Connect with us

BN'ers

Zien: Vandaag Inside keert terug op de buis met deze opvallende vervanger voor Johan Derksen

Het leek bijna definitief, toen besloten werd dat Vandaag Inside per direct van de buis gehaald werd en niet meer terugkeerde. Het ‘kaarsverhaal’ dat Johan Derksen vertelde in een uitzending leidde tot veel commotie rondom het programma. Voetbalanalist Johan Derksen deed een verhaal uit zijn jeugd uit de doeken, wat voor veel mensen grensoverschrijdend gedrag tegenover een bewusteloze vrouw was.

Dit leidde tot heel wat oproer in media. Uiteindelijk besloot de presentator live tijdens een uitzending aan te geven per direct te stoppen. Ook omdat de directie van Talpa niet meer achter hem en het programma leek te staan en hij zijn excuses moest aanbieden. Daar had Derksen geen zin in. Wilfred Genee en René van der Gijp, medepresentatoren van Vandaag Inside, besloten solidair met hem te zijn en dan ook te stoppen. Of toch niet…?

Telegraaf meldt: “Wilfred Genee gaat door met nieuwe ploeg”
Jan Uriot van De Telegraaf heeft hier namelijk wat anders over te melden. In zijn rubriek ‘Wat vindt Jan?’ vertelt hij dat er diverse ontwikkelingen zijn rondom een mogelijke nieuwe versie van de populaire talkshow. Zo zou Wilfred Genee met John de Mol in gesprek zijn gegaan om te kijken wat er mogelijk is. En dat terwijl die eerder aangaf dat Vandaag Inside zonder Johan geen Vandaag Inside is. Johan heeft definitief aangegeven niet meer terug te keren, maar blijkbaar is er voor de anderen toch nog wel iets mogelijk. Ze zijn daarom op zoek naar een vervanger voor de analist met de snor. Hiervoor worden de namen Eus en Hugo Borst al genoemd. René van der Gijp heeft wel aangegeven open te staan voor een terugkeer, dus voor hem hoeft geen vervanger gezocht te worden. Het allerlaatste wat Jan Uriot te melden heeft is omtrent de naam. Want dat moet natuurlijk wel anders zijn. De naam ‘Vanavond Inside’ wordt genoemd als optie. Er zijn plannen om Vanavond Inside na de zomer weer op de buis te laten terugkeren.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: ‘Catherine Keyl met spoed naar het ziekenhuis’

In weekblad Story verteld Catherine Keyl dat ze thuis een enorme doodsmak heeft gemaakt.

Catherine wilde een zware boodschappentas naar boven tillen, maar dat ging helemaal mis. Catherine struikelde en raakte daardoor behoorlijk gewond. Ze kon niet meer zelf opstaan en moest de hulp van de buurman inroepen.

Catherine had veel pijn maar besloot niet naar de dokter te gaan en pas te wachten tot de volgende dag. Ze zegt er zelf het volgende over:

,,De dag erna ben ik wel gegaan, omdat ik voelde dat er toch een arts naar moest kijken. Daar kreeg ik wel een standje. Want wat blijkt: boven de veertig moet je bij een val op je hoofd binnen 48 uur een scan krijgen. Om te kijken of je bijvoorbeeld niet door een TIA bent getroffen. Dat wist ik niet”

,,En ik had dus een gekneusd borstbeen en een gebroken rib. Dat is best pijnlijk. Dus rust houden was beslist nodig.”

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons niet trots op vaderland: ‘Het Nederlands is niet vrijwillig mijn moedertaal!’

Op Twitter beweerde Sylvana Simons onlangs dat het Nederlands ‘onvrijwillig’ haar moedertaal is. Ze valt daarmee een andere twittergebruiker bij, die stelt: “We’ve been colonised and displaced by the state!“ De Amsterdamse politica Sylvana Simons stelt vandaag op social media dat het Nederlands weliswaar haar moedertaal is, maar niet uit vrije keuze. “Niet vrijwillig, maar ja, inderdaad. Hoezo?” Aldus de tekst van de oprichtster van BIJ1. De opmerking van het gemeenteraadslid volgt op een opmerking van een Twittergebruiker met een Surinaamse vlag in zijn bio, die een onprettige ervaring had op Zoom, een app voor videovergaderingen. Deze “@Bruinmang” beschrijft het incident als volgt:

“Een Nederlandse docent van mijn werkgroep zoom-meeting really just flipped a “is Nederlands jouw moedertaal?” on me. Sir, we’ve been colonised and displaced by the state ✌🏾”

Waarna Sylvana Simons dus haar opmerking maakt over het onvrijwillige karakter van het Nederlandse als moedertaal, waarna ze daar nog aan toevoegt: “Voor de volgende keer,” met een knipoog bestemd voor de volgende keer ‘Bruinmang’. Deze antwoordt: “Exact! We zijn moe. Kolonialisme is zogenaamd voorbij en vermeend een “old-topic”, maar het heeft zoveel impact op het postkoloniale denken.” Die laatste tweet kreeg een hartje van Sylvana.

Lees verder

BN'ers

Zien: ‘Roxeanne Hazes stuurt p!kante filmpjes naar vriend’

Roxeanne Hazes deinst niet terug van pikante foto’s. Zo deelt ze vaker gewaagde kiekjes van zichzelf op Instagram. Maar ook haar vriend krijgt zo nu en dan iets doorgestuurd. En die beelden liegen er niet om…

Roxeanne heeft een pikant filmpje op Instagram gedeeld. Ze laat weten dat ze dit soort filmpjes normaalgesproken naar haar vriend Erik Zwennes stuurt.

‘Heet’
,,De dingen die ik naar mijn vriend verstuur zijn zo heet”, schrijft Roxeanne bij het filmpje. Ze draagt een kort jurkje waar haar figuur goed zichtbaar in is. Daarna draait ze zich om en laat haar billen zien.

Het is geen geheim dat Roxeanne graag haar prachtige lijf laat zien. De zangeres deelt vaker foto’s op Instagram wanneer ze bijvoorbeeld alleen een bikini draagt. Ook poseerde ze halfnaakt in de LINDA.

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze destijds. En Roxeanne mag er zéker zijn: keer op keer wordt ze niet alleen door haar vriend overladen met complimenten, maar ook door haar volgers.

Lees verder
Advertisement

Trending