Connect with us

Actueel

Foto: Davina Michelle heeft een spannende verrassing onder rokje

Davina Michelle blijft haar fans verrassen! Niet alleen met haar zeer aanwezige stemgeluid, maar ook met haar outfits. Deze keer heeft ze een spannende verrassing onder haar rokje verstopt…

Davina Michelle houdt wel van een statement
Ondertussen is Davina Michelle uitgegroeid tot misschien wel één van de beste zangeressen van Nederland. Na haar songfestival-optreden van vorig jaar is Davina ook in Europa razend populair geworden. Davina bleef altijd al dichtbij haarzelf door haar opvallende looks. Zo is Davina Michelle niet bang om een stoere zwarte outfit aan te trekken met overal spikes. Ook in de make-up van Davina komt regelmatig een verrassende zwarte eyeliner of iets te dik aangezette laag foundation voor.

Davina Michelle laat pikant plaatje zien
Gelukkig kan Davina Michelle het allemaal prima hebben en maakt de blondine enorm veel goed door haar prachtige stem. Want ook daarmee zet Davina regelmatig een flink statement door weer een noot te zingen die voor normale mensen niet te halen is. Nu besloot de zangeres dat het tijd was voor iets nieuws en zo trok Davina zonder pardon haar jurkje omhoog voor de foto. Hieronder verscheen een rood plaatje dat nog niet eerder vertoond is. Op het plaatje zien we een knalrode tattoo van een vuurtje. Zou het vuurtje aangewakkerd zijn in Davina? Of is het helemaal geen permanente tattoo, maar gewoon een leuk plaatje voor de foto? Hij is in ieder geval niet te missen want de rode inkt is goed te zien midden op haar been. Bij de foto schrijft Davina dat het gaat om de outfit die ze heeft aangetrokken naar de afterparty van haar eigen concert: HYPER.

Davina Michelle gaat helemaal los met rode tattoos
Op de tweede foto is wederom een rode tattoo te zien, dit keer op Davina Michelle haar onder arm. Het is nogal onduidelijk om te zien wat er op de tatoeage staat maar hij is wederom weer erg prominent op Davina haar lichaam. Davina lijkt te doen alsof het niks bijzonders is maar ondertussen zijn beide foto’s zo geposeerd dat de tattoos niet te missen zijn. De outfit van Davina voor de after party staat de zangeres wel enorm goed. Een spannend laag uitgesneden jurkje met een hele open rug. Daarbij draagt Davina om het charmante een beetje te compenseren hele hoge zwarte laarzen. Hier zitten allemaal zilveren kettingen aan en omheen. Davina Michelle gaat wederom voor de gewaagde look met deze outfit.

Davina Michelle geeft beginnende artiesten een podium
Soms lijkt Davina Michelle een hele ruige dame maar niks blijkt minder waar. Tijdens haar concert in het Ahoy in Rotterdam doet Davina namelijk een hele lieve daad. Zo vindt de blondine het naar eigen zeggen heel belangrijk om opkomend talent een podium te bieden. Op onderstaande foto’s zijn allemaal opkomende talenten te zien die mochten optreden in het programma van Davina Michelle.

Lees verder

Actueel

Zien: Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Helen van Royen had een geweldige avond. Maar ze besteedt natuurlijk niet alleen.

Schrijver Helen van Royen had een goede nacht. De mooie vrouw brengt de avond rustig door in haar bed. Soms heb je het echt nodig. In plaats van de hele nacht rond te hangen, dacht Helen aan ontspannen in bed. En ze vindt het geweldig. Ze kon echter niet helemaal alleen zijn en dus sprong het beest bij haar in bed. Letterlijk een beest, want het is de hond van Heleen. En waar het dier normaal gesproken een mand zou hebben om in te slapen, mocht het deze keer bij Helen in bed kruipen. En ja hoor, ze vinden het allebei erg mooi.

Helen ontspant met haar hond in bed

Wie de video heeft gemaakt, is nog onduidelijk. Maar wat duidelijk werd, was dat Helen een zeer comfortabele avond had met haar favoriete viervoeter. En je kunt het zien. Helene had zich nog nooit zo op haar gemak gevoeld. Ook haar trouwe hond lijkt het naar zijn zin te hebben op de lakens. Normaal mag hij waarschijnlijk niet in bed kruipen, dus hij moet dit als een feestje hebben ervaren. Het dier is zachtaardig maar ook erg rustig en gehoorzaam. Helen heeft hem duidelijk heel goed opgevoed. Mooie vrouwen kunnen het ook, het is duidelijk de autoriteit waar we naar luisteren. En dan maakt het niet uit of je een mens of een hond bent.

Tragisch nieuws voor Helen van Royen

Helen is een grote hondenliefhebber. Ze is een ambassadeur voor de bescherming van honden en beseft hoe belangrijk het is om dieren een goed thuis te bieden. We weten al dat Helen een groot hart heeft, maar ze heeft zoveel gegeven aan de arme dieren van deze wereld, wat haar nog empathischer maakt. Helen had onlangs ook hartverscheurend nieuws. Haar Duitse herder is dood. Het dier is vrij oud, maar dit is natuurlijk geen goed nieuws om mee te maken. Gelukkig kan Helen zich nog alle goede herinneringen herinneren die ze met het dier had. Het hielp hem er doorheen.

Helen werkt aan nieuw materiaal

De beste manier om na dergelijk nieuws van gedachten te veranderen, is door aan iets heel anders te beginnen. En dat is wat Helene doet. In haar schrijfkamer richt ze zich op een nieuw project. Wat Helen doet, houdt ze nog even voor zichzelf, maar het belooft een interessante te worden. Helen sluit zich voorlopig nog even op in haar kantoor zodat ze zich optimaal kan concentreren. Verwacht dus in de nabije toekomst minder Helen op tv-shows en shows te zien.

Lees verder

Actueel

Jaimie Vaes: ‘Dat nare mannetje Lil Kleine heeft gewoon mijn zweep meegenomen’

Jaimie Vaes en Jorik Scholten werden gescheiden, maar de verdeling van de nalatenschap droeg bij aan het lijden. Lil Kleine heeft zich zijn diamanten zweep toegeëigend. “Die klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het stel ging eerder dit jaar uit elkaar nadat de rapper zijn ex zou hebben mishandeld (plassen). Op internet zijn beelden opgedoken waarop te zien is dat Kleine zijn toenmalige vriendin uit de auto zou slepen en haar hoofd tussen de deur klemde. Vaes heeft een klacht ingediend.

In de tweede aflevering van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane zegt Jamie dat de twee strijden om “die kuttoelage”. Jaimie: “Hij zou hem echt in zijn hol kunnen steken.” Maar volgens Jaimie ging het niet goed met het uitdelen van de materialen. ‘Die gemene jongen heeft net mijn zweep gepakt. Deze klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het is nog niet duidelijk waarom de diamant wordt geserveerd. Jaimie Vaes zei dat Lil Kleine meer waardevolle spullen van haar afnam. “Het is pesten. Ik ben de moeder van zijn kind. Zelfs toen je uit elkaar ging, hoopte je op respect en dat is niet gekomen”, zei ze over het gedrag van haar verloofde. Vaes zei ook dat het gedrag van Jorik “verslechtert”. “Maar ik zal niet meer zo gekwetst of behandeld worden.”

Lees verder

Actueel

Heftig: ’Dennis Schouten betrokken bij steekpartij’

Dennis Schouten wordt verdacht van betrokkenheid bij een mesaanval zaterdagavond. Dat meldde Shownieuws zaterdagavond nadat Tubantia melding had gemaakt van het incident met de Glanerbrug in de gemeente Enschedé. De Gossip Talk-presentator zou een van de twee gewonden zijn.

De steekpartij werd veroorzaakt door een ruzie op het gemeentehuis. Het gebouw is geschorst voor onderzoek. Er is een arrestatie verricht door de politie. De regionale krant Tubantia heeft niet aangegeven wie het was.

Op Twitter vertelde Dennis Schouten van Glanerbrug aan een vraag van een volger dat het goed met hem ging. “Ik weet het. Mijn broer wordt momenteel ondervraagd.

De presentator vertelde zaterdagavond aan Shownieuws dat hij naar het ziekenhuis moest, maar zijn verwondingen niet ernstig vond, en dat zijn broer de hele avond bij hem was.

Lees verder
Advertisement

Trending