Connect with us

BN'ers

Bizarre beelden: Schreeuwende Eva Jinek: “VI toch mooi van de buis gekregen!”

Eva Jinek zou een sleutelrol hebben gespeeld in het ‘moedwillig wegwerken’ van Vandaag Inside na de beruchte uitspraken van Johan Derksen. Zoals je vast niet ontgaan is heeft Derksen een nogal merkwaardig verhaal opgehangen over een kaars en een bewusteloze vrouw. Iets later heeft hij dit verhaal ietwat aangepast.

Half Nederland leek over de uitspraken te vallen. Echter was Jinek de enige die daadwerkelijk voor een boycot pleitte: “Als het programma gewoon doorgaat en er kijken een miljoen mensen naar en er zitten mensen in het publiek die ook gewoon zitten te lachen. Hoe dan? Misschien als mensen niet meer adverteren rond het programma of als je zelf niet kijkt. Dat is het enige.” Het mag duidelijk zin dat Jinek haar concurrentie er eventjes met succes uitgewerkt heeft. Verschillende andere talkshows deden voorzichtig mee. De terugkeer van Vandaag inside zal dan ook zwaar vallen. Echter heeft Derksen iets gehoord.

Eva Jinek heeft lopen schreeuwen volgens Johan Derksen!
Derksen heeft namelijk van twee spionnen, niet die van Yvonne Coldeweijer, gehoord dat Jinek het een en ander heeft geroepen. Derksen: “Jinek gooit na de uitzending altijd wat pils naar binnen. Die is op het toneel gesprongen en heeft daar staan dansen en schreeuwen in de microfoon: ‘Wij hebben dat Vandaag Inside toch maar mooi van de buis gekregen!’ Dat soort kreten. Dan denk ik, ja, dan ben je toch een eng mens als je zoiets doet?” Wilfred Genee vraagt zich af of Jinek dit daadwerkelijk gezegd heeft. Derksen bevestigend: “Dat is daadwerkelijk gebeurd. Ik heb twee getuigen die erbij zijn geweest. Misschien had ze die over het hoofd gezien. Dan denk ik ‘Maak jij je nou zorgen over je kijkcijfers en niet over ons…’.” René van der Gijp maakt vervolgens nog even duidelijk dat de kijkcijfers van Jinek wel héél laag waren en dat het pure wanhoop was:

 

Lees verder

BN'ers

Ouders school Dré willen klacht indienen tegen Monique

Monique Westenberg

De ouders van de andere kinderen op de basisschool De Stern in Rotterdam, waar de kleine Dré naartoe gaat, zijn razend op Monique. De blondine post immers constant foto’s van de klasgenootjes op Instagram en daar zijn de ouders niet blij mee. “Ze willen een klacht indienen bij de school”, weet Yvonne Coldeweijer.

Monique brengt haar eigen zoontje niet meer herkenbaar in beeld, maar de andere kinderen van de school wel. Bij zowat ieder schoolfeestje post de blondine de foto’s op Instagram.

De andere ouders vinden het niet nodig dat hun kinderen op de sociale media verschijnen. Het feestje van vorig weekend is voor de ouders de druppel.

Yvonne Coldeweijer meldt: “Een aantal moeders is pissed op Monique, omdat ze niet willen dat Monique zoveel foto’s en filmpjes van het schoolplein op social media zet. Ze geven aan dat hun kinderen nog steeds herkenbaar in beeld zijn en vinden niet dat dit soort privé aangelegenheden per se op het internet moeten belanden.” Yvonne zegt dat de ouders een klacht zullen indienen. “Zodat de school Monique hierop kan aanspreken.”

Lees verder

BN'ers

Net binnen: Wesley Sneijder met grote spoed opgenomen in ziekenhuis

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder is zondag opgenomen in het ziekenhuis met klachten op de borst. Dat meldt Yvonne Coldeweijer. Zijn broer Rodney geeft een update over zijn toestand.

Wesley Sneijder en zijn omgeving sloeg de angst letterlijk om het hart. De ex-voetballer had klachten op de borstkas en is daarom in het ziekenhuis opgenomen.

Yvonne Coldeweijer deelt het nieuws op Instagram: “Volgens een spion lag rond half 4 vanmiddag Wesley Sneijder bij de eerste harthulp (CCU) in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein met thoracale pijnklachten. Dat is pijn in de borstkas.”

Het is niet duidelijk of hij zichzelf heeft aangemeld of hij met de ambulance is afgevoerd. Evenmin is geweten of hij inmiddels ontslagen is. Hij kreeg naar verluidt steun van een bijzonder persoon. Yolanthe zou ook bij het ziekenhuis opgemerkt zijn.

Reactie broer Rodney

Broer Rodney reageert nu ook op het nieuws van de ziekenhuisopname. “Niks aan de hand”, laat hij weten.

Lees verder

BN'ers

Presentator Luuk Dresen (27) plotseling overleden

Luuk Dresen

Podcastmaker en presentator Luuk Dresen is overleden op 27-jarige leeftijd. Het verschrikkelijke nieuws is bekendgemaakt op de sociale media. Luuk was onder andere presentator van het YouTube-kanaal Nieuwe Gasten.

Zijn nabestaanden laten via Instagram weten: “In de ochtend van zondag 26 juni 2022 is presentator en programmamaker Luuk Dresen op 27-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Amsterdam. Luuk was enorm getalenteerd en zat vol ideeën en plannen. Een echte creatieveling die aan het begin stond van een veelbelovende carrière in de Nederlandse media, met een onlangs afgeronde master in Communicatiewetenschap.”

Het bericht vervolgt: “Luuks naam ging rond op diverse redacties, bij programmamakers en producenten, want hij was vlijmscherp en wist met zijn kennis zware kost met de nodige luchtigheid te brengen. Hierdoor kon hij een breed publiek aanspreken. Hij wilde niks liever dan dat. Zijn droom om anderen te vermaken, raken en inspireren is abrupt tot een einde gekomen.”

Noodlottig ongeval

Manager Cyriel Marijnissen laat aan AT5 weten dat Luuk gestorven is naar aanleiding van een noodlottig ongeval. “Ik kan het gewoon niet geloven. Je wereld staat in één klap stil. Ik kan het amper bevatten.” Marijnissen prijst het grote talent van Luuk. “Echt een professional en heel leergierig. Hij heeft heel veel meters gemaakt in aanloop naar het grote publiek. Maar dat échte grote publiek zal hem dus nooit echt leren kennen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Dresen (@luukdresen)

Lees verder
Advertisement

Trending