Connect with us

Actueel

Barbara Barend krijgt ruzie met John de Bever en loopt boos weg

Barbara Barend heeft het eergisteren in het programma HLF8 aan de stok gekregen met zanger John de Bever. De journaliste is daarop woedend vertrokken uit de studio, zo heeft John aan zijn goede vriend Johan Derksen verteld.

Barbara en John kregen ruzie met elkaar tijdens de live-uitzending van HLF8. Er zaten twee gasten die een podcast maken over de LHBTIQA-gemeenschap, een hele mond vol.

John, die in het publiek zat, riep opeens vanuit het publiek: ”Wat een flauwekul. Ik ben blij dat ik deze poppenkast niet meegemaakt heb, want ik vind het een poppenkast al die letters. Maar ja, iedereen moet z’n leven leiden zoals je wil. Wat is er dan poppenkast aan? ”Nou, want je creëert iets wat er… Er zal heus wel een keer discriminatie of racistische dingen zijn, maar ik zie zoveel letters nou… Die is dit, die is dit.”

Barend ontsteekt in woede
De ‘poppenkast-opmerking’ van John wekt woede op bij Barbara Barend. ”Niemand zegt dat het hier gaat om discriminatie. Het gaat om herkenning dus ik vind het een beetje een domme opmerking.”

John counter daarop: “Je wordt in een hokje geduwd. Jullie duwen jezelf in een hokje en dat is helemaal niet nodig. Roze supporters is helemaal niet nodig, die poppenkast. Ik vind dat poppenkast. Dat moeten ze zelf weten als ze dat graag willen.”

De podcast-presentator doet ook zijn duit in het zakje en verwijt John dat hij zelf homo is maar het alsnog een poppenkast vindt. Maar daar veegt John zijn billen mee af: ”Jullie discrimineren jezelf door roze supporters te maken. Ik ben een I, ik ben een H, ik ben een A…”

Barbara ontploft: “Jullie?!?!”

Barbara vertrekt
In Vandaag Inside onthulde Johan Derksen gisteren dat Barend na afloop van de uitzending uitzinnig van woede naar huis gegaan is. Derksen: ”Ik heb echt moeten lachen. Je kent Barbara Barend. Als het over homo’s, minderheidsgroeperingen of Joodse problemen gaat, wordt ze obsessief. ”

”Maar die John de Bever zit erachter op een barkruk en die is zelf homo en die denkt: waar gaat dit over, wat is dit voor geluk. Dus die zegt dat. Nou, Barbara was helemaal geshockeerd. Die was ook boos vertrokken, dat hoorde ik van John.” Voor een video van de ruzie kun je terecht op KIJK.nl.

Lees verder

Actueel

Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen Chateau Meiland te zien

Voor Meilandjes is er geen komkommertijd. De beroemde familie keerde terug na de hit met Château Meiland. Martien en Erica maakten het zelf bekend op de Humberto show.

Kasteel Meiland

De familie Meiland keert vanaf 29 augustus terug naar het oude Château Meiland-trustprogramma. De familie is hiervoor te zien op Château Bijstand, waar Martien, Erica en Maxime een maand lang voor zichzelf moeten zorgen. Dit wordt het zevende seizoen van de realityshow en volgens Martien is het einde nog lang niet voorbij. “Ik hou nog steeds van haar”, zei hij tegen Humberto.

Op Chateau Meiland was de familie al een aantal seizoenen bezig met verhuizen, maar dit mag komend seizoen niet meer verwacht worden. Martien en Erica zijn op de juiste plek. Erica zei bijvoorbeeld tegen Humberto Tan: “We hebben nu zo’n mooi huis. Niemand gelooft ons, maar we hebben het nog niet bewezen.

Bruiloft

Bewegen of niet, het komende seizoen staat waarschijnlijk bol van de hoogtepunten. De huwelijksceremonie van Maxime en Leroy Molkenboer staat op de show. Als het aan Martien en Erica had gelegen, zouden ze de serie nog lang hebben voortgezet. “Zolang er maar genoeg ervaring is”, voegde Erica eraan toe.

Nieuwe Carlo en Irene

Toen ze de serie verveelden, hadden ze een ander idee in gedachten. Martien en Erica lijken geïnteresseerd om de nieuwe Carlo en Irene te zijn in een Life and Cooking-achtige show. “Ik herinner me alleen de zondagmiddag. Ik vind het uniek”, zegt Martien.

Lees verder

Actueel

Zien: Goedele Liekens krijgt flinke kritiek op graatmagere badpakfoto!

Seksuoloog en politica Goedele Liekens geniet momenteel volop van haar vakantie. Ze deelde een badpakfoto op Instagram die voor opschudding zorgde. Veel volgers vonden de vrouwelijke tv-persoonlijkheid “te mager”.

Nadat bij Goedele huidkanker in stadium 3 was vastgesteld, werd ze een jaar geleden kankervrij verklaard. “Body shaming bij volwassenen wordt vaak gebruikt om negatieve emoties te uiten of verveling tegen te gaan”, zegt Sara Pabian, hoogleraar communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen.

Goedele plaatste op haar Instagram bij de foto: “Soms is geluk het enige filter dat je nodig hebt.” Haar stralende lach laat zien dat het goed met haar gaat en dat ze volop van haar vakantie geniet. Maar sommige gelovigen denken daar anders over. Ze plaatsten negatieve opmerkingen als “zo mager” en “je ziet er stralend uit, maar je bent zo mager… eet wat, Goedele”.

Goedele heeft de laatste tijd veel meegemaakt. In het voorjaar van 2020 werd bij haar huidkanker in stadium drie vastgesteld. Ondertussen heeft ze gelukkig geen kanker. Maar dat weerhield sommige fans er niet van om haar lichaam te bekritiseren.

Lees verder

Actueel

Nieuwe relatie Sarah van Soelen zorgt voor veel ophef: ‘Hij heeft al een vriendin’

Sarah van Soelen had de liefde moeten vinden na een vluchtige affaire met André Hazes. Dat zou de rijke zakenman Mike de Winter zijn. Dit nieuws had echter nog niet bekend mogen worden gemaakt, aangezien Mike momenteel aan het daten is met een andere vrouw…

Sarah werd afgelopen vrijdag gespot op het Hilligersberg Jazz Festival terwijl ze Mike kuste. Mike woonde in de straat van Sarah’s ouders en de twee waren lange tijd heel close.

De relatie met Sarah wordt nog steeds geheim gehouden

Onlangs zou de vonk ineens over zijn, terwijl Mike tot voor kort nog een relatie had met Cherella, een (oud-)collega van Sarah. Maar toen Coldeweijer het nieuws brak, bleek dat Mike nog een relatie had.

De “relatie” die ik heb gemeld, lijkt nog steeds een geheim te zijn”, schreef ze op Instagram Stories. “Mike heeft nog steeds een relatie met Cherella.”

Het feit dat Mike bij Sarah was terwijl Cherella zich niet bewust was, was ook een bron van lawaai. ,,Ik heb de afgelopen week meerdere keren gehoord dat deze twee samen waren. Verder moet je het gewoon even uitzoeken’, zegt Coldeweijer.

Mike is onlangs in de krantenkoppen verschenen over zijn “onroerendgoedbelasting”. Aanklagers willen Mike 25 maanden gevangenisstraf opleggen, naast 9 maanden proeftijd en een hoop boetes. De Amsterdamse rechtbank sprak hem en alle andere verdachten volledig vrij.

Lees verder
Advertisement

Trending