Connect with us

Actueel

Verschrikkelijk nieuws Hans Kazàn: ‘Ben aan het eind’

Hans Kazàn verblijft nog altijd in een ziekenhuis in het Spaanse Marbella, waar hij afgelopen week werd opgenomen omdat hij al weken geen voedsel meer kan binnenhouden. Onderzoeken hebben tot nu toe niets opgeleverd, maar de 68-jarige illusionist probeert positief te blijven. Toch valt hem dat zwaar. “Als er niet snel een oplossing komt, ga ik hieraan kapot.”

“Bij elk mens komen af en toe nare dingen over de vloer, je moet het incasseren en accepteren. Maar nu ben ik wel even aan het eind van mijn Latijn”, zegt Kazàn tegen De Telegraaf.

Een jaar geleden onderging Kazàn een operatie om een slagaderlijke bloeding in zijn aorta te voorkomen. “Dat van die hartoperatie klinkt heftig, maar wat ik nu doormaak is veel erger. Van zo’n operatie merk je namelijk niets, maar ik leef nu al zeventien dagen in vreselijke onzekerheid. Als er niet snel een oplossing komt, ga ik hieraan kapot. Het is hopeloos, maar ik blijf positief en denk voortdurend: ‘Kazàn… je hebt voor hetere vuren gestaan.”

Kazàns vrouw Wendy bracht hem naar het ziekenhuis en is geen moment van zijn zijde geweken. “Het is verschrikkelijk om te zien dat Hans met de dag zwakker wordt. Zelfs een stukje van 2 meter lopen, van zijn bed naar het toilet, is een onmogelijke opgave”, vertelt de echtgenote van de illusionist.

“De artsen zijn zeker kundig, de medische zorg in Spanje is hoogstaand. Toch heb ik me voorgenomen dat ik een second opinion aanvraag als het aan het einde van deze week nog zo slecht gaat met Hans. Hij krijgt nu de benodigde stofjes via een infuus, maar daar kan een mens niet op leven. Ik vraag me dan ook werkelijk af en toe af: komt dit nog wel goed?”

De uitslagen van de onderzoeken die de illusionist heeft ondergaan laten nog even op zich wachten. “Ik hoop het nog mee te maken. Maar ik blijf het positief bekijken, hoor. Dat moet ook wel als je lezingen geeft onder het motto: vallen en opstaan”, besluit Kazàn.

Lees verder

Actueel

Aftreden Mark Rutte nabij na schandaal over sms’jes: “Het is een patroon”

Het tijdperk Rutte lijkt steeds dichterbij te komen na opnieuw een grote blunder. Premier Mark Rutte ligt onder vuur in de Tweede Kamer vanwege de sms’jes die hij jarenlang verwijderde van zijn telefoon. Diverse oppositiepartijen reppen van ‘een patroon’ bij de premier en eisen meer informatie.

Jesse Klaver neemt het Rutte kwalijk dat hij te weinig oog heeft voor transparantie, ook al had hij daarin eerder verbetering beloofd. “Het is een patroon, en daarom staan we hier vandaag om een debat te voeren.” Dat zei de GroenLinks-leider in het door hem aangevraagde Kamerdebat.

Klaver wees erop dat Rutte naar aanleiding van de toeslagenaffaire had beloofd dat hij transparanter zou zijn. “Dat de Kamer zijn werk kan doen, dat journalisten hun werk kunnen doen.” Volgens de GroenLinks-leider is daar niets van terechtgekomen. Hij legde een verband met eerdere momenten waarop Rutte naar zijn idee zaken onder de pet hield rond de dividendbelasting, de Teeven-deal, het bombardement op Hawija en zijn opmerkingen over Kamerlid Pieter Omtzigt en de uitspraak ‘functie elders’.

Lees verder

Actueel

Grote geheimen Mark Rutte op straat: premier kocht huis met een andere man

Ooit vertelde Mark Rutte (53) dat hij graag biseksueel zou zijn omdat hij dan ‘de hele wereld’ achter zich aan zou krijgen. Ook biechtte hij op graag naakt in zijn huis rond te lopen. Maar veel meer ontboezemingen deed de huidige premier niet.

In de biografie Mark Rutte van NRC-journaliste Petra de Koning doen anderen dat nu wel. Zijn meest innige vrienden komen ook voor in het boek. Vanaf de vijfde klas trok Mark veel op met Anthony Dekker, die zijn voornaam later veranderde in Lodewijk, met wie hij later zelfs een huis kocht. Lodewijk woonde echter maar kort in het huis en liet daarna zijn moeder Kitty daar intrekken, boven Mark. Twintig jaar was deze Kitty een vertrouweling voor Mark, die elke zondag koffie bij haar dronk. Vier jaar geleden hield dat ritueel echter op: precies toen Mark in het buitenland was, maakte Kitty een doodsmak van de trap.

Gelukkig werd ze diezelfde dag nog dankzij een buurvrouw gevonden. Na het incident verhuisde Kitty naar een verzorgingshuis, waar Mark haar altijd bleef bezoeken. In hun jaren samen was Kitty een tweede moeder geworden voor Mark, die bittere tranen huilde toen zij in april 2019 overleed. Hoe hecht hun band was, wordt nog maar eens onderstreept door het feit dat Mark één van de maar acht aanwezigen op haar uitvaart was.

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder

Actueel

Marco Borsato ziet er 10 jaar ouder uit: “Leontine wil géén contact!”

Marco Borsato en zijn carrière lijken vooralsnog voorgoed voorbij te zijn door de vele aantijgingen aan zijn adres. De zanger was één van de hoofdpersonen in de veelbekeken The Voice-video van BOOS met Tim Hofman. Marco heeft sindsdien niets meer van zich laten horen en is sporadisch nog gespot op straat. Er is veel onduidelijkheid over zijn toekomst en zijn huidige ‘gezinsleven’. Een goede vriend van de zanger heeft nu een boekje open gedaan bij weekblad Privé. De vriend zegt in Privé: “Het ‘slachtoffer van Marco’s vrijpostigheid’ zoals ik die jonge vrouw maar zal noemen, gaat zoals ik dat zie door een hel, maar ook Marco zelf. Hij is tien jaar ouder geworden en maakt een gelaten indruk. Zijn ogen staan mat en de grijze haren nemen toe. Hij weet dat hij van zijn voetstuk is gevallen.” Het lijkt erop dat de familieman momenteel op zichzelf is aangewezen.

Marco Borsato zit er doorheen!
Ook zou Marco het zwaar hebben dat niemand meer iets van hem moet, zegt zijn vriend in Privé: “Hij vindt het vreselijk dat niemand meer geïnteresseerd is in zijn artistieke prestaties en dat het alleen maar gaat over zijn escapades, wanneer er over hem wordt gepraat of geschreven.” Ook doet de vriend een boekje open over hoe Marco over alle aantijgingen denkt.

Hij zegt in Privé: “Hij heeft mij verteld dat hij er op een nare manier is ingeluisd en dat aan de aangifte pure jaloezie ten grondslag ligt. Ik begin er met Marco niet meer over.” Daarbij zou het contact met Leontine voorbij zijn: “Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn. Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van!” Meest recente beelden hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Privé.nl (@prive.nl)

Lees verder
Advertisement

Trending