Connect with us

Actueel

Zien: Amber Brantsen overspoeld met kritiek tijdens Viaplay-uitzending F1

De kritiek op Viaplay is inmiddels voor niemand een verrassing meer. Maar dat presentatrice Amber Brantsen dezelfde kritiek ontvangt, is voor sommige mensen nog nieuws..

Amber Brantsen ontvangt veel kritiek sinds ze naar sportzender Viaplay is gegaan. De presentatrice blijft ondanks alles lekker haar ding doen, maar de kritiek is niet mals. Het lijkt nu net alsof mensen iets zoeken om haar kritiek te geven. Zo ook onlangs, waar Amber toch weer flinke kritiek kreeg, op onder andere haar outfit en haar uiterlijk. Gaat dit te ver?

Amber Brantsen krijgt bakken kritiek op outfit
Viaplay ontvangt sinds het begin al veel kritiek, bijvoorbeeld over de hoeveelheid kennis die de presentatoren hebben over Formule 1. Veel mensen klagen over dat de presentatoren geen idee hebben waar ze het over hebben, of dat ze dingen fout hebben. Inmiddels lijken de kijkers en volgers het ook te hebben gemunt op Viaplay-presentatrice Amber Brantsen. Mensen klagen onder andere over haar uiterlijk, en haar manier van presenteren. Het lijkt nu dus écht persoonlijk te worden.. Zo waren mensen niet echt te spreken over haar outfit, mensen vonden het te vrolijk, een beetje kinderachtig en bovendien té roze. Op Twitter kwamen dit soort reacties voorbij: “Amber Brantsen, het wordt toch wel tijd voor een goede stylist. Meisjes in de derde klas van de lagere school kleden zich ook zo”. “Amber Brantsen wat heb je nou weer voor roze spijkerjack aan? Zo jaren 80. Je bent een leuke meid, maar je hebt een kleding adviseur nodig, en als je die wel hebt, gelijk ontslaan”.

Amber Brantsen van Viaplay wordt beledigd op Twitter
Waar er eerder al flinke kritiek kwam over de outfit van Amber, lijken de kijkers nu nòg persoonlijker te gaan. Tot overmaat van ramp werd Amber namelijk zwanger genoemd, terwijl ze net bevallen is. “Wat leuk, Amber op weg naar een tweede. Of zie ik nu iets verkeerds“. Verschillende kijkers dachten dus dat Amber zwanger zou zijn, en als dit niet het geval is, is het natuurlijk niet fijn voor de presentatrice om dit te horen. Mensen maken het de presentatrice dus niet echt gemakkelijk. Eerst een te kinderachtige outfit, en nu is ze ineens zwanger. Of zou het echt zo zijn, en is Amber op weg naar een tweede kindje?

Amber Brantsen blijft koel
In ieder geval lijkt Amber Brantsen zich niks aan te trekken van al deze kritiek. De presentatrice blijft lekker doorplaatsen op Instagram en lijkt niet te reageren op al deze geruchten en haters. Wanneer zou er een einde aan komen, als die er al komt? In ieder geval lijkt het een soort trend te zijn geworden, om kritiek te geven op alles wat Viaplay doet. Wat enorm zou helpen met een positieve publieke opinie, is als Viaplay alle technische problemen eindelijk oplost. Het kan namelijk ook zo zijn dat mensen die al boos zijn op zender Viaplay hun woede afreageren op het gezicht van de zender. Nu Max Verstappen de koppositie in het wereldkampioenschap ingenomen heeft zal het allemaal hopelijk iets positiever worden, ook voor Amber natuurlijk!

Lees verder

Actueel

Zien: Ken je dit jochie uit van ‘Danoontje POWERRR’ nog? Dit is ‘m 19 jaar later!

Danoontje heeft in het verleden veel mooie tv-commercials gehad. Als je aan eerdere commercials denkt, zijn er waarschijnlijk een paar dingen die in je opkomen. Neem bijvoorbeeld advertenties van merken als Rolo met dit verwende kind en deze olifant. Maar ook de advertentie van Calvé, waarin een aantal bekende Nederlanders te zien waren, bleef hangen.

Het doel van de advertenties van Calvé is om te laten zien hoe goed het product is voor de groei en kracht van kinderen. Van de zoete desserts van Danone word je ook nog eens heel gezond. De beroemdste van alle Danone-commercials is de scène met het meisje dat met vier biertjes in de auto van haar vader rijdt. Advertenties eindigen altijd met ‘R’, ‘Powerrrrrr’. In de loop der jaren zijn er echter meer advertenties verschenen.

Donny Roelvink, de man achter Danoontje POWERRRRRR!

Meestal zijn het de kinderen van mensen die al beroemd zijn in de theaterindustrie of mensen met connecties met deze wereld. We vermoeden dat de vader van de jongen in onderstaande commercial, die wereldberoemd is in Nederland, ook zijn zoon heeft getekend voor deelname aan deze commercial. In 2003 speelde Donny Roelvink de hoofdrol in een reclamespot van Danone. Donny zegt dat hij de jongen is die een motorrat in een kroeg sloeg door op zijn arm te drukken. Je ziet Donny met de biggetje-tatoeage op zijn arm een ​​grote kerel knock-out slaan, dan gebruikt hij zijn Amsterdamse accent voor de beroemde Danone-uitdrukking. Dit zou dan ook het ultieme bewijs moeten zijn dat je met Danone extreem krachtig kunt worden. De acteur is erg jong en heeft meer dan 90 kg spieren gekregen. Donny heeft onlangs een ongeluk gehad toen een Hummer over hem heen reed. Hummer zou een totaal verlies zijn. Ik lach. Afbeeldingen:

Lees verder

Actueel

Prinses Amalia gesloopt na ‘rare uitspraak’

Amalia heeft tijdens haar studie een “kamer” in Amsterdam kunnen vinden. Uit eerdere geruchten was al bekend wat deze munt precies zou zijn. Logisch dat Princess niet ergens achterin Amsterdam Nieuw West op 5 eindigt. Het belangrijkste is dat de toekomstige koningin ongedeerd blijft. Eerder werd de volgende informatie over de verblijfplaats van de prinses geplaatst: “Een gehuurd appartement dat de prinses gaat delen met andere studenten”.

Natuurlijk zijn er ook geen feesten in het ziekenhuis en moet er voldoende ruimte zijn voor beveiliging. Koningshuis-verslaggever Sander Paulus weet het bijvoorbeeld: “Kijk naar Willem-Alexander. Hij woont samen met drie huisgenoten, een kip, een haan en een bewaker. Ook voor hen moet er een plekje in huis zijn, de prinses moet de klok rond bewaken. “Er moeten bijvoorbeeld verschillende uitgangen in huis zijn. Aangrenzende woningen zijn ook te huur.

Amalia is zo dankbaar dat ze de kamer heeft gevonden!

Gisteren was de jaarlijkse zomerfotosessie van het Britse koningshuis. De prinses gaf commentaar op het onderzoek van volgend jaar en het huis dat ze had “gevonden”. Er waren echter veel mensen die verliefd werden op haar woorden. Amalia zei: “Ik ben zo dankbaar dat ik een kamer heb kunnen vinden. Een zin waar mensen veel moeite mee hebben. De Thaise prinses vervolgde: “Ik heb ook vrienden die vorig jaar echt moeite hadden om een ​​kamer te vinden. Ik kan niet wachten om daar met andere studenten te gaan wonen. De reactie hierop op sociale media was niet onvriendelijk”. Koonie5505: “Laat me niet lachen! Het is een grap? Anders had Prins Bril voor een thuis gezorgd! Caspar.hm sarcastisch: “Ze heeft echt geluk gehad!” Joerydewild, net als vele anderen: “Volgens mij is het een artikel van De Speld!” Zijn verklaring:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl)

Lees verder

Actueel

Zien: Bridget Maasland laat strak figuur zien na ingreep

Bridget Maasland mag de selfiekoningin van het land genoemd worden. Wie door haar Instagram scrolt, ziet dat zo’n 85% van alle gemaakte foto’s van het hoofd van de blonde presentatrice zijn. Geen portretten, dus zelfportretten.

Helemaal tevreden was de presentator echter niet met zichzelf. Daarom wendde Bridget zich tot een kliniek die gespecialiseerd is in het bevriezen van vet. We kunnen niet precies zeggen hoe het zal werken.

Je hoeft in ieder geval niet meer zoveel kilometers te rennen of hard te werken in de sportschool om een ​​strak lichaam te krijgen. U kunt bij Bridget’s kliniek terecht om naar wens in vorm te komen: “Next Fatfreeze Clinics is de plek om uw ideale lichaamsvorm te creëren; verwijder overtollig vet of verjong uw huid. We vermoeden dat het veiliger is dan illegale dieetpillen omdat het legaal is.

Bridget Maasland wil op Kim Kardashian lijken!

Bridget is vaak te zien op de sociale media van de kliniek. Op een van de foto’s staat: ‘Er is een goede selfie voor nodig en het is heerlijk om tussen de behandelingen door van alles te kunnen doen. Zo blijf je productief en kun je de behandeling integreren in je dagelijkse bezigheden.

“Zo leer je Bridget weer kennen. In een ander artikel zullen we zien waarom Bridget hiervoor heeft gekozen. Bridget wil op Kim Kardashian lijken: “Bridget zag deze verstevigende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Het was meteen verkocht!

Nu een paar maanden later en de resultaten zijn verbluffend. De kliniek leek in ieder geval tevreden met de met Bridget behaalde resultaten. Bridget deelde op haar eigen Instagram dat Bridget zelf dol is op het invriezen van vet. Maasland: “Zo blij met het resultaat van Next Fatfreeze Clinics op mijn buik!” Resultaat afbeelding hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Next Fatfreeze Clinics (@nextfatfreezeclinics)

Lees verder
Advertisement

Trending