Connect with us

Actueel

Zien: Zoon ontwaakt uit coma en vertelt moeder haar twee ongeboren kinderen in het paradijs te hebben gezien

Het is helemaal niet eenvoudig om als moeder een deel van je gezin te moeten verliezen tijdens een auto-ongeluk. Na zo’n traumatische gebeurtenis zal voor die persoon het leven nooit meer hetzelfde zijn en draagt diegene altijd de pijn en spijt met zich mee zijn/haar overleden dierbaren, die zo plots en gewelddadig om hun leven kwamen, niet meer te kunnen omhelzen. Julie Kemp, een moeder die woont in de Verenigde Staten heeft jaren geleden iets verschrikkelijks ervaren. Ze had namelijk niet alleen twee miskramen te verduren gekregen, maar had plots ook haar man verloren tijdens een ongeluk, terwijl haar zoontje van acht, op wonderbaarlijke wijze werd gered…

Julie Kemp verloor haar man tijdens een auto-ongeluk waarbij ook haar zoon Landon ernstig gewond raakte. Hij was toen nog maar acht jaar oud. De mensen van de hulpdiensten ontdekten per toeval tussen al het metaal dat er een jongetje verstopt zat en dat in nood verkeerde. Hij is met spoed naar de intensive care gebracht na een aanzienlijk hoofdletsel te hebben opgelopen. Landon bleef meer dan twee weken lang in coma, en balanceerde op het randje van leven en het hiernamaals.

Ook de artsen hadden er niet veel vertrouwen in dat de jongen het zou redden en dus bereidde mamma Julie zich op het ergste voor. Namelijk dat ze binnen zeer korte tijd niet alleen haar man, maar ook haar enige zoon moest verliezen: “Ze zeiden me dat als hij het al zou overleven dat hij dan altijd een kind zou blijven. Hij zou dan niet kunnen praten of lopen. Uit wanhoop zei ik dat ik mijn kind liever had zoals hij was dan hem voor altijd kwijt te moeten zijn…”

Maar na twee weken coma gebeurde plots iets dat je als wonder kunt beschouwen. Landon Kemp werd wakker uit zijn coma zonder enige schade aan zijn hersens, waarvoor hij overigens was opgenomen, te hebben opgelopen. Wat hij tegen zijn moeder zei, die hierdoor zowel geschokt raakte als weer moed kreeg, was iets om kippenvel van te krijgen. Julie had aan haar zoon gevraagd of hij wist waar zijn vader was. Hij zei toen, geheel onverwacht:”Ik wilde Landon niet meer kwetsen en toen vroeg ik aan hem: ‘Weet je waar je vader is’ waarop hij zei:’Ja ik weet waar hij is, hij is in het paradijs. Trouwens, dat wilde ik je nog zeggen. Ik heb ook je twee andere kinderen gezien…’ ”

Julie werd lijkbleek: over welke twee kinderen had de kleine Landon het? Toen dacht ze even na, terwijl ze heel erg geraakt was door wat haar zoontje van 8 tegen haar had gezegd. Toen wist ze het: Landon bedoelde de twee kinderen die nooit zijn geboren vanwege de twee miskramen die zij jaren eerder had gehad!

Landon ging verder met zijn verhaal:”Ik wist dat ze mijn broertjes waren, ook al had niemand mij iets over hen verteld, het enige wat ik weet is dat ze in het Paradijs zijn. Ben je daar niet blij mee?”

Vanaf dat moment hebben Julie en haar zoon op allerlei manieren geprobeerd om het leed en pijn te verlichten van familieleden en ouders die ook voortijdig hun kinderen hebben verloren. Ze doen dat door Landon zelf te laten vertellen dat de pijn van hun dierbaren die er niet meer zijn, wordt verzacht door het hiernamaals waar iedereen elkaar uiteindelijk tegenkomt in eeuwige vreugde en vrede.

Of je nou gelovig bent of niet, van de ervaring die dit jongetje van slechts acht jaar oud heeft opgedaan in de andere wereld, en dat hij op wonderbaarlijke wijze een ongeluk overleefd had en kon vertellen wat hij in het Paradijs zag, daar krijgen wij kippenvel van…

Lees verder

Actueel

Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen Chateau Meiland te zien

Voor Meilandjes is er geen komkommertijd. De beroemde familie keerde terug na de hit met Château Meiland. Martien en Erica maakten het zelf bekend op de Humberto show.

Kasteel Meiland

De familie Meiland keert vanaf 29 augustus terug naar het oude Château Meiland-trustprogramma. De familie is hiervoor te zien op Château Bijstand, waar Martien, Erica en Maxime een maand lang voor zichzelf moeten zorgen. Dit wordt het zevende seizoen van de realityshow en volgens Martien is het einde nog lang niet voorbij. “Ik hou nog steeds van haar”, zei hij tegen Humberto.

Op Chateau Meiland was de familie al een aantal seizoenen bezig met verhuizen, maar dit mag komend seizoen niet meer verwacht worden. Martien en Erica zijn op de juiste plek. Erica zei bijvoorbeeld tegen Humberto Tan: “We hebben nu zo’n mooi huis. Niemand gelooft ons, maar we hebben het nog niet bewezen.

Bruiloft

Bewegen of niet, het komende seizoen staat waarschijnlijk bol van de hoogtepunten. De huwelijksceremonie van Maxime en Leroy Molkenboer staat op de show. Als het aan Martien en Erica had gelegen, zouden ze de serie nog lang hebben voortgezet. “Zolang er maar genoeg ervaring is”, voegde Erica eraan toe.

Nieuwe Carlo en Irene

Toen ze de serie verveelden, hadden ze een ander idee in gedachten. Martien en Erica lijken geïnteresseerd om de nieuwe Carlo en Irene te zijn in een Life and Cooking-achtige show. “Ik herinner me alleen de zondagmiddag. Ik vind het uniek”, zegt Martien.

Lees verder

Actueel

Zien: Goedele Liekens krijgt flinke kritiek op graatmagere badpakfoto!

Seksuoloog en politica Goedele Liekens geniet momenteel volop van haar vakantie. Ze deelde een badpakfoto op Instagram die voor opschudding zorgde. Veel volgers vonden de vrouwelijke tv-persoonlijkheid “te mager”.

Nadat bij Goedele huidkanker in stadium 3 was vastgesteld, werd ze een jaar geleden kankervrij verklaard. “Body shaming bij volwassenen wordt vaak gebruikt om negatieve emoties te uiten of verveling tegen te gaan”, zegt Sara Pabian, hoogleraar communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen.

Goedele plaatste op haar Instagram bij de foto: “Soms is geluk het enige filter dat je nodig hebt.” Haar stralende lach laat zien dat het goed met haar gaat en dat ze volop van haar vakantie geniet. Maar sommige gelovigen denken daar anders over. Ze plaatsten negatieve opmerkingen als “zo mager” en “je ziet er stralend uit, maar je bent zo mager… eet wat, Goedele”.

Goedele heeft de laatste tijd veel meegemaakt. In het voorjaar van 2020 werd bij haar huidkanker in stadium drie vastgesteld. Ondertussen heeft ze gelukkig geen kanker. Maar dat weerhield sommige fans er niet van om haar lichaam te bekritiseren.

Lees verder

Actueel

Nieuwe relatie Sarah van Soelen zorgt voor veel ophef: ‘Hij heeft al een vriendin’

Sarah van Soelen had de liefde moeten vinden na een vluchtige affaire met André Hazes. Dat zou de rijke zakenman Mike de Winter zijn. Dit nieuws had echter nog niet bekend mogen worden gemaakt, aangezien Mike momenteel aan het daten is met een andere vrouw…

Sarah werd afgelopen vrijdag gespot op het Hilligersberg Jazz Festival terwijl ze Mike kuste. Mike woonde in de straat van Sarah’s ouders en de twee waren lange tijd heel close.

De relatie met Sarah wordt nog steeds geheim gehouden

Onlangs zou de vonk ineens over zijn, terwijl Mike tot voor kort nog een relatie had met Cherella, een (oud-)collega van Sarah. Maar toen Coldeweijer het nieuws brak, bleek dat Mike nog een relatie had.

De “relatie” die ik heb gemeld, lijkt nog steeds een geheim te zijn”, schreef ze op Instagram Stories. “Mike heeft nog steeds een relatie met Cherella.”

Het feit dat Mike bij Sarah was terwijl Cherella zich niet bewust was, was ook een bron van lawaai. ,,Ik heb de afgelopen week meerdere keren gehoord dat deze twee samen waren. Verder moet je het gewoon even uitzoeken’, zegt Coldeweijer.

Mike is onlangs in de krantenkoppen verschenen over zijn “onroerendgoedbelasting”. Aanklagers willen Mike 25 maanden gevangenisstraf opleggen, naast 9 maanden proeftijd en een hoop boetes. De Amsterdamse rechtbank sprak hem en alle andere verdachten volledig vrij.

Lees verder
Advertisement

Trending