Connect with us

Viraal

Moeder nodigt alle klasgenootjes van dochter uit op feestje, behalve één

feestje

Deze moeder legt uit dat zij en haar man een verrassingsfeestje hadden georganiseerd voor hun jarige dochter. Ze vertelt dat ze iedereen uitnodigde, behalve een klasgenootje.

De moeder steekt van wal op Reddit: “Omdat mijn dochter over een paar dagen 6 wordt, organiseren mijn man en ik een verrassingsfeestje voor haar. Om het geheim te houden voor haar, nam ik, op het eindejaarsfeest georganiseerd door de school, de uitnodigingen voor het feest mee en deelde ze stiekem uit aan haar klasgenoten… op één na.”

Waarom deed ze dit? De moeder wilde op deze manier wraak nemen voor het pestgedrag van het klasgenootje in kwestie. “Dit meisje lacht mijn dochter sinds het begin van het schooljaar uit. Ze beledigt haar, bespot sommige van haar fysieke kenmerken en laat haar nooit met rust. Aangezien ik wil dat mijn dochter die dag gelukkig en sereen is, ben ik niet van plan iemand uit te nodigen die het feest waarschijnlijk zal verpesten.”

Lerares niet blij

Maar dan kreeg ze de vraag van de lerares van de kinderen om haar onder vier ogen te kunnen spreken. De juf benaderde haar en vond het teleurstellend hoe de moeder had gehandeld.

“Ik legde haar uit dat ik pas een stap terug zou zetten als het meisje haar houding zou veranderen jegens mijn dochter. Het is jammer dat ze nog geen koerswijziging heeft gezien en dat ze niet eens een verontschuldiging van haar ouders heeft gekregen. Ik ben verbitterd en het doet me pijn om op deze manier te handelen, maar ik moet mijn dochter beschermen en niemand zal me van gedachten kunnen doen veranderen.”

De vrouw geeft toe dat zij vroeger ook werd buitengesloten en dat zij het toen was die vaak niet naar feestjes mocht. Doordat haar dochter het slachtoffer is van pesten, veranderde ze haar houding.

Schuldig

Haar man steunde haar dus namen ze de beslissing om het meisje toch niet uit nodigen. Nu begint ze toch een beetje schuldgevoel te krijgen en vraagt Reddit-gebruikers om raad.

De meeste commentaren waren in het voordeel van de moeder. Al vinden velen wel dat de school hier een bemiddelende rol had moeten spelen. Wat vind jij van de beslissing van deze moeder? Steun je haar of vind je dit een slecht voorbeeld?

Viraal

Vrouw ontdekt na tien maanden dat haar man eigenlijk een vrouw is

man

Pas na tien maanden huwelijk kwam een Indonesische vrouw van 22 erachter dat haar men eigenlijk een vrouw is. Het bedrog kwam aan het licht nadat de moeder van de vrouw haar schoonzoon had gedwongen om zijn kleren uit te trekken.

Ze hadden tijdens de korte periode van hun huwelijk wel het bed gedeeld, maar de man stond erop alleen zijn handen te gebruiken. Alles gebeurde ook in het donker. Daarom wist de vrouw genaamd Nur Aini niet dat haar man eigenlijk een vrouw was. Ze onthult in de lokale media: “Ik had een relatie als man en vrouw, maar ik wist niet dat degene met wie ik sliep een vrouw was.”

Schadevergoeding

De vrouw eist nu een schadevergoeding. De partner loog niet alleen over zijn gender, maar beweerde ook dat hij een in New York afgestudeerde neuroloog was. Ook dat bleek een grove leugen te zijn.

De twee leerden elkaar kennen via een datingapp en even later begonnen ze ook fysiek te daten. De partner genaamd Ahnaf Arrarif bleef zelfs een week bij zijn aanstaande echtgenote slapen om te helpen zorgen voor haar zieke ouders. Even later deed hij een aanzoek en het stel stapte op 18 juli 2021 in het huwelijksbootje.

Lees verder

Viraal

Man vraagt echtscheiding aan omdat vrouw alleen kant-en-klaarmaaltijden kookt

kant-en-klaarmaaltijden

Een gevarieerd dieet is niet alleen gezond voor het lichaam, maar zo blijft eten altijd lekker en afwisselend. Niemand wil immers elke dag hetzelfde voorgeschoteld krijgen. Maar tijdens een werkweek is het niet altijd simpel om heerlijke en warme maaltijden klaar te maken. Daarom kiezen sommige mensen voor snelle oplossingen zoals kant-en-klaarmaaltijden. Deze man was daar echter niet zo blij mee.

Er zijn immers grenzen aan het kiezen voor een voorgekookte maaltijd of een broodje. Een vrouw zag hier geen graten in en schotelde haar man dag na dag dezelfde kant-en-klaarmaaltijden voor. In dit geval instant noodles. Dit is niet alleen ongezond, maar het was ook heel schadelijk voor hun huwelijk.

Noodles

Een Indiaas koppel haalde de media nadat de echtgenoot naar de rechtbank stapte om de echtscheiding aan te vragen. De reden deed de wenkbrauwen fronsen. Zijn vrouw serveerde hem immers uitsluitend kant-en-klaarmaaltijden voor. De man kreeg voor ontbijt, lunch en diner niets anders dan noodles. Dat brengt ons meteen bij de opmerking dat uit dit verhaal blijkt dat alleen de vrouw verantwoordelijk was voor het eten. Waarom zorgde de man dan niet zelf voor gezondere maaltijden. De man zag echter geen andere uitweg dan de echtscheiding aan te vragen. Wellicht was de man niet alleen zijn vrouw beu, maar ook haar maaltijden.

maaltijd

De rechter had een uitgesproken mening over deze opmerkelijke zaak. “Hij vertelde dat zijn echtgenote niet wist hoe ze iets anders dan noodles moest klaarmaken. Ze kookte ze voor ontbijt, lunch en diner, en wanneer ze boodschappen ging doen kocht ze alleen dit soort voedsel.”

De echtscheiding werd uiteindelijk door beiden bekrachtigd, dus in onderling overleg. Feit is en blijft dat de oorzaak voor deze scheiding hoogst bijzonder is. Rechtbanken krijgen wel vaker met absurde situaties te maken, maar dit slaat werkelijk alles.

Hopelijk vinden toekomstige echtgenoten een manier om hun culinaire gebreken een beetje te compenseren.

Wat vind jij van dit verhaal? Heeft de man gelijk dat hij de scheiding aanvraagt om deze reden?

Lees verder

Viraal

Jongen heeft prachtige reactie als meisje op de bus voor het eerst ongesteld wordt

schoolbus

Vele vrouwen herinneren zich hun eerste menstruatie nog alsof het gisteren was. Vooral dan de overvloed van emoties en verwarring die daarmee gepaard gaat. Sommige meisjes ervaren dit als een erg traumatische gebeurtenis. Daarbij komt dan nog eens de vrees om niet door anderen opgemerkt te worden.

Een moeder deelde in de Facebookgroep Gurgaon Moms onlangs de ervaring van haar jonge dochter.

Topper!

“Mijn dochter werd vandaag voor de eerste keer ongesteld op de bus onderweg naar huis … en een jongen een jaar ouder dan haar … die ze eigenlijk niet echt kent … nam haar even opzij en fluisterde in haar oor dat ze een vlek op de achterkant van haar broek had en hij gaf haar zijn sweater om rond haar middel te binden zodat ze van de bus kon stappen … ze zei dat ze een beetje beschaamd was en aanvankelijk zei dat het oké was … maar de jongen drong aan en zei haar: ‘Ik heb zussen, maak je geen zorgen!’ Als je de moeder van deze jongen bent … Ik zou je graag willen bedanken en zeggen dat je hem goed opgevoed hebt! We horen vandaag zoveel slechte dingen over de jeugd, en ik wilde iets positief delen!”

De reactie van de jongen wordt nu wereldwijd geprezen. Deze jonge kerel geeft aan hoe het moet en daar zijn we hem erg dankbaar voor!

Deel dit bericht als ook jij vindt dat deze jongen alle erkenning van de wereld verdient!

Lees verder
Advertisement

Trending