Connect with us

Actueel

Leestip: Uit bed gerolde Heleen van Royen deelt foto na wild nachtje

Heleen van Royen deelt opvallende foto na een wild nachtje. De schrijfster komt net uit bed. En dat ziet er nogal bijzonder uit.

Heleen van Royen verrast haar volgers met een wel heel opvallende foto. De schrijfster lijkt hier net uit bed te komen, en dat is goed te zien. Haar haren zitten erg wild en ze ziet er moe uit. Waarom zou Heleen zo’n wild nachtje hebben gehad? Of ziet ze er altijd zo uit, nadat ze heeft geslapen? Ze schrijft bij de wilde foto: “Mogge! Just out of bed hair. Maak er wat van deze week. Sorry, Mika xoxo”. Nu vraag je je waarschijnlijk af wie Mika is. Nou, dat is haar hairdresser. Of beter gewoon gezegd, haar kapper. En omdat haar kapsel nou eenmaal niet zo optimaal zit, zegt ze sorry tegen haar kapper Mika.

Volgers Heleen houden van kapsel
In ieder geval vinden sommige van haar volgers dit kapsel wel mooi. Ze krijgt verschillende reacties. “Ziet er goed uit hoor!”, “Geweldig”. Ook viel mensen nog iets anders op, Heleen had namelijk haar make-up nog op. Zou ze dit snel voor de foto hebben gedaan, of is ze echt met make-up opgestaan, en heeft ze het gewoon laten zitten van de dag ervoor? “Lig jij opgemaakt in bed???”, “En make-up van gisteren?? haha, daar moet ik altijd aan denken sinds je vertelde dat je make-up van de visagist rustig een paar dagen laat zitten…”. Duidelijk is dus dat Heleen wel vaker haar make-up er gewoon lekker op houdt. Niks mis mee, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen schuift aan bij heren van Vandaag Inside
Heleen van Royen is een vrouw met veel lef, want ze schuift zomaar aan bij de heren van Vandaag Inside. En om dat te durven, moet je wel flink lef hebben. Maar Heleen lijkt het niet erg te vinden, en schuift aan alsof ze er al tien keer is geweest. En ze lijkt het ook nog eens ontzettend naar haar zin te hebben gehad. Zo plaatst ze het volgende op Instagram; “O what a night! Swipe voor foto’s en de nabeschouwing. Mijn zoon Sam is redacteur bij @Vandaaginside. Erg grappig en bijzonder om door hem te worden voorbereid op mijn eerste optreden aan de stamtafel. Trots op hem en tof om daar te zijn, het smaakt naar meer”.

Optreden Heleen bij Vandaag Inside smaakt naar meer
Heleen benadrukt dus dat het naar meer smaakt, dus dat ze zeer zeker bereid is om nog een keer terug te keren in het programma. Als het aan Heleen lag, zou ze zelfs vriendin van de show willen worden. Ook benadrukt ze dat haar zoon Sam redacteur is bij het programma, dus ze werd ook nog eens begeleid door haar bloedeigen zoon. Dat leek Heleen wel grappig te vinden. Ook de reacties over het optreden van Heleen zijn positief; “Heleen zorgt voor verbinding, cancelling is geen oplossing”, “Leuk een pittige dame aan tafel bij de heren.. en goed dat VI weer op de buis is”.

Lees verder

Actueel

Zien: Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Helen van Royen had een geweldige avond. Maar ze besteedt natuurlijk niet alleen.

Schrijver Helen van Royen had een goede nacht. De mooie vrouw brengt de avond rustig door in haar bed. Soms heb je het echt nodig. In plaats van de hele nacht rond te hangen, dacht Helen aan ontspannen in bed. En ze vindt het geweldig. Ze kon echter niet helemaal alleen zijn en dus sprong het beest bij haar in bed. Letterlijk een beest, want het is de hond van Heleen. En waar het dier normaal gesproken een mand zou hebben om in te slapen, mocht het deze keer bij Helen in bed kruipen. En ja hoor, ze vinden het allebei erg mooi.

Helen ontspant met haar hond in bed

Wie de video heeft gemaakt, is nog onduidelijk. Maar wat duidelijk werd, was dat Helen een zeer comfortabele avond had met haar favoriete viervoeter. En je kunt het zien. Helene had zich nog nooit zo op haar gemak gevoeld. Ook haar trouwe hond lijkt het naar zijn zin te hebben op de lakens. Normaal mag hij waarschijnlijk niet in bed kruipen, dus hij moet dit als een feestje hebben ervaren. Het dier is zachtaardig maar ook erg rustig en gehoorzaam. Helen heeft hem duidelijk heel goed opgevoed. Mooie vrouwen kunnen het ook, het is duidelijk de autoriteit waar we naar luisteren. En dan maakt het niet uit of je een mens of een hond bent.

Tragisch nieuws voor Helen van Royen

Helen is een grote hondenliefhebber. Ze is een ambassadeur voor de bescherming van honden en beseft hoe belangrijk het is om dieren een goed thuis te bieden. We weten al dat Helen een groot hart heeft, maar ze heeft zoveel gegeven aan de arme dieren van deze wereld, wat haar nog empathischer maakt. Helen had onlangs ook hartverscheurend nieuws. Haar Duitse herder is dood. Het dier is vrij oud, maar dit is natuurlijk geen goed nieuws om mee te maken. Gelukkig kan Helen zich nog alle goede herinneringen herinneren die ze met het dier had. Het hielp hem er doorheen.

Helen werkt aan nieuw materiaal

De beste manier om na dergelijk nieuws van gedachten te veranderen, is door aan iets heel anders te beginnen. En dat is wat Helene doet. In haar schrijfkamer richt ze zich op een nieuw project. Wat Helen doet, houdt ze nog even voor zichzelf, maar het belooft een interessante te worden. Helen sluit zich voorlopig nog even op in haar kantoor zodat ze zich optimaal kan concentreren. Verwacht dus in de nabije toekomst minder Helen op tv-shows en shows te zien.

Lees verder

Actueel

Jaimie Vaes: ‘Dat nare mannetje Lil Kleine heeft gewoon mijn zweep meegenomen’

Jaimie Vaes en Jorik Scholten werden gescheiden, maar de verdeling van de nalatenschap droeg bij aan het lijden. Lil Kleine heeft zich zijn diamanten zweep toegeëigend. “Die klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het stel ging eerder dit jaar uit elkaar nadat de rapper zijn ex zou hebben mishandeld (plassen). Op internet zijn beelden opgedoken waarop te zien is dat Kleine zijn toenmalige vriendin uit de auto zou slepen en haar hoofd tussen de deur klemde. Vaes heeft een klacht ingediend.

In de tweede aflevering van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane zegt Jamie dat de twee strijden om “die kuttoelage”. Jaimie: “Hij zou hem echt in zijn hol kunnen steken.” Maar volgens Jaimie ging het niet goed met het uitdelen van de materialen. ‘Die gemene jongen heeft net mijn zweep gepakt. Deze klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het is nog niet duidelijk waarom de diamant wordt geserveerd. Jaimie Vaes zei dat Lil Kleine meer waardevolle spullen van haar afnam. “Het is pesten. Ik ben de moeder van zijn kind. Zelfs toen je uit elkaar ging, hoopte je op respect en dat is niet gekomen”, zei ze over het gedrag van haar verloofde. Vaes zei ook dat het gedrag van Jorik “verslechtert”. “Maar ik zal niet meer zo gekwetst of behandeld worden.”

Lees verder

Actueel

Heftig: ’Dennis Schouten betrokken bij steekpartij’

Dennis Schouten wordt verdacht van betrokkenheid bij een mesaanval zaterdagavond. Dat meldde Shownieuws zaterdagavond nadat Tubantia melding had gemaakt van het incident met de Glanerbrug in de gemeente Enschedé. De Gossip Talk-presentator zou een van de twee gewonden zijn.

De steekpartij werd veroorzaakt door een ruzie op het gemeentehuis. Het gebouw is geschorst voor onderzoek. Er is een arrestatie verricht door de politie. De regionale krant Tubantia heeft niet aangegeven wie het was.

Op Twitter vertelde Dennis Schouten van Glanerbrug aan een vraag van een volger dat het goed met hem ging. “Ik weet het. Mijn broer wordt momenteel ondervraagd.

De presentator vertelde zaterdagavond aan Shownieuws dat hij naar het ziekenhuis moest, maar zijn verwondingen niet ernstig vond, en dat zijn broer de hele avond bij hem was.

Lees verder
Advertisement

Trending