Connect with us

Viraal

Ouders sturen geadopteerd kind weg wanneer ze zelf een baby krijgen

adoptie

Adoptie is altijd een beetje een moeilijke weg en een delicaat thema. In sommige gevallen verloopt alles vlekkeloos, maar er zijn ook situaties die voor de geadopteerde kinderen een echte lijdensweg zijn. Dat was ook het geval bij deze man. Ondertussen is hij opgegroeid tot een succesvolle 30-jarige man, maar zijn jeugd was allesbehalve rooskleurig. Zeker dan wanneer het aankomt op zijn adoptie.

Karlos Dillard is een geniale advocaat en auteur, die voor zijn beroemdheid, hele moeilijke tijden meemaakte. Zijn eerste levensjaren werden gekenmerkt door pleegzorg en adoptie.

De man afkomstig uit Detroit beleefde heel traumatische momenten tijdens zijn kinderjaren. Door een gebrek aan geld en stabiliteit belandden hij en zijn vier broers in het adoptiesysteem. Vanaf dat moment kende hij geen ogenblik rust.

Hij getuigt: “Het zijn heel moeilijke jaren voor me geweest. Sinds de sociale diensten me onder hun hoede hebben genomen, ben ik toevertrouwd aan ongeveer 30 verschillende families”, zegt Karlos. Ik was een bijzonder kind, dat geef ik toe. De wisselvalligheden van mijn jonge leven hadden trauma’s gecreëerd die mijn gedrag beïnvloedden en dit ging bij veel van mijn adoptieouders niet goed.”

Hij beschrijft zijn noodzaak om eindelijk houvast te vinden en met acht jaar zou hij die reddingslijn eindelijk bereiken. Althans dat dacht hij.

Speciaal kind

Een koppel was bereid om hem te adopteren, maar dat liep niet af zoals gepland. De adoptieouders gingen voor adoptie omdat ze geen kinderen konden krijgen. Dat had gevolgen op hun relatie met Karlos. Ze kregen een negatieve houding tegenover hem. Toen de adoptiemoeder enkele jaren later toch zwanger raakte, werd de situatie alleen maar erger. Ze begon zich helemaal los te maken van Karlos.

“Op 15-jarige leeftijd vertelden ze me dat ze me niet meer wilden en gooiden me het huis uit”, vertelt hij. “Ze hadden hun biologische kind en ik was homo, een belediging voor twee religieuze en conservatieve ouders. Dus begon ik opnieuw zwervend van het ene huis naar het andere en van de ene bank naar de andere. Maar ondanks alles gaf ik niet op en bleef ik leven, studeren en vond ik langzaam mijn weg en mijn partner Kristopher.”

Nog meer verlies

Karlos kwam in contact met zijn biologische moeder en broers en zussen. Ondanks de tegenslagen vond hij toch weer een beetje rust. Na enkele jaren sloeg het noodlot opnieuw toe. Voor de tweede keer in zijn leven zou hij belangrijke mensen verliezen. Zijn moeder en zus, met wie hij pas weer contact had kwamen te overlijden. Toch liet hij het hoofd niet hangen en doet nu ook iets voor anderen.

Hij schreef zijn ervaringen neer in een boek, Ward of the State: A Memoir of Foster Care. Zo probeert hij anderen te behoeden voor zijn negatieve ervaringen met adoptie. Ook geeft hij advies aan toekomstige adoptieouders.

Viraal

Vrouw ontdekt na tien maanden dat haar man eigenlijk een vrouw is

man

Pas na tien maanden huwelijk kwam een Indonesische vrouw van 22 erachter dat haar men eigenlijk een vrouw is. Het bedrog kwam aan het licht nadat de moeder van de vrouw haar schoonzoon had gedwongen om zijn kleren uit te trekken.

Ze hadden tijdens de korte periode van hun huwelijk wel het bed gedeeld, maar de man stond erop alleen zijn handen te gebruiken. Alles gebeurde ook in het donker. Daarom wist de vrouw genaamd Nur Aini niet dat haar man eigenlijk een vrouw was. Ze onthult in de lokale media: “Ik had een relatie als man en vrouw, maar ik wist niet dat degene met wie ik sliep een vrouw was.”

Schadevergoeding

De vrouw eist nu een schadevergoeding. De partner loog niet alleen over zijn gender, maar beweerde ook dat hij een in New York afgestudeerde neuroloog was. Ook dat bleek een grove leugen te zijn.

De twee leerden elkaar kennen via een datingapp en even later begonnen ze ook fysiek te daten. De partner genaamd Ahnaf Arrarif bleef zelfs een week bij zijn aanstaande echtgenote slapen om te helpen zorgen voor haar zieke ouders. Even later deed hij een aanzoek en het stel stapte op 18 juli 2021 in het huwelijksbootje.

Lees verder

Viraal

Man vraagt echtscheiding aan omdat vrouw alleen kant-en-klaarmaaltijden kookt

kant-en-klaarmaaltijden

Een gevarieerd dieet is niet alleen gezond voor het lichaam, maar zo blijft eten altijd lekker en afwisselend. Niemand wil immers elke dag hetzelfde voorgeschoteld krijgen. Maar tijdens een werkweek is het niet altijd simpel om heerlijke en warme maaltijden klaar te maken. Daarom kiezen sommige mensen voor snelle oplossingen zoals kant-en-klaarmaaltijden. Deze man was daar echter niet zo blij mee.

Er zijn immers grenzen aan het kiezen voor een voorgekookte maaltijd of een broodje. Een vrouw zag hier geen graten in en schotelde haar man dag na dag dezelfde kant-en-klaarmaaltijden voor. In dit geval instant noodles. Dit is niet alleen ongezond, maar het was ook heel schadelijk voor hun huwelijk.

Noodles

Een Indiaas koppel haalde de media nadat de echtgenoot naar de rechtbank stapte om de echtscheiding aan te vragen. De reden deed de wenkbrauwen fronsen. Zijn vrouw serveerde hem immers uitsluitend kant-en-klaarmaaltijden voor. De man kreeg voor ontbijt, lunch en diner niets anders dan noodles. Dat brengt ons meteen bij de opmerking dat uit dit verhaal blijkt dat alleen de vrouw verantwoordelijk was voor het eten. Waarom zorgde de man dan niet zelf voor gezondere maaltijden. De man zag echter geen andere uitweg dan de echtscheiding aan te vragen. Wellicht was de man niet alleen zijn vrouw beu, maar ook haar maaltijden.

maaltijd

De rechter had een uitgesproken mening over deze opmerkelijke zaak. “Hij vertelde dat zijn echtgenote niet wist hoe ze iets anders dan noodles moest klaarmaken. Ze kookte ze voor ontbijt, lunch en diner, en wanneer ze boodschappen ging doen kocht ze alleen dit soort voedsel.”

De echtscheiding werd uiteindelijk door beiden bekrachtigd, dus in onderling overleg. Feit is en blijft dat de oorzaak voor deze scheiding hoogst bijzonder is. Rechtbanken krijgen wel vaker met absurde situaties te maken, maar dit slaat werkelijk alles.

Hopelijk vinden toekomstige echtgenoten een manier om hun culinaire gebreken een beetje te compenseren.

Wat vind jij van dit verhaal? Heeft de man gelijk dat hij de scheiding aanvraagt om deze reden?

Lees verder

Viraal

Jongen heeft prachtige reactie als meisje op de bus voor het eerst ongesteld wordt

schoolbus

Vele vrouwen herinneren zich hun eerste menstruatie nog alsof het gisteren was. Vooral dan de overvloed van emoties en verwarring die daarmee gepaard gaat. Sommige meisjes ervaren dit als een erg traumatische gebeurtenis. Daarbij komt dan nog eens de vrees om niet door anderen opgemerkt te worden.

Een moeder deelde in de Facebookgroep Gurgaon Moms onlangs de ervaring van haar jonge dochter.

Topper!

“Mijn dochter werd vandaag voor de eerste keer ongesteld op de bus onderweg naar huis … en een jongen een jaar ouder dan haar … die ze eigenlijk niet echt kent … nam haar even opzij en fluisterde in haar oor dat ze een vlek op de achterkant van haar broek had en hij gaf haar zijn sweater om rond haar middel te binden zodat ze van de bus kon stappen … ze zei dat ze een beetje beschaamd was en aanvankelijk zei dat het oké was … maar de jongen drong aan en zei haar: ‘Ik heb zussen, maak je geen zorgen!’ Als je de moeder van deze jongen bent … Ik zou je graag willen bedanken en zeggen dat je hem goed opgevoed hebt! We horen vandaag zoveel slechte dingen over de jeugd, en ik wilde iets positief delen!”

De reactie van de jongen wordt nu wereldwijd geprezen. Deze jonge kerel geeft aan hoe het moet en daar zijn we hem erg dankbaar voor!

Deel dit bericht als ook jij vindt dat deze jongen alle erkenning van de wereld verdient!

Lees verder
Advertisement

Trending