Connect with us

Viraal

Vrouw René van der Gijp doet boekje open over stoppen Vandaag Inside

Vorige week besloten de heren van Vandaag Inside om de stekker uit het programma te trekken. Aanleiding was de heisa rond het kaarsverhaal van Johan Derksen. Volgers vragen zich af hoe het nu is met René van der Gijp nu hij plotseling alleen thuis zit. Zijn vrouw Minouche vertelt hoe het met hem gaat.

In haar Instagram Stories schrijft Minouche: “Afgelopen dagen waren hectisch, kun je wel zeggen. We hebben werkelijk duizenden berichten ontvangen van bekende, maar ook veel onbekende mensen die steun betuigde.” Dat vonden ze geweldig.

Het liefst van al zouden ze iedereen persoonlijk willen bedanken, maar dat is uiteraard moeilijk. Daarom bedankt Minouche de fans langs deze weg. Ook vertelt ze hoe het nu gaat met René. “Met René is echt alles prima. Hij geniet nu even van zijn vrije tijd.”

Kaarsrel

In de uitzending van vorige week dinsdag getuigde Johan Derksen over een verhaal van seksueel grensoverschrijdend gedrag van vijftig jaar terug. Hij zou een bewusteloze vrouw gepenetreerd hebben met een kaars. René van der Gijp zei daarover: “Johan heeft het later verdraaid, en gezegd dat ie tussen haar benen stond. Dat was slecht, maar dat deed hij dus omdat het gewoon niet waar is. En dat was niet handig: dat kun je dan niet meer nog een keer recht praten. Dat moet je ook niet willen. Laat het maar overwaaien. Hij gaat het toch niet toegeven.”

Lees verder

Viraal

Annebel krijgt plotseling een natte gleuf in Temptation Island: “Kom gewoon gezellig”

De een gaat voor een yogasessie in de ochtendzon, de ander lijkt zich te ontwikkelen tot therapeut. In de villa’s van Temptation Island missen deelnemers geen kans om verleidingen het hoofd te bieden. Vooral bij Annebel slaat het aan, of ze het nu bewust doet of niet. Ze is misschien best een mooie meid, maar dat ze gekozen heeft voor de zogeheten ‘eendensnavel’, maakt het toch wat minder… Maargoed, ieder zijn of haar ding!

Op de tweede avond is het Hans die Annebel weet te betoveren met zijn woorden. Ze ziet de gelijkenissen tussen de 30-jarige personal trainer en haar vriend, waardoor ze steeds meer naar de vrijgezel toetrekt. “Met de één kun je beter praten dan met de ander. Je voelt gewoon dat het goedzit”, vertelt ze, nadat ze Hans vertelt dat hij ‘in haar hoofd kruipt’.

“Je bent echt gevaarlijk”, vervolgt ze. Als Hans bij haar weg wil lopen, houdt ze hem zelfs tegen. “Kom gewoon gezellig. Je maakt mij kapot, je bent mijn ondergang.”

Lees verder

Viraal

Grootste angst zangeres S10: ‘Bang dat tieten eruit floepen’

Zangeres S10 blikt tevreden terug op haar eerste optredens in Turijn. Toch sloeg haar de schrik om het lijf vanwege haar kleding. Ze was namelijk bang dat haar jasje, waaronder ze verder niets aan heeft, zou opengaan.

Toen ze voor de eerste keer haar liedje De Diepte bracht voor de microfoon, vertelde S10 in de perszaal dat ze best stress had. “Ik had niet door dat iedereen mij hoorde”, lacht ze.

Gewaagd jasje

De zangeres legt uit: “Ik had een beetje stress. Ik heb hier niets onder en ik was niet helemaal gefocust en een beetje nerveus de eerste keer. Toen dacht ik: wat zou er gebeuren als mijn jasje openvliegt of iets dergelijks.” Bij de tweede en derde repetitie verdween de bezorgdheid. “Want als het gebeurt kan ik er toch niets aan doen.”

Zwarte outfit

Tijdens het Eurovisie Songfestival draagt S10 een compleet zwarte outfit van Viktor & Rolf. Aan de voorzijde is het jasje kort, waardoor je haar blote buik kunt zien.

Lees verder

Viraal

Zien: Zo zag Emma Heesters eruit voor haar fillers en botox

We kennen de liedjes van Emma Heesters inmiddels allemaal. Naast dat ze een prachtige stem heeft, is ze ook nog eens super knap. Maar de zangeres is niet vies van een bezoekje aan de plastische chirurg. Ook al ziet het er heel natuurlijk uit, Emma heeft een paar ingrepen laten doen.

Borsten vergroten

In een interview met Anna Nooshin vertelde Emma over haar onzekerheden en wat ze nog zou willen veranderen aan haar lichaam. “Ik zit eraan te denken om wat aan mijn borsten te laten doen”, vertelde Emma destijds. Maar de zangeres heeft wel twijfels, omdat ze het zonde vindt dat je dan een litteken ziet zitten.

Onzeker

In die video liet ze ook weten dat ze onzeker is over haar lichaam. Misschien dat Emma daarom fillers en botox gebruikt. Ze vertelde niet wat ze allemaal heeft laten doen, maar je ziet wel een verschil tussen hoe de zangeres er nu uit ziet en een paar jaar geleden. Bekijk de foto’s hieronder.

Bron: Fem-Fem / Beeld: Instagram

Lees verder
Advertisement

Trending