Connect with us

Actueel

Zien: Stralende Dionne Stax zit in kort rokje op zomerse foto!

De prachtige presentatrice Dionne Stax is op vakantie echt alles uit de kast aan het halen om zichzelf om te toveren tot knappe verschijning.

Dionne Stax is op werk vakantie en laat zich helemaal gaan. De korte jurkjes worden uit de kast getrokken en de beentjes gaan in de lucht. Je kan wel stellen dat Dionne optimaal aan het genieten is.

Dionne Stax geniet van werkvakantie
Natuurlijk is het voor een hardwerkende presentatrice als Dionne Stax heel belangrijk om ook af en toe een beetje rust te nemen. Even lekker ontspannen en niet aan alle presentatie klussen in Nederland te hoeven denken, hoe lekker is dat? Helaas voor Dionne zit er onder het gras van haar vakantie toch een addertje. Dionne is namelijk helemaal niet alleen maar aan het ontspannen en chillen maar gewoon keihard aan het werk. Voor de opnames van Droomhuis Gezocht heeft Dionne het geluk dat ze mee mag naar de zonnige bestemming waar een aantal koppels hopen hun leven op te gaan bouwen. Misschien ziet Dionne het ook wel zitten om de hele dag in zulke korte rokjes rond te lopen en kijkt ze stiekem zelf ook naar een nieuw huisje? Dionne lijkt het in ieder geval prima naar haar zin te hebben en is lekker aan het ronddwalen in de steden.

Dionne Stax trekt korte rokjes uit de kast
Het is als presentatrice van een programma zoals Droomhuis Gezocht uitermate belangrijk dat je goed voor de dag komt. Gelukkig hoef je dat Dionne Stax niet twee keer te vertellen, aangezien ze er altijd voor zorgt dat ze er tiptop uit ziet voor televisie. Samen met het team en de koopwillige koppels is ze dit keer naar Portugal afgereisd om huizen te bezoeken. In principe een heel kleurrijk land maar Dionne moet af en toe zelf ook nog voor een beetje kleur zorgen. Helemaal als je kijkt naar de deelnemers is dat geen overbodige luxe. Daarom besloot Dionne een vrolijk, knalroze-paarse outfit uit de koffer te pakken. Het bankje waarop ze zit is namelijk nogal saai en grijs dus dat kan wel een beetje opfleuring gebruiken. Dionne trekt een hoog sluitend en erg kort rokje aan. Waarschijnlijk zullen alle Portugese mannen twee keer om kijken als de blondine langsloopt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne Stax zoekt het randje op
Naast dat Dionne heel goed kan dansen en regelmatig los gaat op een feestje houd de blondine ook wel van een beetje avontuur. Dit avontuur vindt Dionne in haar gevarieerde werk als presentatrice maar ook in het dagelijkse leven. Zo date Dionne namelijk met een internationale top-DJ die heel de wereld over vliegt. Gelukkig kan Dionne dat wel aan, want zelf is ze ook regelmatig op pad. Vanwege de opnames van het tv-programma zijn Dionne en het team soms in de raarste afgelegen dorpjes. Hier staat dan een oud huisje ‘in the middle of nowhere’ die als enige wel in het budget van de kopers past. Gelukkig blijft Dionne gewoon heel vrolijk en maakt ze overal een feestje van. In dezelfde paars-roze outfit staat ze te balanceren op een muurtje en zoekt ze letterlijk het randje op.

Lees verder

Actueel

Zien: Ken je dit jochie uit van ‘Danoontje POWERRR’ nog? Dit is ‘m 19 jaar later!

Danoontje heeft in het verleden veel mooie tv-commercials gehad. Als je aan eerdere commercials denkt, zijn er waarschijnlijk een paar dingen die in je opkomen. Neem bijvoorbeeld advertenties van merken als Rolo met dit verwende kind en deze olifant. Maar ook de advertentie van Calvé, waarin een aantal bekende Nederlanders te zien waren, bleef hangen.

Het doel van de advertenties van Calvé is om te laten zien hoe goed het product is voor de groei en kracht van kinderen. Van de zoete desserts van Danone word je ook nog eens heel gezond. De beroemdste van alle Danone-commercials is de scène met het meisje dat met vier biertjes in de auto van haar vader rijdt. Advertenties eindigen altijd met ‘R’, ‘Powerrrrrr’. In de loop der jaren zijn er echter meer advertenties verschenen.

Donny Roelvink, de man achter Danoontje POWERRRRRR!

Meestal zijn het de kinderen van mensen die al beroemd zijn in de theaterindustrie of mensen met connecties met deze wereld. We vermoeden dat de vader van de jongen in onderstaande commercial, die wereldberoemd is in Nederland, ook zijn zoon heeft getekend voor deelname aan deze commercial. In 2003 speelde Donny Roelvink de hoofdrol in een reclamespot van Danone. Donny zegt dat hij de jongen is die een motorrat in een kroeg sloeg door op zijn arm te drukken. Je ziet Donny met de biggetje-tatoeage op zijn arm een ​​grote kerel knock-out slaan, dan gebruikt hij zijn Amsterdamse accent voor de beroemde Danone-uitdrukking. Dit zou dan ook het ultieme bewijs moeten zijn dat je met Danone extreem krachtig kunt worden. De acteur is erg jong en heeft meer dan 90 kg spieren gekregen. Donny heeft onlangs een ongeluk gehad toen een Hummer over hem heen reed. Hummer zou een totaal verlies zijn. Ik lach. Afbeeldingen:

Lees verder

Actueel

Prinses Amalia gesloopt na ‘rare uitspraak’

Amalia heeft tijdens haar studie een “kamer” in Amsterdam kunnen vinden. Uit eerdere geruchten was al bekend wat deze munt precies zou zijn. Logisch dat Princess niet ergens achterin Amsterdam Nieuw West op 5 eindigt. Het belangrijkste is dat de toekomstige koningin ongedeerd blijft. Eerder werd de volgende informatie over de verblijfplaats van de prinses geplaatst: “Een gehuurd appartement dat de prinses gaat delen met andere studenten”.

Natuurlijk zijn er ook geen feesten in het ziekenhuis en moet er voldoende ruimte zijn voor beveiliging. Koningshuis-verslaggever Sander Paulus weet het bijvoorbeeld: “Kijk naar Willem-Alexander. Hij woont samen met drie huisgenoten, een kip, een haan en een bewaker. Ook voor hen moet er een plekje in huis zijn, de prinses moet de klok rond bewaken. “Er moeten bijvoorbeeld verschillende uitgangen in huis zijn. Aangrenzende woningen zijn ook te huur.

Amalia is zo dankbaar dat ze de kamer heeft gevonden!

Gisteren was de jaarlijkse zomerfotosessie van het Britse koningshuis. De prinses gaf commentaar op het onderzoek van volgend jaar en het huis dat ze had “gevonden”. Er waren echter veel mensen die verliefd werden op haar woorden. Amalia zei: “Ik ben zo dankbaar dat ik een kamer heb kunnen vinden. Een zin waar mensen veel moeite mee hebben. De Thaise prinses vervolgde: “Ik heb ook vrienden die vorig jaar echt moeite hadden om een ​​kamer te vinden. Ik kan niet wachten om daar met andere studenten te gaan wonen. De reactie hierop op sociale media was niet onvriendelijk”. Koonie5505: “Laat me niet lachen! Het is een grap? Anders had Prins Bril voor een thuis gezorgd! Caspar.hm sarcastisch: “Ze heeft echt geluk gehad!” Joerydewild, net als vele anderen: “Volgens mij is het een artikel van De Speld!” Zijn verklaring:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl)

Lees verder

Actueel

Zien: Bridget Maasland laat strak figuur zien na ingreep

Bridget Maasland mag de selfiekoningin van het land genoemd worden. Wie door haar Instagram scrolt, ziet dat zo’n 85% van alle gemaakte foto’s van het hoofd van de blonde presentatrice zijn. Geen portretten, dus zelfportretten.

Helemaal tevreden was de presentator echter niet met zichzelf. Daarom wendde Bridget zich tot een kliniek die gespecialiseerd is in het bevriezen van vet. We kunnen niet precies zeggen hoe het zal werken.

Je hoeft in ieder geval niet meer zoveel kilometers te rennen of hard te werken in de sportschool om een ​​strak lichaam te krijgen. U kunt bij Bridget’s kliniek terecht om naar wens in vorm te komen: “Next Fatfreeze Clinics is de plek om uw ideale lichaamsvorm te creëren; verwijder overtollig vet of verjong uw huid. We vermoeden dat het veiliger is dan illegale dieetpillen omdat het legaal is.

Bridget Maasland wil op Kim Kardashian lijken!

Bridget is vaak te zien op de sociale media van de kliniek. Op een van de foto’s staat: ‘Er is een goede selfie voor nodig en het is heerlijk om tussen de behandelingen door van alles te kunnen doen. Zo blijf je productief en kun je de behandeling integreren in je dagelijkse bezigheden.

“Zo leer je Bridget weer kennen. In een ander artikel zullen we zien waarom Bridget hiervoor heeft gekozen. Bridget wil op Kim Kardashian lijken: “Bridget zag deze verstevigende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Het was meteen verkocht!

Nu een paar maanden later en de resultaten zijn verbluffend. De kliniek leek in ieder geval tevreden met de met Bridget behaalde resultaten. Bridget deelde op haar eigen Instagram dat Bridget zelf dol is op het invriezen van vet. Maasland: “Zo blij met het resultaat van Next Fatfreeze Clinics op mijn buik!” Resultaat afbeelding hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Next Fatfreeze Clinics (@nextfatfreezeclinics)

Lees verder
Advertisement

Trending