Connect with us

Actueel

Beelden: ‘Marieke Elsinga lijkt flink onder invloed tijdens comeback Qmusic’

Marieke Elsinga is weer terug bij Qmusic! Al lijkt de presentatrice op haar eerste werkdag niet helemaal lekker te zijn…

Marieke Elsinga is weer terug op de radio! De presentatrice nam even een korte break, nadat ze naar eigen zeggen hartstikke moe was, en geen plezier meer haalde uit het radiomaken. Ook beweerde Marieke dat ze tegen een burn-out aan zat, en dat ze geen energie meer had. Kortom, Marieke wilde er even tussenuit. Maar nu is ze terug, en hoe! De vreugde spat ervan af bij Marieke en ze wilt dan ook laten zien dat ze weer aanwezig is. Maar is de presentatrice wel helemaal nuchter op het werk? Ze lijkt op deze video onder invloed van iets, of zelfs iemand!

Knotsgekke Marieke Elsinga is terug bij Qmusic
Na anderhalve maand op de bank zitten heeft Marieke weer puf om plaatjes te gaan draaien. De presentatrice is weer te horen op Qmusic, samen met Mattie. Haar eerste uitzending werd een groot feest waarin lief en leed werd gedeeld, maar er was natuurlijk ook plek voor Marieke om zich ouderwets van haar knotsgekke kant te laten zien. Zo stond Marieke op een gegeven moment als een bezetene te dansen en springen. Dansen kan je het eigenlijk niet noemen. Het lijkt wel alsof ze onder invloed is van een hogere macht, of zat er stiekem een flinke scheut alcohol in haar ochtendkoffie? Zelfs collega Mattie, die een hoop gewend is, raakte even in paniek; “Zou er bijna een nieuwe burn-out van krijgen.” Laten we het er maar bij houden dat Marieke gewoon héél blij is om terug te zijn!

Marieke Elsinga stiekem ook relatie met vrouw?
Onlangs deelde Marieke Elsinga een opvallend kiekje via Instagram. De radio-dj en tv-presentatrice deelde namelijk een foto met een vrouw aan haar zijde. Wie deze vrouw mag zijn, mag een raadsel wezen. In ieder geval is het bijschrift bij de foto uiterst opvallend; “16 jaar samen“. Zou Mariekes vaste vriend Sander ook van deze relatie afweten? Ze lijkt in ieder geval comfortabeler te zijn met het delen van foto’s van deze relatie, aangezien we Sander eigenlijk nog nooit op de Instagram van Marieke Elsinga langs hebben zien komen. Wie niet beter zou weten, zou kunnen denken dat Marieke een heerlijk vrijgezellenbestaan heeft!

Lees verder

Actueel

Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen Chateau Meiland te zien

Voor Meilandjes is er geen komkommertijd. De beroemde familie keerde terug na de hit met Château Meiland. Martien en Erica maakten het zelf bekend op de Humberto show.

Kasteel Meiland

De familie Meiland keert vanaf 29 augustus terug naar het oude Château Meiland-trustprogramma. De familie is hiervoor te zien op Château Bijstand, waar Martien, Erica en Maxime een maand lang voor zichzelf moeten zorgen. Dit wordt het zevende seizoen van de realityshow en volgens Martien is het einde nog lang niet voorbij. “Ik hou nog steeds van haar”, zei hij tegen Humberto.

Op Chateau Meiland was de familie al een aantal seizoenen bezig met verhuizen, maar dit mag komend seizoen niet meer verwacht worden. Martien en Erica zijn op de juiste plek. Erica zei bijvoorbeeld tegen Humberto Tan: “We hebben nu zo’n mooi huis. Niemand gelooft ons, maar we hebben het nog niet bewezen.

Bruiloft

Bewegen of niet, het komende seizoen staat waarschijnlijk bol van de hoogtepunten. De huwelijksceremonie van Maxime en Leroy Molkenboer staat op de show. Als het aan Martien en Erica had gelegen, zouden ze de serie nog lang hebben voortgezet. “Zolang er maar genoeg ervaring is”, voegde Erica eraan toe.

Nieuwe Carlo en Irene

Toen ze de serie verveelden, hadden ze een ander idee in gedachten. Martien en Erica lijken geïnteresseerd om de nieuwe Carlo en Irene te zijn in een Life and Cooking-achtige show. “Ik herinner me alleen de zondagmiddag. Ik vind het uniek”, zegt Martien.

Lees verder

Actueel

Zien: Goedele Liekens krijgt flinke kritiek op graatmagere badpakfoto!

Seksuoloog en politica Goedele Liekens geniet momenteel volop van haar vakantie. Ze deelde een badpakfoto op Instagram die voor opschudding zorgde. Veel volgers vonden de vrouwelijke tv-persoonlijkheid “te mager”.

Nadat bij Goedele huidkanker in stadium 3 was vastgesteld, werd ze een jaar geleden kankervrij verklaard. “Body shaming bij volwassenen wordt vaak gebruikt om negatieve emoties te uiten of verveling tegen te gaan”, zegt Sara Pabian, hoogleraar communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen.

Goedele plaatste op haar Instagram bij de foto: “Soms is geluk het enige filter dat je nodig hebt.” Haar stralende lach laat zien dat het goed met haar gaat en dat ze volop van haar vakantie geniet. Maar sommige gelovigen denken daar anders over. Ze plaatsten negatieve opmerkingen als “zo mager” en “je ziet er stralend uit, maar je bent zo mager… eet wat, Goedele”.

Goedele heeft de laatste tijd veel meegemaakt. In het voorjaar van 2020 werd bij haar huidkanker in stadium drie vastgesteld. Ondertussen heeft ze gelukkig geen kanker. Maar dat weerhield sommige fans er niet van om haar lichaam te bekritiseren.

Lees verder

Actueel

Nieuwe relatie Sarah van Soelen zorgt voor veel ophef: ‘Hij heeft al een vriendin’

Sarah van Soelen had de liefde moeten vinden na een vluchtige affaire met André Hazes. Dat zou de rijke zakenman Mike de Winter zijn. Dit nieuws had echter nog niet bekend mogen worden gemaakt, aangezien Mike momenteel aan het daten is met een andere vrouw…

Sarah werd afgelopen vrijdag gespot op het Hilligersberg Jazz Festival terwijl ze Mike kuste. Mike woonde in de straat van Sarah’s ouders en de twee waren lange tijd heel close.

De relatie met Sarah wordt nog steeds geheim gehouden

Onlangs zou de vonk ineens over zijn, terwijl Mike tot voor kort nog een relatie had met Cherella, een (oud-)collega van Sarah. Maar toen Coldeweijer het nieuws brak, bleek dat Mike nog een relatie had.

De “relatie” die ik heb gemeld, lijkt nog steeds een geheim te zijn”, schreef ze op Instagram Stories. “Mike heeft nog steeds een relatie met Cherella.”

Het feit dat Mike bij Sarah was terwijl Cherella zich niet bewust was, was ook een bron van lawaai. ,,Ik heb de afgelopen week meerdere keren gehoord dat deze twee samen waren. Verder moet je het gewoon even uitzoeken’, zegt Coldeweijer.

Mike is onlangs in de krantenkoppen verschenen over zijn “onroerendgoedbelasting”. Aanklagers willen Mike 25 maanden gevangenisstraf opleggen, naast 9 maanden proeftijd en een hoop boetes. De Amsterdamse rechtbank sprak hem en alle andere verdachten volledig vrij.

Lees verder
Advertisement

Trending