Connect with us

Actueel

Ze verlaat haar vriend die stapelverliefd is geworden op haar zus en ontdekt dat haar moeder naar hun bruiloft wil

Het gezin is zeker de plaats waar we ons, opgroeiend, het meest op ons gemak voelen en waar we weten dat we “beschermd” zijn – tenminste, dit is wat iedereen, van kinds af aan, zou moeten voelen in het samenzijn met ouders en andere leden van de familie. Opgroeiend word je volwassen en maak je keuzes, zoals die van je partner en om samen met hem of haar een ​​leven op te bouwen. Het gezin daarentegen kun je niet kiezen (althans dat van de geboorte!) En, ten goede of ten kwade, hebben we er levenslang mee te maken. Het verhaal dat we je gaan vertellen is echter heel bijzonder en we hopen dat niemand van jullie ooit in een dergelijke situatie heeft gezeten.

Een vrouw (30) ontdekte dat haar vriend verliefd was geworden op haar jongere zus (28) en liet een grote ravage achter in haar hart. Alsof dat nog niet genoeg was, hoorde ze later dat haar moeder naar de bruiloft van haar zus en haar ex ging. Het nieuws maakte haar duidelijk sprakeloos.

Hoe zou je het vinden als je moeder achter het huwelijk staat van je zus die gaat trouwen met je ex-vriend? Jennifer, de ongelukkige hoofdpersoon van dit verhaal, voelde waarschijnlijk de wereld onder haar voeten wegzakken. De moeder van de twee zussen bracht het nieuws, die op Reddit schreef om oprecht advies van gebruikers te vragen. Jennifer, de oudste dochter, was verloofd en stond op het punt met Sam te trouwen – een gebeurtenis dat werd geannuleerd voordat het kon worden gevierd, vanwege de onwaarschijnlijke relatie tussen Sam en Jennifers jongere zus Hayleigh. We kunnen ons alleen maar het familiedrama voorstellen dat is ontstaan ​​als gevolg van dit vreemde verhaal: met welke moed kunnen de twee zussen ooit nog met elkaar praten? Maar het punt is een ander: Sam en Hayleigh gaan trouwen en natuurlijk wil de moeder van Hayleigh en Jennifer graag bij de bruiloft aanwezig zijn. Haar twijfel is natuurlijk dat dit de gevoelens van haar oudste dochter zou kunnen kwetsen.

De moeder legde uit dat ze aanvankelijk met de jongere zus over de situatie sprak: “Als Sam een ​​keer heeft bedrogen, kan hij het nog een keer doen”, dacht de moeder, die alleen het goede wenst voor haar dochters. Hayleigh stelde haar echter gerust door haar te vertellen dat zij en Sam voor elkaar bestemd waren en dit al een tijdje wisten. Op dat moment beëindigde de moeder het gesprek, vertrouwend op de beslissing van haar jongste dochter om met dezelfde man te trouwen die het hart van haar andere dochter had gebroken. Het enige wat ze wil is dat Jennifer kan vergeven, zodat ze iedereen van de familie weer bij elkaar kan brengen. Ze zou beiden graag willen steunen, maar de situatie wordt elke dag moeilijker en daarom stelde ze de vraag aan Reddit-gebruikers. Laatstgenoemden namen geen blad voor de mond en legden haar uit hoe zij volgens hen ongelijk had bij het steunen van het huwelijk van haar jongste dochter.

Wat zou jij deze moeder antwoorden?

Lees verder

Actueel

Zien: Ken je dit jochie uit van ‘Danoontje POWERRR’ nog? Dit is ‘m 19 jaar later!

Danoontje heeft in het verleden veel mooie tv-commercials gehad. Als je aan eerdere commercials denkt, zijn er waarschijnlijk een paar dingen die in je opkomen. Neem bijvoorbeeld advertenties van merken als Rolo met dit verwende kind en deze olifant. Maar ook de advertentie van Calvé, waarin een aantal bekende Nederlanders te zien waren, bleef hangen.

Het doel van de advertenties van Calvé is om te laten zien hoe goed het product is voor de groei en kracht van kinderen. Van de zoete desserts van Danone word je ook nog eens heel gezond. De beroemdste van alle Danone-commercials is de scène met het meisje dat met vier biertjes in de auto van haar vader rijdt. Advertenties eindigen altijd met ‘R’, ‘Powerrrrrr’. In de loop der jaren zijn er echter meer advertenties verschenen.

Donny Roelvink, de man achter Danoontje POWERRRRRR!

Meestal zijn het de kinderen van mensen die al beroemd zijn in de theaterindustrie of mensen met connecties met deze wereld. We vermoeden dat de vader van de jongen in onderstaande commercial, die wereldberoemd is in Nederland, ook zijn zoon heeft getekend voor deelname aan deze commercial. In 2003 speelde Donny Roelvink de hoofdrol in een reclamespot van Danone. Donny zegt dat hij de jongen is die een motorrat in een kroeg sloeg door op zijn arm te drukken. Je ziet Donny met de biggetje-tatoeage op zijn arm een ​​grote kerel knock-out slaan, dan gebruikt hij zijn Amsterdamse accent voor de beroemde Danone-uitdrukking. Dit zou dan ook het ultieme bewijs moeten zijn dat je met Danone extreem krachtig kunt worden. De acteur is erg jong en heeft meer dan 90 kg spieren gekregen. Donny heeft onlangs een ongeluk gehad toen een Hummer over hem heen reed. Hummer zou een totaal verlies zijn. Ik lach. Afbeeldingen:

Lees verder

Actueel

Prinses Amalia gesloopt na ‘rare uitspraak’

Amalia heeft tijdens haar studie een “kamer” in Amsterdam kunnen vinden. Uit eerdere geruchten was al bekend wat deze munt precies zou zijn. Logisch dat Princess niet ergens achterin Amsterdam Nieuw West op 5 eindigt. Het belangrijkste is dat de toekomstige koningin ongedeerd blijft. Eerder werd de volgende informatie over de verblijfplaats van de prinses geplaatst: “Een gehuurd appartement dat de prinses gaat delen met andere studenten”.

Natuurlijk zijn er ook geen feesten in het ziekenhuis en moet er voldoende ruimte zijn voor beveiliging. Koningshuis-verslaggever Sander Paulus weet het bijvoorbeeld: “Kijk naar Willem-Alexander. Hij woont samen met drie huisgenoten, een kip, een haan en een bewaker. Ook voor hen moet er een plekje in huis zijn, de prinses moet de klok rond bewaken. “Er moeten bijvoorbeeld verschillende uitgangen in huis zijn. Aangrenzende woningen zijn ook te huur.

Amalia is zo dankbaar dat ze de kamer heeft gevonden!

Gisteren was de jaarlijkse zomerfotosessie van het Britse koningshuis. De prinses gaf commentaar op het onderzoek van volgend jaar en het huis dat ze had “gevonden”. Er waren echter veel mensen die verliefd werden op haar woorden. Amalia zei: “Ik ben zo dankbaar dat ik een kamer heb kunnen vinden. Een zin waar mensen veel moeite mee hebben. De Thaise prinses vervolgde: “Ik heb ook vrienden die vorig jaar echt moeite hadden om een ​​kamer te vinden. Ik kan niet wachten om daar met andere studenten te gaan wonen. De reactie hierop op sociale media was niet onvriendelijk”. Koonie5505: “Laat me niet lachen! Het is een grap? Anders had Prins Bril voor een thuis gezorgd! Caspar.hm sarcastisch: “Ze heeft echt geluk gehad!” Joerydewild, net als vele anderen: “Volgens mij is het een artikel van De Speld!” Zijn verklaring:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl)

Lees verder

Actueel

Zien: Bridget Maasland laat strak figuur zien na ingreep

Bridget Maasland mag de selfiekoningin van het land genoemd worden. Wie door haar Instagram scrolt, ziet dat zo’n 85% van alle gemaakte foto’s van het hoofd van de blonde presentatrice zijn. Geen portretten, dus zelfportretten.

Helemaal tevreden was de presentator echter niet met zichzelf. Daarom wendde Bridget zich tot een kliniek die gespecialiseerd is in het bevriezen van vet. We kunnen niet precies zeggen hoe het zal werken.

Je hoeft in ieder geval niet meer zoveel kilometers te rennen of hard te werken in de sportschool om een ​​strak lichaam te krijgen. U kunt bij Bridget’s kliniek terecht om naar wens in vorm te komen: “Next Fatfreeze Clinics is de plek om uw ideale lichaamsvorm te creëren; verwijder overtollig vet of verjong uw huid. We vermoeden dat het veiliger is dan illegale dieetpillen omdat het legaal is.

Bridget Maasland wil op Kim Kardashian lijken!

Bridget is vaak te zien op de sociale media van de kliniek. Op een van de foto’s staat: ‘Er is een goede selfie voor nodig en het is heerlijk om tussen de behandelingen door van alles te kunnen doen. Zo blijf je productief en kun je de behandeling integreren in je dagelijkse bezigheden.

“Zo leer je Bridget weer kennen. In een ander artikel zullen we zien waarom Bridget hiervoor heeft gekozen. Bridget wil op Kim Kardashian lijken: “Bridget zag deze verstevigende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Het was meteen verkocht!

Nu een paar maanden later en de resultaten zijn verbluffend. De kliniek leek in ieder geval tevreden met de met Bridget behaalde resultaten. Bridget deelde op haar eigen Instagram dat Bridget zelf dol is op het invriezen van vet. Maasland: “Zo blij met het resultaat van Next Fatfreeze Clinics op mijn buik!” Resultaat afbeelding hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Next Fatfreeze Clinics (@nextfatfreezeclinics)

Lees verder
Advertisement

Trending