Connect with us

BN'ers

Sterkte! Matthijs van Nieuwkerk ernstig ziek: ‘Gaat niet goed met hem’

Een aantal weken geleden kwam nog naar buiten dat de kinderen van Mathijs van Nieuwkerk wel klaar met hem zijn.

Dat Matthijs van Nieuwkerk zijn ex vrouw heeft bedrogen en nu al een tijdje een relatie heeft met de 20 jaar jongere Martha Riemsma hoofdredacteur van de Tubantia is bekend, maar het bleek namelijk dat Matthijs zijn vrouw al veel langer bedroog.

De geruchten gingen namelijk dat Matthijs van Nieuwkerk ook al elke stagiaire in bed probeerde te krijgen toen hij nog presentator was van het populaire programma De Wereld Draait Door. Er waren zelfs ex minnaressen die daarover schokkende onthullingen deden. Ze noemde hem een griezel.

Matthijs ontkende lange tijd dat hij een relatie had met Martha. Maar volgens Privé-baas Evert Santegoeds heeft Matthijs zijn vrouw ook al veel langer bedrogen met Martha. Evert Santegoeds liet weten dat Kees en Jet de kinderen van Matthijs nog maar weinig contact hebben met hun vader.

Veel mensen vinden dat Mathijs op dit moment heel vreemd gedrag vertoond. Ook de pet die Mathijs continue op heeft wekt irritaties en vragen op. Zo had Mathijs een pet op bij College Tour en droeg hij er zelfs een naar het Boekenbal.

Nu zegt Tamar Bot van de Mediameiden-podcast dat veel mensen denken dat Mathijs een mislukte haartransplantatie heeft ondergaan en daarom continue een pet draagt.

Ze zegt er het volgende over:

“We hebben meerdere berichten gekregen van luisteraars die dachten dat hij die pet zou dragen, omdat hij mogelijk een haartransplantatie zou hebben ondergaan.”

Haar collega Fanny van de Reijt:

“Ja, die mensen zeiden er wel bij: ‘Ik weet dat jullie geen juicekanaal zijn.’”

Tamar:

“Ja, dus ik wil ook sowieso zeggen van: het interesseert mij niet of hij een haartransplantatie heeft ondergaan, ik zou dat ook niet gaan achterhalen en we hebben ook niet geprobeerd dat te gaan achterhalen.”

Fanny:

“We hebben niet naar klinieken gebeld in Turkije.”

Tamar:

“Absoluut niet.”

Fanny:

“Ik denk sowieso dat hij geen haartransplantatie heeft gedaan. Daar wil ik gewoon heel helder over zijn.”

Tamar:

“Ik ook niet. Ik denk dat hij die pet gewoon leuk vindt en dat hij dat een stijlding vindt.”

Fanny:

“Matthijs van Nieuwkerk is echt een BN’er met heel veel haar.”

Tamar:

“Ik wil wel zeggen: als hij het heeft gedaan of nog wil doen in de toekomst, dan ga ik daar niet over oordelen. Van mij mag dat.”

Fanny:

“Hij is wel goed bevriend met Özcan Akyol en die heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij wel eens een haartransplantatie heeft gedaan.”

Tamar:

“Veel mannen, hè? Tim Hofman, Arjen Lubach. Maar Matthijs denk ik niet en die pet staat hem ook gewoon hartstikke goed.”

Lees verder

BN'ers

Schokkend: Buurman wil Erica Meiland vermoorden

Erica Meiland

Maxime Meiland blijft achter haar uitspraken over hoofddoeken staan, die zij en haar moeder Erica Meiland indertijd deden. Nochtans zijn ze daarvoor zwaar bedreigd. Maxime was op een bepaald moment zo bang omdat een buurman ermee dreigde om haar moeder te vermoorden. “Dat was heel eng.”

Na de uitspraken van haar moeder over de islam, sloeg de schrik bij Erica en Maxima om het hart. Maxime zei dat ze lijnrecht achter haar moeder staat en de uitspraken goed begrijpt.

‘Ik ga Erica vermoorden’

Maxime had echter nooit verwacht dat ze zoveel haat over zich heen zou krijgen. In gesprek met Robbert Rodenburg in Terug naar Toen, onthult Maxime: “Alle negatieve reacties waren zó ontzettend heftig en zó fanatiek tegen ons, dat ik echt dacht van wat is dit?”

Op een gegeven moment was er zelfs een buurman die ermee dreigde om Erica te vermoorden. “Er was dus iemand die zwaar moslim was die heel vlakbij woonde, en die had een Youtube filmpje had gemaakt en daarin niet direct, dus we konden er ook niks mee met de politie, maar eigenlijk zei: ‘Ik ga Erica vermoorden’. Dat vond ik wel het ergst, omdat dat dus ook zo dichtbij is.”

Aanvankelijk goede band

Maxime vond het vooral eng omdat de man eerst een goede relatie had met de familie. “Mijn vader heeft namelijk dat jaar ervoor nog met die man op de foto gestaan. Die man hoefde alleen op de fiets te stappen. Dat was wel heel eng.”

Niet de eerste keer

Het is niet bekend over welke buurman het gaat. Enige tijd terug was er nog een video waarin een rapper Erica met bijlen bedreigde. JABROUN zingt in de videoclip: “F*** Erica Meiland, ik hoef niet zulke toxic mensen in mijn land, als het kan ga ik haar kidnappen en zet ik haar op een eiland.” Daarna wordt een vrouw afgebeeld met een vuilniszak over haar hoofd. Dit moest dan Erica voorstellen. Op de achtergrond zien we dan enkele personen met een hakbijl zwaaien.

Lees verder

BN'ers

Wesley Sneijder heeft het heel gezellig met ex Lil’ Kleine

Wesley Sneijder

Het romantische leven van Wesley Sneijder is nog amper te overzien. Sinds de scheiding met Yolanthe vliegt hij van de ene vrouw naar de andere. Gisterenavond zat hij weer met een andere dame te zoenen. En die vrouw is een bekende in het showbizzwereldje. Het gaat namelijk om een ex van Lil’ Kleine.

Wesley Sneijder viert momenteel vakantie op Ibiza, waar hij met volle teugen van zijn single bestaan geniet. Eerder is hij nog gezien met Jotti Verbruggen, die ook op Ibiza is, maar ondertussen heeft hij toch weer een andere liefje.

Kussen op Ibiza

Yvonne Coldeweijer schrijft op Instagram: “Wesley is gisteravond gespot met een influencer, genaamd Shayna bij Izakaya op Ibiza. Tongend!” Wesley is niet de eerste BN’er waar Shayna mee flikflooide. Coldeweijer zegt dat ze eerder nog met Lil’ Kleine was. “,Hij ging vreemd met haar tijdens de relatie met Jaimie.” Shayna was ook nog samen met Quincy Kluivert en Maxim Froger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shayna Caresse Senior (@shaynasenior)

Lees verder

BN'ers

Gitzwarte dag voor Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes en verloofde Erik Zwennes hadden gisteren een loodzware dag. Voor zoontje Fender was het immers de laatste dag in het kinderdagverblijf.

Erik Zwennes schrijft in zijn Instagram Stories bij een foto van Fender: “Laatste dag kinderdagverblijf. End of an era, op naar nieuwe dingen.”

Afscheid nemen

Fender wordt op zijn laatste dag in het kinderdagverblijf flink verwend. Met een feestelijke hoed zit hij op een speciale stoel. Op 10 juli blaast Fender vier kaarsje uit en mag hij naar de basisschool. Dit is een mooie mijlpaal, waar Roxeanne ook een beetje triest van wordt. Volgens haar gaat de tijd veel te snel. “Huilen”, schrijft ze bij de foto.

Nog een kindje?

Roxeanne en haar vriend Erik Zwennes werden in 2018 voor het eerst ouders. Inmiddels is Fender bijna vier en heeft hij nog geen broertje of zusje. “Ik zou dolgraag een tweede willen”, liet Roxeanne vroeger al optekenen. “Alleen niet nu. Ik ga er ook niet om zitten liegen dat het ook pittig en heftig is.”

Of ze daar nu nog zo over denkt, is niet duidelijk. Wel hebben ze momenteel nog altijd hun handen vol met Fender. De zangeres onthulde onlangs nog dat Fender ’s nachts last heeft van wat zij omschrijft als ‘night terrors’.

Roxeanne Hazes

Lees verder

Trending