Connect with us

BN'ers

Leontine Borsato is ernstig ziek: ‘Ze heeft het zwaar’

Het schijnt niet echt goed te gaan met Leontine Borsato. De vrouw van Marco Borsato zou zwaar depressief zijn. Eerder lieten Dennis Schouten en Jan Roos nog weten dat ze hebben gehoord dat Leontine elke dag aan de drank en verdovende middelen zou zitten.

Inmiddels lijkt Leontine haar problemen niet meer alleen te kunnen oplossen. Ze heeft hulp gezocht en is door BekendeBuren bij een therapeut gespot. Ook gaan er sterke geruchten dat Leontine binnenkort afscheid gaat nemen van haar achternaam en door het leven wil gaan met haar meisjesnaam Leontine Ruiters. Dit zou betekenen dat ze haar man Macro niet meer steunt en ook niet de rechtszaak wil afwachten die tegen hem loopt.

Een jonge vrouw uit de privésfeer van Marco heeft namelijk een tijdje geleden aangifte tegen hem gedaan wegens aanranding. De vrouw was ten tijde van de aanranding minderjarig.

Leontine bleef de hele tijd achter Marco staan en hem steunen. Hoewel we hier al eerder de eerste breuken in zagen. Leontine woont namelijk al niet meer bij Marco, maar heeft haar eigen woning. Toch waren veel mensen ervan overtuigt dat Leontine en Marco bij elkaar zouden blijven en Leontine alleen even een adempauze wilde om alles op een rijtje te zetten.

Eerst al het vreemdgaan van Marco met tientallen verschillende vrouwen en daarna alle aantijgingen rondom het misbruik schandaal van The Voice met als klap op de vuurpijl een aangifte wegens aanranding. Het lijkt het voor Leontine toch echt klaar te zijn en wellicht is dat ook het beste voor Leontine. Want of Marco nou schuldig is of niet één ding is al een hele lange tijd duidelijk. Marco is een grote leugenaar en heeft Leontine zonder dat ze het door had jarenlang bedonderd met andere vrouwen. Dat alleen al had genoeg moeten zijn voor Leontine om de stap te zetten om Marco definitief uit haar leven te laten.

Lees verder

BN'ers

Ouders school Dré willen klacht indienen tegen Monique

Monique Westenberg

De ouders van de andere kinderen op de basisschool De Stern in Rotterdam, waar de kleine Dré naartoe gaat, zijn razend op Monique. De blondine post immers constant foto’s van de klasgenootjes op Instagram en daar zijn de ouders niet blij mee. “Ze willen een klacht indienen bij de school”, weet Yvonne Coldeweijer.

Monique brengt haar eigen zoontje niet meer herkenbaar in beeld, maar de andere kinderen van de school wel. Bij zowat ieder schoolfeestje post de blondine de foto’s op Instagram.

De andere ouders vinden het niet nodig dat hun kinderen op de sociale media verschijnen. Het feestje van vorig weekend is voor de ouders de druppel.

Yvonne Coldeweijer meldt: “Een aantal moeders is pissed op Monique, omdat ze niet willen dat Monique zoveel foto’s en filmpjes van het schoolplein op social media zet. Ze geven aan dat hun kinderen nog steeds herkenbaar in beeld zijn en vinden niet dat dit soort privé aangelegenheden per se op het internet moeten belanden.” Yvonne zegt dat de ouders een klacht zullen indienen. “Zodat de school Monique hierop kan aanspreken.”

Lees verder

BN'ers

Net binnen: Wesley Sneijder met grote spoed opgenomen in ziekenhuis

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder is zondag opgenomen in het ziekenhuis met klachten op de borst. Dat meldt Yvonne Coldeweijer. Zijn broer Rodney geeft een update over zijn toestand.

Wesley Sneijder en zijn omgeving sloeg de angst letterlijk om het hart. De ex-voetballer had klachten op de borstkas en is daarom in het ziekenhuis opgenomen.

Yvonne Coldeweijer deelt het nieuws op Instagram: “Volgens een spion lag rond half 4 vanmiddag Wesley Sneijder bij de eerste harthulp (CCU) in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein met thoracale pijnklachten. Dat is pijn in de borstkas.”

Het is niet duidelijk of hij zichzelf heeft aangemeld of hij met de ambulance is afgevoerd. Evenmin is geweten of hij inmiddels ontslagen is. Hij kreeg naar verluidt steun van een bijzonder persoon. Yolanthe zou ook bij het ziekenhuis opgemerkt zijn.

Reactie broer Rodney

Broer Rodney reageert nu ook op het nieuws van de ziekenhuisopname. “Niks aan de hand”, laat hij weten.

Lees verder

BN'ers

Presentator Luuk Dresen (27) plotseling overleden

Luuk Dresen

Podcastmaker en presentator Luuk Dresen is overleden op 27-jarige leeftijd. Het verschrikkelijke nieuws is bekendgemaakt op de sociale media. Luuk was onder andere presentator van het YouTube-kanaal Nieuwe Gasten.

Zijn nabestaanden laten via Instagram weten: “In de ochtend van zondag 26 juni 2022 is presentator en programmamaker Luuk Dresen op 27-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Amsterdam. Luuk was enorm getalenteerd en zat vol ideeën en plannen. Een echte creatieveling die aan het begin stond van een veelbelovende carrière in de Nederlandse media, met een onlangs afgeronde master in Communicatiewetenschap.”

Het bericht vervolgt: “Luuks naam ging rond op diverse redacties, bij programmamakers en producenten, want hij was vlijmscherp en wist met zijn kennis zware kost met de nodige luchtigheid te brengen. Hierdoor kon hij een breed publiek aanspreken. Hij wilde niks liever dan dat. Zijn droom om anderen te vermaken, raken en inspireren is abrupt tot een einde gekomen.”

Noodlottig ongeval

Manager Cyriel Marijnissen laat aan AT5 weten dat Luuk gestorven is naar aanleiding van een noodlottig ongeval. “Ik kan het gewoon niet geloven. Je wereld staat in één klap stil. Ik kan het amper bevatten.” Marijnissen prijst het grote talent van Luuk. “Echt een professional en heel leergierig. Hij heeft heel veel meters gemaakt in aanloop naar het grote publiek. Maar dat échte grote publiek zal hem dus nooit echt leren kennen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Dresen (@luukdresen)

Lees verder
Advertisement

Trending