Connect with us

BN'ers

Leestip: Opgedoken foto Samantha Steenwijk zegt alles: “Hadden we tóch gelijk!”

Samantha Steenwijk besloot een paar weken geleden de strijd aan te gaan tegen Yvonne Coldeweijer en haar roddels over bekende Nederlanders. De zangeres is een hele poos geleden heel veel afgevallen. Naar eigen zeggen raakte ze ruim 20 kilo kwijt door paardrijden. Iets wat veel mensen niet geloven en Coldeweijer al helemaal niet. Coldeweijer kreeg dan ook een tip van een ‘spion’ dat Steenwijk illegale dieetpillen zou gebruiken.

Iets wat er bij Steenwijk niet in ging en daarom een kort geding aanspande tegen de roddelkoningin van Nederland. Er ontstond een compleet mediacircus omdat Steenwijk de eerste bekenden Nederlander is die vol de strijd aan ging met Coldeweijer. Iets wat critici haar constant hebben afgeraden omdat je alleen maar de aandacht op jezelf en illegale dieetpillen afroept. Voor Coldeweijer was de uitslag van het kort geding om het even. Uiteindelijk blijk toch dat de roddelkoningin haar uitspraken moet rectificeren.

Samantha Steenwijk als ‘boegbeeld’ voor dieetpillen!

Echter is dat waar critici Steenwijk voor waarschuwden tóch gebeurd. Wanneer je Iomax en Samantha Steenwijk intikt op Google kom je op een site waar deze pillen te verkrijgen zijn. Op de site (vetvrij.nl) staat: “Steenwijk is onlangs 22 kilo afgevallen. Eerder meldde Steenwijk dat dit kwam doordat zij kleinere porties at en veel aan paardrijden deed. Onlangs onthulde Coldeweijer dat Steenwijk de pillen van Iomax gebruikte om af te vallen. Het is niet bekend of dit klopt en of Steenwijk het gebruik van de pillen combineerde met aanpassingen in haar levensstijl.” Het altijd scherpe Reality.FBI kwam hierachter door even te Googelen op de naam van de zangeres en de illegale pillen. Reality.FBI maakt daarbij de kanttekening: “Nou Samantha, sta je toch als boegbeeld voor die dieetpillen!” Het lijkt erop dat de critici inderdaad gelijk hadden en het kort geding averechts gewerkt heeft voor Steenwijk. Foto van Reality.FBI hieronder:

Lees verder

BN'ers

Sterkte: Ernstige ziekte geconstateerd bij Martien Meiland

In het programma Beroemdheden in Behandeling in Nederland behandelt dr. Jozias Zwam bekende Nederlanders om van hun ziekte af te komen. Problemen bedreigen beroemdheden zelf en degenen om hen heen. Deze week is het de beurt aan spits Martien Meiland.

Volgens dokter Jozias Zwam heeft de kasteelheer een ernstige aandoening. Hij lijdt aan vrij ernstige mompelende verbale incontinentie. Om deze reden blijft hij nooit stil en zegt hij wat hij denkt. Gelukkig wordt hij behandeld door Dr. Jozias Zwam!

De familie Meiland maakt zich grote zorgen om Martien. Hij had tegenwoordig vaak pijn en de kasteelheer ademde ’s nachts soms zwaar.

De fragiele gezondheid ging niet goed met Meilandjes.

Borst

De aflevering van maandag laat zien dat dat niet geheel ongegrond is. Martien heeft ’s nachts soms pijn op de borst. De familie is bang voor de halo. Ik heb het niet meer benauwd, Maxime. Maar ik vind het niet leuk. ‘Ik weet gewoon dat het niet klopt. Ik voel het. Je voelt dit. Morgen ga ik naar de dokter.

Ziek?

Martien en Maxime speuren het internet af om erachter te komen wat er precies is gebeurd met de kasteelheer. Maar ja, dat is niet per se een goed idee want op internet vind je veel over enge ziektes. Martien: ‘O, Maxime is verschrikkelijk. Ik had dit helemaal niet moeten lezen. Ik denk dat ik ‘Heaven and Earth’ van Edsilia Rombley op mijn begrafenis zou willen hebben. Het kan ook gebeuren.

Martien Meiland is in behandeling

En raad eens, de dokter vond een oplossing voor zijn probleem. Helaas heeft Martien wat problemen en dit lijkt hem nog meer problemen te bezorgen!

Sterkte

Lees verder

BN'ers

Gordon onthult hoeveel kilogram hij is afgevallen

Gordon

De afgelopen tijd gooide Gordon het roer helemaal om. Enkele maanden terug bond hij de strijd aan tegen de overtollige kilootjes. Ondertussen is hij wel 20 kilo afgevallen. Maar toch snoept hij af en toe nog weleens iets. “Gisteren heb ik een hele zak M&M’s gegeten.”

Eerder, eind april, verklapte de presentator al dat hij vijf kilo was kwijtgespeeld. Daar komen nu nog eens vijftien kilo bij. Dat betekent dat hij zijn doel om 20 kilo af te vallen, ruimschoots heeft bereikt.

In een video op Instagram vertelt hij: “Dit is dus hoe 20 kilo eruitziet.” Gordon staat voor een spiegel in een kleedkamer en toont trots zijn slanke lichaam. “Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben.”

Alleen dierlijke producten

De presentator houdt zich aan een dieet met alleen maar dierlijke voedingswaren. “Het is wel even een dingetje, want ik ben dol op vegetarisch en ik ben de afgelopen jaren ook stukken minder vlees gaan eten. Dit is dus volledig de andere kant op.”

Toch speelt hij nog weleens vals. “,Ik moet zeggen dat ik gisteren naar de bioscoop ben geweest en een zak M&M’s heb leeggegeten. Dus ja, ik cheat af en toe wel. Maar ik ben zo ontzettend trots en blij dat het er allemaal af is. Dat mijn kleertjes weer lekker zitten en dat ik eindelijk een soort levensstijl heb gevonden die helemaal bij mij past.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

BN'ers

Yolanthe openhartig over grote droom van haar en Wesley

Yolanthe

Tijdens hun relatie hadden Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder talrijke dromen. Zo wilden ze absoluut een restaurant openen op Ibiza. Yolanthe laat nu weten dat die droom nooit verwezenlijkt zal worden.

Het restaurant XaXa moest de trekpleister van het feesteiland worden. Mensen melden dat het restaurant de laatste tijd heel verlaten is.

Yolanthe geeft aan dat dit klopt. De presentatrice en actrice onthult: “’Ons eigen restaurant XaXa op Ibiza is al twee jaar gesloten. We doen even de deuren dicht en kijken hoe het loopt.’ Als je uit elkaar gaat terwijl je het samen runt, is het gewoon lastig.”

Is er nog toekomst voor het restaurant? “Daarna kwam corona en eigenlijk hebben we de knoop nog steeds niet doorgehakt. De ene keer willen we het verkopen, dan weer houden en heropenen.” Het heeft er alle schijn van dat het restaurant voorlopig gewoon dicht blijft.

Lees verder
Advertisement

Trending