Connect with us

Actueel

Wow: Jutta Leerdam draagt niks onder open jasje!

Jutta Leerdam laat een luchtige foto zien via Instagram. De schaatsster is duidelijk niet bang voor enig commentaar.

Jutta Leerdam kennen we natuurlijk als de bloedmooie, blonde, Nederlandse schaatsster. Iedereen die Jutta goed kent, weet dus ook dat ze zeker niet vies is van een pikant kiekje hier en daar. Via Instagram deelt Jutta dagelijks foto’s, de een nog gewaagder dan de ander. Maar voor het mannelijke publiek mag dat zeker geen straf zijn. Zo ook nu weer: Jutta deelt een erg gewaagde foto van haarzelf. De schaatsster is kennelijk niet bang voor wat mensen van haar denken. En terecht, want het is natuurlijk ook een bloedmooie vrouw. En dat weet de blondine ook, dus plaatst ze veel foto’s van haar prachtige lichaam.

Jutta Leerdam deelt spannende foto met open jasje via Instagram
Jutta Leerdam verwent ons dus nu ook weer met een pikante foto. De schaatsster poseert op deze foto met een open hangend jasje, met niks eronder. Duidelijk is in ieder geval dat Jutta het stiekem wel leuk vind om aandacht te krijgen door dit soort foto’s te plaatsen. En gelijk heeft ze. Aandacht krijgt ze hierdoor zeker en die is overtuigend positief. Door middel van een zwoele blik kijkt ze weg van de camera, terwijl er zonlicht op haar lichaam schijnt. Het zonlicht is op precies de goede plek gevallen, want hierdoor zijn Jutta en haar open vestje perfect te zien. Het is in ieder geval te zien dat Jutta ervaring heeft met poseren voor dit soort gelegenheden, want ze lijkt net een model. De manier waarop de blondine poseert, en de zwoele wegkijkblik, maken duidelijk dat Jutta vaker model staat. En hopelijk is het ook niet de laatste keer dat ze dit soort foto’s doet. Want dit soort verrassingen zijn niet de ergste om te krijgen van de blondine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Schaatsster Jutta Leerdam deelt jubileum met vriendje Koen Verweij
Onlangs deelde Jutta Leerdam een opvallende foto via Instagram. De schaatsster deelde namelijk een foto samen met haar vriend Koen Verweij. Veel mensen kennen Koen Verweij natuurlijk als collega van Jutta, want hij is ook een topschaatser. Op de foto is te zien hoe Koen Verweij de wangen van Jutta bij elkaar drukt. Dit is natuurlijk als grap bedoelt. Jutta en Koen hebben iets te vieren, want onder de foto staat als bijschrift; “5 Years“. Jutta bedoelt hier natuurlijk mee dat de twee al 5 jaar een relatie hebben. En dat is niet niks, 5 jaar. Wordt het inmiddels niet tijd voor de volgende stap voor de twee? Trouwen? Of misschien zelfs een gezinsuitbreiding? In ieder geval houden de twee het voorlopig nog vol met z’n tweeën. Zouden ze überhaupt wel tijd hebben voor een eventuele gezinsuitbreiding? Of hebben de twee het veel te druk met elkaar en met het schaatsen?

Lees verder

Actueel

Zien: Bridget Maasland laat strak figuur zien na ingreep

Bridget Maasland mag de selfiekoningin van het land genoemd worden. Wie door haar Instagram scrolt, ziet dat zo’n 85% van alle gemaakte foto’s van het hoofd van de blonde presentatrice zijn. Geen portretten, dus zelfportretten.

Helemaal tevreden was de presentator echter niet met zichzelf. Daarom wendde Bridget zich tot een kliniek die gespecialiseerd is in het bevriezen van vet. We kunnen niet precies zeggen hoe het zal werken.

Je hoeft in ieder geval niet meer zoveel kilometers te rennen of hard te werken in de sportschool om een ​​strak lichaam te krijgen. U kunt bij Bridget’s kliniek terecht om naar wens in vorm te komen: “Next Fatfreeze Clinics is de plek om uw ideale lichaamsvorm te creëren; verwijder overtollig vet of verjong uw huid. We vermoeden dat het veiliger is dan illegale dieetpillen omdat het legaal is.

Bridget Maasland wil op Kim Kardashian lijken!

Bridget is vaak te zien op de sociale media van de kliniek. Op een van de foto’s staat: ‘Er is een goede selfie voor nodig en het is heerlijk om tussen de behandelingen door van alles te kunnen doen. Zo blijf je productief en kun je de behandeling integreren in je dagelijkse bezigheden.

“Zo leer je Bridget weer kennen. In een ander artikel zullen we zien waarom Bridget hiervoor heeft gekozen. Bridget wil op Kim Kardashian lijken: “Bridget zag deze verstevigende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Het was meteen verkocht!

Nu een paar maanden later en de resultaten zijn verbluffend. De kliniek leek in ieder geval tevreden met de met Bridget behaalde resultaten. Bridget deelde op haar eigen Instagram dat Bridget zelf dol is op het invriezen van vet. Maasland: “Zo blij met het resultaat van Next Fatfreeze Clinics op mijn buik!” Resultaat afbeelding hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Next Fatfreeze Clinics (@nextfatfreezeclinics)

Lees verder

Actueel

Monique Westenberg verkoopt haar gedragen bikinibroekjes

Draag je bepaalde kleding niet meer? Dan breng je het naar de kledingbank, verkoop je het of gooi je het weg.

Sommige mensen zweren bij het kopen van gebruikte kleding, maar trekken lijnen op hun ondergoed of bikini. Monique Westenberg schroomt in ieder geval niet om gebruikte bikini’s te verkopen.

Monique Westenberg

Vorige week bood Monique Westenberg een aantal tweedehands kleding aan op online tweedehandswinkel Vinted, waaronder bikini’s. Patty Brard en Natacha Harlequin hadden er nooit van mogen weten, zeiden ze op Shownieuws:

“Persoonlijk vind ik het een beetje gewelddadig om iemand een gebruikte bikini te geven, maar dat is oké”, zei Patty.
Natacha knikte: ‘Je kunt ze toch ook niet wassen? Die bikinibroek. Met zo’n beetje handen wassen, blehhh! ”

Patty vraagt ​​zich specifiek af waarom mensen niet naar een andere winkel gaan om nieuwe bikini’s te kopen: “Je kunt ook naar H&M gaan, toch?”

Gelukkig werd Monique ook geadviseerd door Patty: “Je hebt ook veel mannen die graag een ongewassen broek kopen.

Daar lijkt een markt voor te zijn… Het bikinibroekje is momenteel te koop voor 65 euro. Dat is een geweldige bonus.

Lees verder

Actueel

Robert ten Brink zorgt voor grote verbazing: ‘Wát een nare man!’

Robert ten Brink heeft nooit verborgen gehouden dat hij zich backstage behoorlijk fanatiek gedraagt, maar hoe ver hij precies is gekomen is voor Yvonne Coldeweijer verrassend.

Yvonne Coldeweijer deed gisteren verslag van het “monsterlijke gedrag” van Matthijs van Nieuwkerk en kreeg na dit incident ook veel verhalen over het gedrag van Paul de Leeuw en Robert ten Brink. Yvonne was vooral verrast dat de All You Need Is Love-ster zich backstage slecht leek te gedragen.

“Absoluut geschokt”

Yvonne zei: “Het was verbazingwekkend wat opviel. “Nu ben ik iets gewend… Maar ik ben ABSOLUUT geschrokken van hoeveel mensen negatieve ervaringen hebben gehad met Robert ten Brink.”

Yvonne’s berichtenbox zat helemaal vol. “Ik krijg lelijke teksten over Matthijs en Paul, maar over Robert 😳… ik denk 80-100. Ik denk niet dat ik dit eerder heb meegemaakt.”

Yvonne kreeg informatie van alle kanten. “Oud-kandidaten en medewerkers van Weekend Millionaire, All You Need, Vlielandse mensen (die een huis hebben)… Het is werkelijk ongekend voor de onbeschofte en arrogante houding die hij vaak heeft voor ‘gemiddelde mensen’. Hij leek te vloeken en de hele dag in brand te staan.

Een van de reacties op Robert was: “Tijdens de opnames van Millionaire Weekend schreeuwde hij tegen een 17-jarige productiestagiair dat het zo schandalig was dat hij het antwoord niet meer mocht weten. Woord van Sony (rechthebbenden en winnende betalers) Alles om fraude te voorkomen.

“ Als een viswijf! ‘

Robert gedroeg zich toen volgens de bron uiterst onprofessioneel. “Hij vond het schandalig en schreeuwde tegen het meisje als een viseter. “ Jarenlang heb ik dit programma gepresenteerd en ervoor gezorgd dat het een succes was en toen was ik erg sceptisch?! ”

Volgens deze bron is het onbegrijpelijk dat je je frustraties uitspreekt op een stagiair productie. “Je zou zeggen dat je gewoon naar Sony zou gaan in plaats van een 17-jarige productiestagiair…”

Lees verder

Trending