Connect with us

Actueel

Heleen van Royen laat zich tussen de benen kijken bij Vandaag Inside

De voorvechter van Vandaag Inside, Heleen van Royen, is weer terug van weggeweest en ze heeft een pikant cadeautje voor de heren.

Heleen van Royen, een van de eerste vrouwen die door het vuur ging voor de mannen van Vandaag Inside na de hele kaarsenrel van Johan Derksen, is weer terug in het programma. En de schrijfster heeft het zo te zien ontzettend naar haar zin. Zo is ze eigenlijk alleen maar bezig met genieten. En omdat ze zo geniet heeft ze ook een klein cadeautje voor de heren meegenomen. Heleen is namelijk tegenwoordig behalve een knappe vrouw, ook daadwerkelijk een stukje kunst geworden. Ze heeft zich namelijk laten fotograferen tussen de benen en vooral Johan lijkt dat erg interessant te vinden.

Johan is gelijk enthousiast om ludieke foto
Dat Heleen het niet zoveel boeit wie haar zonder haar kleren ziet, daar is iedereen wel achter. Ze is een voorvechter voor vrijheid. En daarom zit ze ook graag bij VI, waar ze alles mag zeggen wat ze wilt. Voor de heren heeft ze nog wel een verassing. Zo staat Heleen namelijk zonder onderkleding op de foto en iedereen mag die aanschouwen. Zodra Johan de foto ziet is hij gelijk enthousiast en gecharmeerd. De oude snoepert met de grote snor vindt dat wel wat hebben. Hij vraagt dan ook gelijk om een afdrukje. Wat Johan daar mee gaat doen is niet helemaal duidelijk, al zou het zomaar kunnen dat hij die ophangt bij zijn voordeur. Dan kan iedereen die bij Johan op bezoek komt gelijk kunnen genieten van het kunstzinnige lichaam van Heleen van Royen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen zit het liefste vaker bij de heren van VI aan tafel
Johan, René en Wilfred mogen maar van geluk spreken met zo’n charmante dame als Heleen aan hun kant. Nu hun andere Hélène, namelijk Hélène Hendriks, het nogal druk heeft met het presenteren van HLF8, hebben ze toch echt een nieuw gezicht nodig om het programma te ondersteunen. Er wordt al gesproken voor een grotere rol voor Ashley Zaat, maar Heleen kan het gat ook prima vullen. De kijkers van Vandaag Inside zijn in ieder geval fan. Als het aan hen ligt, dan mag Heleen van Royen elke week aanschuiven bij de mannen aan tafel. Gelukkig wilt ze dat zelf ook.

Een grotere rol voor Heleen Hendriks bij Vandaag Inside?
Het zou ook niet heel gek zijn voor Heleen om een grotere rol aan te nemen bij Vandaag Inside. De knappe dame heeft duidelijk een goede klik met de heren, er is chemie genoeg. Ook heeft ze genoeg verstand over van alles en nog wat om de heren bij te staan in hun gesprekken. En haar zoon zit bij de redactie van het programma. Dat geeft haar mooi de kans om met haar zoon samen te werken. En dat is voor Heleen ook alleen maar leuk. Genoeg redenen dus om Heleen vaker te laten opdraven voor VI.

Lees verder

Actueel

Zien: Ken je dit jochie uit van ‘Danoontje POWERRR’ nog? Dit is ‘m 19 jaar later!

Danoontje heeft in het verleden veel mooie tv-commercials gehad. Als je aan eerdere commercials denkt, zijn er waarschijnlijk een paar dingen die in je opkomen. Neem bijvoorbeeld advertenties van merken als Rolo met dit verwende kind en deze olifant. Maar ook de advertentie van Calvé, waarin een aantal bekende Nederlanders te zien waren, bleef hangen.

Het doel van de advertenties van Calvé is om te laten zien hoe goed het product is voor de groei en kracht van kinderen. Van de zoete desserts van Danone word je ook nog eens heel gezond. De beroemdste van alle Danone-commercials is de scène met het meisje dat met vier biertjes in de auto van haar vader rijdt. Advertenties eindigen altijd met ‘R’, ‘Powerrrrrr’. In de loop der jaren zijn er echter meer advertenties verschenen.

Donny Roelvink, de man achter Danoontje POWERRRRRR!

Meestal zijn het de kinderen van mensen die al beroemd zijn in de theaterindustrie of mensen met connecties met deze wereld. We vermoeden dat de vader van de jongen in onderstaande commercial, die wereldberoemd is in Nederland, ook zijn zoon heeft getekend voor deelname aan deze commercial. In 2003 speelde Donny Roelvink de hoofdrol in een reclamespot van Danone. Donny zegt dat hij de jongen is die een motorrat in een kroeg sloeg door op zijn arm te drukken. Je ziet Donny met de biggetje-tatoeage op zijn arm een ​​grote kerel knock-out slaan, dan gebruikt hij zijn Amsterdamse accent voor de beroemde Danone-uitdrukking. Dit zou dan ook het ultieme bewijs moeten zijn dat je met Danone extreem krachtig kunt worden. De acteur is erg jong en heeft meer dan 90 kg spieren gekregen. Donny heeft onlangs een ongeluk gehad toen een Hummer over hem heen reed. Hummer zou een totaal verlies zijn. Ik lach. Afbeeldingen:

Lees verder

Actueel

Prinses Amalia gesloopt na ‘rare uitspraak’

Amalia heeft tijdens haar studie een “kamer” in Amsterdam kunnen vinden. Uit eerdere geruchten was al bekend wat deze munt precies zou zijn. Logisch dat Princess niet ergens achterin Amsterdam Nieuw West op 5 eindigt. Het belangrijkste is dat de toekomstige koningin ongedeerd blijft. Eerder werd de volgende informatie over de verblijfplaats van de prinses geplaatst: “Een gehuurd appartement dat de prinses gaat delen met andere studenten”.

Natuurlijk zijn er ook geen feesten in het ziekenhuis en moet er voldoende ruimte zijn voor beveiliging. Koningshuis-verslaggever Sander Paulus weet het bijvoorbeeld: “Kijk naar Willem-Alexander. Hij woont samen met drie huisgenoten, een kip, een haan en een bewaker. Ook voor hen moet er een plekje in huis zijn, de prinses moet de klok rond bewaken. “Er moeten bijvoorbeeld verschillende uitgangen in huis zijn. Aangrenzende woningen zijn ook te huur.

Amalia is zo dankbaar dat ze de kamer heeft gevonden!

Gisteren was de jaarlijkse zomerfotosessie van het Britse koningshuis. De prinses gaf commentaar op het onderzoek van volgend jaar en het huis dat ze had “gevonden”. Er waren echter veel mensen die verliefd werden op haar woorden. Amalia zei: “Ik ben zo dankbaar dat ik een kamer heb kunnen vinden. Een zin waar mensen veel moeite mee hebben. De Thaise prinses vervolgde: “Ik heb ook vrienden die vorig jaar echt moeite hadden om een ​​kamer te vinden. Ik kan niet wachten om daar met andere studenten te gaan wonen. De reactie hierop op sociale media was niet onvriendelijk”. Koonie5505: “Laat me niet lachen! Het is een grap? Anders had Prins Bril voor een thuis gezorgd! Caspar.hm sarcastisch: “Ze heeft echt geluk gehad!” Joerydewild, net als vele anderen: “Volgens mij is het een artikel van De Speld!” Zijn verklaring:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl)

Lees verder

Actueel

Zien: Bridget Maasland laat strak figuur zien na ingreep

Bridget Maasland mag de selfiekoningin van het land genoemd worden. Wie door haar Instagram scrolt, ziet dat zo’n 85% van alle gemaakte foto’s van het hoofd van de blonde presentatrice zijn. Geen portretten, dus zelfportretten.

Helemaal tevreden was de presentator echter niet met zichzelf. Daarom wendde Bridget zich tot een kliniek die gespecialiseerd is in het bevriezen van vet. We kunnen niet precies zeggen hoe het zal werken.

Je hoeft in ieder geval niet meer zoveel kilometers te rennen of hard te werken in de sportschool om een ​​strak lichaam te krijgen. U kunt bij Bridget’s kliniek terecht om naar wens in vorm te komen: “Next Fatfreeze Clinics is de plek om uw ideale lichaamsvorm te creëren; verwijder overtollig vet of verjong uw huid. We vermoeden dat het veiliger is dan illegale dieetpillen omdat het legaal is.

Bridget Maasland wil op Kim Kardashian lijken!

Bridget is vaak te zien op de sociale media van de kliniek. Op een van de foto’s staat: ‘Er is een goede selfie voor nodig en het is heerlijk om tussen de behandelingen door van alles te kunnen doen. Zo blijf je productief en kun je de behandeling integreren in je dagelijkse bezigheden.

“Zo leer je Bridget weer kennen. In een ander artikel zullen we zien waarom Bridget hiervoor heeft gekozen. Bridget wil op Kim Kardashian lijken: “Bridget zag deze verstevigende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Het was meteen verkocht!

Nu een paar maanden later en de resultaten zijn verbluffend. De kliniek leek in ieder geval tevreden met de met Bridget behaalde resultaten. Bridget deelde op haar eigen Instagram dat Bridget zelf dol is op het invriezen van vet. Maasland: “Zo blij met het resultaat van Next Fatfreeze Clinics op mijn buik!” Resultaat afbeelding hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Next Fatfreeze Clinics (@nextfatfreezeclinics)

Lees verder
Advertisement

Trending