Connect with us

Actueel

Wauw: Filmpje van pasgeboren knuffelende tweeling laat perfect de lieflijkheid van de tweelingband zien

Tweelingen komen elke 3 van de 100 geboorten voor, waarbij aangetekend dient te worden dat dit aantal de laatste decennia flink is toegenomen.

Ze hebben geluk omdat ze altijd een maatje hebben en zich nooit alleen voelen. Ook al streven ze naar onafhankelijkheid naarmate ze ouder worden, ze weten altijd tot wie ze zich in tijden van nood moeten wenden.

Maar hun band begint al in de baarmoeder en ze hebben elkaar voor troost tijdens die vroege ontwikkeling.

Als iemand twijfelt of deze band al voor de geboorte begint, kijk dan hoe deze twee schattige pasgeboren tweelingmeisjes knuffelen in hun slaap. Het is waarschijnlijk het schattigste dat je de hele dag zult zien.

Screenshot (Unilad/Facebook)
Ondanks het feit dat ze net uit een overvolle buik komen, houden ze elkaar nog steeds vast, terwijl ze in hun wieg een dutje doen.

Hun gezichtsuitdrukkingen zeggen alles: het zijn blikken van puur geluk en tevredenheid.

Een van de twee doet even haar ogen open en als ze beseft waar ze is, veilig in haar bedje met haar tweelingzus die haar vasthoudt, glimlacht ze en valt weer in slaap.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Twins Sara & Sofia Tobon (@tobon_twins)

Die blik van pure tevredenheid is alles wat een ouder hoeft te zien om gelukkig te zijn.

Deze schattige video is geplaatst vanaf een Instagram-account voor de twee baby’s, genaamd Tobon Twins.

De meisjes heten Sofia en Sara. Het zijn inmiddels peuters en ze zijn nog steeds zo schattig en hecht als ze waren toen ze nog maar een paar weken oud waren.

Hun ouders houden van reizen en toen ze nog maar peuters waren, bezochten ze Italië, Spanje en Griekenland met hun liefhebbende vader en moeder, die het hebben van een tweeling er gemakkelijk uit laten zien.

Unilad Magazine plaatste de video op hun Facebook-pagina en tot nu toe hebben 22 miljoen mensen hem bekeken met 133.000 likes tot gevolg.

Zowel Juan Carlos als Juliana Tobon werken als vastgoedprofessionals en zijn zeer succesvol in hun werk.

Duizenden mensen hebben gereageerd en ook foto’s van hun eigen tweeling die knuffelt gedeeld, met een tante die zegt dat haar nichtje en neefje “knuffelmaatjes vanaf dag 1” zijn.

Deze twee hebben zoveel geluk dat ze samen van al hun avonturen kunnen genieten.

Zie ze knuffelen als pasgeborenen in het filmpje hieronder.

Schattiger wordt het niet!

Deel dit alsjeblieft met iedereen waarvan je weet dat ze vrolijk zouden worden van deze knuffelende tweeling.

Lees verder

Actueel

Zien: Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Helen van Royen had een geweldige avond. Maar ze besteedt natuurlijk niet alleen.

Schrijver Helen van Royen had een goede nacht. De mooie vrouw brengt de avond rustig door in haar bed. Soms heb je het echt nodig. In plaats van de hele nacht rond te hangen, dacht Helen aan ontspannen in bed. En ze vindt het geweldig. Ze kon echter niet helemaal alleen zijn en dus sprong het beest bij haar in bed. Letterlijk een beest, want het is de hond van Heleen. En waar het dier normaal gesproken een mand zou hebben om in te slapen, mocht het deze keer bij Helen in bed kruipen. En ja hoor, ze vinden het allebei erg mooi.

Helen ontspant met haar hond in bed

Wie de video heeft gemaakt, is nog onduidelijk. Maar wat duidelijk werd, was dat Helen een zeer comfortabele avond had met haar favoriete viervoeter. En je kunt het zien. Helene had zich nog nooit zo op haar gemak gevoeld. Ook haar trouwe hond lijkt het naar zijn zin te hebben op de lakens. Normaal mag hij waarschijnlijk niet in bed kruipen, dus hij moet dit als een feestje hebben ervaren. Het dier is zachtaardig maar ook erg rustig en gehoorzaam. Helen heeft hem duidelijk heel goed opgevoed. Mooie vrouwen kunnen het ook, het is duidelijk de autoriteit waar we naar luisteren. En dan maakt het niet uit of je een mens of een hond bent.

Tragisch nieuws voor Helen van Royen

Helen is een grote hondenliefhebber. Ze is een ambassadeur voor de bescherming van honden en beseft hoe belangrijk het is om dieren een goed thuis te bieden. We weten al dat Helen een groot hart heeft, maar ze heeft zoveel gegeven aan de arme dieren van deze wereld, wat haar nog empathischer maakt. Helen had onlangs ook hartverscheurend nieuws. Haar Duitse herder is dood. Het dier is vrij oud, maar dit is natuurlijk geen goed nieuws om mee te maken. Gelukkig kan Helen zich nog alle goede herinneringen herinneren die ze met het dier had. Het hielp hem er doorheen.

Helen werkt aan nieuw materiaal

De beste manier om na dergelijk nieuws van gedachten te veranderen, is door aan iets heel anders te beginnen. En dat is wat Helene doet. In haar schrijfkamer richt ze zich op een nieuw project. Wat Helen doet, houdt ze nog even voor zichzelf, maar het belooft een interessante te worden. Helen sluit zich voorlopig nog even op in haar kantoor zodat ze zich optimaal kan concentreren. Verwacht dus in de nabije toekomst minder Helen op tv-shows en shows te zien.

Lees verder

Actueel

Jaimie Vaes: ‘Dat nare mannetje Lil Kleine heeft gewoon mijn zweep meegenomen’

Jaimie Vaes en Jorik Scholten werden gescheiden, maar de verdeling van de nalatenschap droeg bij aan het lijden. Lil Kleine heeft zich zijn diamanten zweep toegeëigend. “Die klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het stel ging eerder dit jaar uit elkaar nadat de rapper zijn ex zou hebben mishandeld (plassen). Op internet zijn beelden opgedoken waarop te zien is dat Kleine zijn toenmalige vriendin uit de auto zou slepen en haar hoofd tussen de deur klemde. Vaes heeft een klacht ingediend.

In de tweede aflevering van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane zegt Jamie dat de twee strijden om “die kuttoelage”. Jaimie: “Hij zou hem echt in zijn hol kunnen steken.” Maar volgens Jaimie ging het niet goed met het uitdelen van de materialen. ‘Die gemene jongen heeft net mijn zweep gepakt. Deze klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het is nog niet duidelijk waarom de diamant wordt geserveerd. Jaimie Vaes zei dat Lil Kleine meer waardevolle spullen van haar afnam. “Het is pesten. Ik ben de moeder van zijn kind. Zelfs toen je uit elkaar ging, hoopte je op respect en dat is niet gekomen”, zei ze over het gedrag van haar verloofde. Vaes zei ook dat het gedrag van Jorik “verslechtert”. “Maar ik zal niet meer zo gekwetst of behandeld worden.”

Lees verder

Actueel

Heftig: ’Dennis Schouten betrokken bij steekpartij’

Dennis Schouten wordt verdacht van betrokkenheid bij een mesaanval zaterdagavond. Dat meldde Shownieuws zaterdagavond nadat Tubantia melding had gemaakt van het incident met de Glanerbrug in de gemeente Enschedé. De Gossip Talk-presentator zou een van de twee gewonden zijn.

De steekpartij werd veroorzaakt door een ruzie op het gemeentehuis. Het gebouw is geschorst voor onderzoek. Er is een arrestatie verricht door de politie. De regionale krant Tubantia heeft niet aangegeven wie het was.

Op Twitter vertelde Dennis Schouten van Glanerbrug aan een vraag van een volger dat het goed met hem ging. “Ik weet het. Mijn broer wordt momenteel ondervraagd.

De presentator vertelde zaterdagavond aan Shownieuws dat hij naar het ziekenhuis moest, maar zijn verwondingen niet ernstig vond, en dat zijn broer de hele avond bij hem was.

Lees verder
Advertisement

Trending