Connect with us

Actueel

Zien: André Hazes weer terug bij Bridget Maasland: “Zwak voor haar!”

Bridget Maasland was het begin van het einde voor de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg. De zanger besloot na een lange relatie om zijn gezinsleven op te geven om bij de 47-jarige presentatrice gelukkig te worden. Gezien de leeftijd van André, nu 28 jaar, een behoorlijk leeftijdsverschil.

Echter was dit geen hele grote verassing aangezien Monique, de moeder van zijn kind, ook eens tukje ouder is. 44 jaar om precies te zijn. Het lijkt er dus op dat de zanger een behoorlijk zwak heeft voor vrouwen die ouder dan hemzelf zijn. En blond natuurlijk. Toch kwam er een einde aan hun relatie na drie maanden. De zanger besloot hals over kop zijn Monique ten huwelijk te vragen en alles leek weer koek en ei. Toch waren de scheurtjes in hun relatie al gemaakt. Sarah van Soelen en diverse andere meiden wisten de zanger van Monique weg te trekken.

Krijgt Bridget Maasland haar André Hazes weer te pakken?

Zo’n twee maanden geleden is André samen met Monique en hun zoon naar Amerika vertrokken om ‘een vorm’ voor hun gezin te vinden. Verschillende bronnen hebben aangegeven dat er mogelijk een bruiloft aankomt. Echter heeft Monique aangegeven dat dit onzin is. Er is nog steeds veel onduidelijk omdat er ook financiële redenen zijn om hier niet helemaal eerlijk over te zijn. Dit vanwege een verwachte documentaire over het leven van André én een over de vermeende bruiloft. Toch wijst er steeds meer op dat de twee niet meer bij elkaar gaan komen. De zanger zou zelfs al met een ándere blondine gespot zijn. Toen het nét uit was tussen Sarah en André verschenen er behoorlijk spannende foto’s van Bridget. Volgers dachten dat ze de aandacht van André opzocht. Dit keer weet Bridget opnieuw fijne kiekjes te plaatsen. Was Bridget dan die dame waar André mee gespot is? Swipe:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

Actueel

Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen Chateau Meiland te zien

Voor Meilandjes is er geen komkommertijd. De beroemde familie keerde terug na de hit met Château Meiland. Martien en Erica maakten het zelf bekend op de Humberto show.

Kasteel Meiland

De familie Meiland keert vanaf 29 augustus terug naar het oude Château Meiland-trustprogramma. De familie is hiervoor te zien op Château Bijstand, waar Martien, Erica en Maxime een maand lang voor zichzelf moeten zorgen. Dit wordt het zevende seizoen van de realityshow en volgens Martien is het einde nog lang niet voorbij. “Ik hou nog steeds van haar”, zei hij tegen Humberto.

Op Chateau Meiland was de familie al een aantal seizoenen bezig met verhuizen, maar dit mag komend seizoen niet meer verwacht worden. Martien en Erica zijn op de juiste plek. Erica zei bijvoorbeeld tegen Humberto Tan: “We hebben nu zo’n mooi huis. Niemand gelooft ons, maar we hebben het nog niet bewezen.

Bruiloft

Bewegen of niet, het komende seizoen staat waarschijnlijk bol van de hoogtepunten. De huwelijksceremonie van Maxime en Leroy Molkenboer staat op de show. Als het aan Martien en Erica had gelegen, zouden ze de serie nog lang hebben voortgezet. “Zolang er maar genoeg ervaring is”, voegde Erica eraan toe.

Nieuwe Carlo en Irene

Toen ze de serie verveelden, hadden ze een ander idee in gedachten. Martien en Erica lijken geïnteresseerd om de nieuwe Carlo en Irene te zijn in een Life and Cooking-achtige show. “Ik herinner me alleen de zondagmiddag. Ik vind het uniek”, zegt Martien.

Lees verder

Actueel

Zien: Goedele Liekens krijgt flinke kritiek op graatmagere badpakfoto!

Seksuoloog en politica Goedele Liekens geniet momenteel volop van haar vakantie. Ze deelde een badpakfoto op Instagram die voor opschudding zorgde. Veel volgers vonden de vrouwelijke tv-persoonlijkheid “te mager”.

Nadat bij Goedele huidkanker in stadium 3 was vastgesteld, werd ze een jaar geleden kankervrij verklaard. “Body shaming bij volwassenen wordt vaak gebruikt om negatieve emoties te uiten of verveling tegen te gaan”, zegt Sara Pabian, hoogleraar communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen.

Goedele plaatste op haar Instagram bij de foto: “Soms is geluk het enige filter dat je nodig hebt.” Haar stralende lach laat zien dat het goed met haar gaat en dat ze volop van haar vakantie geniet. Maar sommige gelovigen denken daar anders over. Ze plaatsten negatieve opmerkingen als “zo mager” en “je ziet er stralend uit, maar je bent zo mager… eet wat, Goedele”.

Goedele heeft de laatste tijd veel meegemaakt. In het voorjaar van 2020 werd bij haar huidkanker in stadium drie vastgesteld. Ondertussen heeft ze gelukkig geen kanker. Maar dat weerhield sommige fans er niet van om haar lichaam te bekritiseren.

Lees verder

Actueel

Nieuwe relatie Sarah van Soelen zorgt voor veel ophef: ‘Hij heeft al een vriendin’

Sarah van Soelen had de liefde moeten vinden na een vluchtige affaire met André Hazes. Dat zou de rijke zakenman Mike de Winter zijn. Dit nieuws had echter nog niet bekend mogen worden gemaakt, aangezien Mike momenteel aan het daten is met een andere vrouw…

Sarah werd afgelopen vrijdag gespot op het Hilligersberg Jazz Festival terwijl ze Mike kuste. Mike woonde in de straat van Sarah’s ouders en de twee waren lange tijd heel close.

De relatie met Sarah wordt nog steeds geheim gehouden

Onlangs zou de vonk ineens over zijn, terwijl Mike tot voor kort nog een relatie had met Cherella, een (oud-)collega van Sarah. Maar toen Coldeweijer het nieuws brak, bleek dat Mike nog een relatie had.

De “relatie” die ik heb gemeld, lijkt nog steeds een geheim te zijn”, schreef ze op Instagram Stories. “Mike heeft nog steeds een relatie met Cherella.”

Het feit dat Mike bij Sarah was terwijl Cherella zich niet bewust was, was ook een bron van lawaai. ,,Ik heb de afgelopen week meerdere keren gehoord dat deze twee samen waren. Verder moet je het gewoon even uitzoeken’, zegt Coldeweijer.

Mike is onlangs in de krantenkoppen verschenen over zijn “onroerendgoedbelasting”. Aanklagers willen Mike 25 maanden gevangenisstraf opleggen, naast 9 maanden proeftijd en een hoop boetes. De Amsterdamse rechtbank sprak hem en alle andere verdachten volledig vrij.

Lees verder
Advertisement

Trending