Connect with us

Viraal

Vrouw stuurt politie af op irritante kinderen van buren die in haar tuin spelen

buren

Waar je ook woont, op het platteland of in de stad, je krijgt onvermijdelijk te maken met je buren. Meestal verloopt dat contact goed, maar er zijn ook buren die rechtstreeks uit de hel lijken te komen. De persoon uit dit verhaal vertelt op Reddit over de nare situatie die ze had met haar buren en hun kinderen.

Het gaat om een 29-jarige vrouw die bij haar jongere zus inwoont. Ze legt uit dat ze in de tuin een trampoline hebben, waarop ze speelden toen ze klein waren. Tot zover geen probleem. Iedereen bewaart wel oude spullen waar ze niet meer op letten. Maar dan kregen de nieuwe buren het speeltuig in de gaten.

De auteur van het verhaal schrijft dat de nieuwe buren ongeveer een jaar geleden naast haar kwamen wonen. “Sinds enkele weken is het weer veranderd en hebben we veel zon. Dus is het geweldig om enkele uurtjes in de tuin te spelen. Dat is ook wat mijn nieuwe buren deden en ik vond dat natuurlijk geen probleem, totdat ze de trampoline in mijn tuin zagen.”

Op een zonnige middag in Glasgow vroeg haar buurvrouw dan of de kinderen even op de trampoline mochten spelen. Dat vond de vrouw oké en ze gaf toestemming. Ze dacht dat alles maar een dagje zou duren.

Burenruzie

De misnoegde buurvrouw vervolgt: “Om 19 uur had ik een afspraak in de tuin met enkele vrienden voor een aperitiefje. Even daarvoor was ik boodschappen gaan doen en ik dacht bij terugkeer thuis niemand in de tuin aan te treffen, maar dat was niet zo. De kinderen waren nog altijd aan het spelen en ik stond met mijn mond vol tanden. Ik vroeg hen meteen te vertrekken, maar het werd een heuse tragedie. Ze begonnen te huilen en de moeder kwam dan vragen of ze nog wat langer mochten spelen. Nee dus, dat was niet mogelijk en de moeder was beledigd. Jammer dan.”

Helaas bleef het daar niet bij. De volgende dagen bleef de situatie zich herhalen en bleven de kinderen ongevraagd in de tuin spelen. De auteur vindt het verhaal vond het niet kunnen dat de kinderen van de buren zonder toestemming haar tuin betraden.

“Ik vertelde mijn moeder over deze overlast, maar zij bleef me zeggen om het toe te laten. Het waren toch kinderen en was het nu zo moeilijk om een oogje toe te knijpen? Maar dit is mijn woning, mijn trampoline en bovendien waren ze zo onbeleefd dat ze dachten dat ze maar eender wat konden doen.”

Klacht

Wat de vrouw nog het meest stoorde, was de onverschilligheid van de moeder van de kinderen. Zij negeerde gewoon elk verzoek om te vertrekken. De moeder liet de kinderen zelfs ’s morgens vroeg in de tuin van de buurvrouw spelen, terwijl de eigenaresse probeerde uit te slapen.

Het leven van de vrouw werd zo ondraaglijk dat ze een drastische beslissing nam. Ze diende een klacht in tegen haar buren en stuurde politie op de kinderen af.

Snap jij deze vrouw? Heb jij ook al eens nare ervaringen gehad met je buren en hoe hebben jullie dat opgelost?

Viraal

Vrouw (45) moet naar verzorgingstehuis, maar man besluit wereld rond te reizen

koppel reist wereld rond

De toen 45-jarige Donna Fierlet kreeg dertig jaar geleden een hersenaneurysma. Haar wereld stortte compleet in. Dokters adviseerden haar man Andy om haar in een verzorgingstehuis te laten opnemen.

Dat weigerde hij. Andy wilde dit leven voor haar niet. Hij kende zijn vrouw door en door, en wist dat een verzorgingstehuis niets voor haar was.

Andy getuigde aan WTNH News 8: “Ik was niet van plan om dat te laten gebeuren, ik vertelde ze dat we een normaal leven zouden gaan leiden.”

Ondanks de adviezen van de artsen besloot Andy om samen met zijn vrouw de wereld rond te reizen. In de voorbije decennia hebben ze meer dan 20 landen en zeven continenten bezocht.

Andy legde uit aan CNN: “Ik beloofde haar de we een zo goed mogelijk leven zouden leiden.” Omdat Donna deels verlamd is, is ze aangewezen op een rolstoel. Die noemde ze Proud Mary, naar het nummer van Tina Turner.

Het stel leerde elkaar zestig jaar geleden kennen tijdens een dansfeest. Andy vroeg of ze een beetje kauwgom had. Haar gevatte antwoord: “Ga weg.” Hij zou echter nooit helemaal weggaan. Vijf jaar later trouwden ze. Ze kregen vier kinderen en wel twaalf kleinkinderen.

Andy zei: “Stap voor stap. Dat was het idee: om door te gaan met het leven, om met volle teugen te genieten van het leven.”

Toch geeft hij toe dat het niet altijd makkelijk is, maar door goed te plannen kunnen de meeste obstakels worden overwonnen. “Weet je, een heleboel dingen maken deel uit van de liefde. Het vergt gewoon geduld, begrip en hartelijkheid.”

Hun prachtige avontuur duurde tot het jaar 2019. Toen overleed Andy op 74-jarige leeftijd. Twee jaar later overleed Donna op 75-jarige leeftijd.

Dit stel laat zien dat een beetje tegenslag nog niet het einde hoeft te betekenen. Ze genoten tot op het laatste moment van elkaar en van het leven. Ondanks alle obstakels lieten ze het hoofd niet hangen en lieten ze zich niet afremmen door een beperking.

Deel dit prachtige liefdesverhaal met je geliefden.

Lees verder

Viraal

Vrouw ontdekt na tien maanden dat haar man eigenlijk een vrouw is

man

Pas na tien maanden huwelijk kwam een Indonesische vrouw van 22 erachter dat haar men eigenlijk een vrouw is. Het bedrog kwam aan het licht nadat de moeder van de vrouw haar schoonzoon had gedwongen om zijn kleren uit te trekken.

Ze hadden tijdens de korte periode van hun huwelijk wel het bed gedeeld, maar de man stond erop alleen zijn handen te gebruiken. Alles gebeurde ook in het donker. Daarom wist de vrouw genaamd Nur Aini niet dat haar man eigenlijk een vrouw was. Ze onthult in de lokale media: “Ik had een relatie als man en vrouw, maar ik wist niet dat degene met wie ik sliep een vrouw was.”

Schadevergoeding

De vrouw eist nu een schadevergoeding. De partner loog niet alleen over zijn gender, maar beweerde ook dat hij een in New York afgestudeerde neuroloog was. Ook dat bleek een grove leugen te zijn.

De twee leerden elkaar kennen via een datingapp en even later begonnen ze ook fysiek te daten. De partner genaamd Ahnaf Arrarif bleef zelfs een week bij zijn aanstaande echtgenote slapen om te helpen zorgen voor haar zieke ouders. Even later deed hij een aanzoek en het stel stapte op 18 juli 2021 in het huwelijksbootje.

Lees verder

Viraal

Man vraagt echtscheiding aan omdat vrouw alleen kant-en-klaarmaaltijden kookt

kant-en-klaarmaaltijden

Een gevarieerd dieet is niet alleen gezond voor het lichaam, maar zo blijft eten altijd lekker en afwisselend. Niemand wil immers elke dag hetzelfde voorgeschoteld krijgen. Maar tijdens een werkweek is het niet altijd simpel om heerlijke en warme maaltijden klaar te maken. Daarom kiezen sommige mensen voor snelle oplossingen zoals kant-en-klaarmaaltijden. Deze man was daar echter niet zo blij mee.

Er zijn immers grenzen aan het kiezen voor een voorgekookte maaltijd of een broodje. Een vrouw zag hier geen graten in en schotelde haar man dag na dag dezelfde kant-en-klaarmaaltijden voor. In dit geval instant noodles. Dit is niet alleen ongezond, maar het was ook heel schadelijk voor hun huwelijk.

Noodles

Een Indiaas koppel haalde de media nadat de echtgenoot naar de rechtbank stapte om de echtscheiding aan te vragen. De reden deed de wenkbrauwen fronsen. Zijn vrouw serveerde hem immers uitsluitend kant-en-klaarmaaltijden voor. De man kreeg voor ontbijt, lunch en diner niets anders dan noodles. Dat brengt ons meteen bij de opmerking dat uit dit verhaal blijkt dat alleen de vrouw verantwoordelijk was voor het eten. Waarom zorgde de man dan niet zelf voor gezondere maaltijden. De man zag echter geen andere uitweg dan de echtscheiding aan te vragen. Wellicht was de man niet alleen zijn vrouw beu, maar ook haar maaltijden.

maaltijd

De rechter had een uitgesproken mening over deze opmerkelijke zaak. “Hij vertelde dat zijn echtgenote niet wist hoe ze iets anders dan noodles moest klaarmaken. Ze kookte ze voor ontbijt, lunch en diner, en wanneer ze boodschappen ging doen kocht ze alleen dit soort voedsel.”

De echtscheiding werd uiteindelijk door beiden bekrachtigd, dus in onderling overleg. Feit is en blijft dat de oorzaak voor deze scheiding hoogst bijzonder is. Rechtbanken krijgen wel vaker met absurde situaties te maken, maar dit slaat werkelijk alles.

Hopelijk vinden toekomstige echtgenoten een manier om hun culinaire gebreken een beetje te compenseren.

Wat vind jij van dit verhaal? Heeft de man gelijk dat hij de scheiding aanvraagt om deze reden?

Lees verder
Advertisement

Trending