Connect with us

Viraal

Samantha Steenwijk haalt snoeihard uit naar Yvonne Coldeweijer ‘Ze is een grote clown’

Gisteravond zat Samantha Steenwijk aan tafel bij Eva Jinek om te praten over haar gewonnen kort geding tegen Yvonne Coldeweijer. Overigens dacht laatstgenoemde daar zelf heel anders over. Op haar eigen juicekanaal ‘Life of Yvonne’ liet ze weten dat de uitspraak van de rechter juist gezien kan worden als een overwinning voor alle juicekanalen. “Dat is de clown die we kennen toch?”, aldus Steenwijk als reactie hierop aan tafel bij Jinek.

Ik zie het alleen maar als een grote clown. Nu zegt ze ook: ‘Ik vind het niet erg om een rectificatie te plaatsen.’ Had dat dan ook gelijk gedaan, want wij hebben gevraagd om een rectificatie. Dat heeft ze geweigerd en daarom kreeg ze een kort geding.” Op de vraag van Eva waarom Yvonne geen rectificatie wilde plaatsen reageert Samantha enigszins snerend: “Zij zei: ‘Het is wél gegrond.’ Maar zij is natuurlijk niet heel erg slim, als ik het zo mag zeggen. Het woordje ‘gegrond’ betekent dat het een feit is en dat het onderzocht is en dat was niet. Dat woord klopte wel en zij vond dat het niet klopte.”

Samantha Steenwijk over Yvonne Coldeweijer: “Zij is natuurlijk niet heel erg slim”

Dat kort geding had de zangeres, die ooit bekend werd dankzij haar deelname aan ‘The Voice of Holland’, zo’n twee weken geleden aangespannen tegen Coldeweijer. Dat gebeurde nadat de koningin van de roddels op haar juicekanaal Life of Yvonne had beweerd dat Steenwijk illegale dieetpillen had gebruikt om af te vallen. Ook beweerde zij dat de zangeres hierover zou liegen. Toch ziet de roddelblogger zichzelf als winnaar omdat ze een ‘handleiding’ van de rechter kreeg om haar ‘juice’ te delen op social media. Daar is mevrouw Steenwijk het duidelijk niet mee eens zo liet ze gisteravond weten: “Als je journalistiek wilt bedrijven moet je dat op de manier doen zoals het hoort. En niet dingen de wereld in slingeren en mensen daarmee schade berokkenen.”

Lees verder

Viraal

Annebel krijgt plotseling een natte gleuf in Temptation Island: “Kom gewoon gezellig”

De een gaat voor een yogasessie in de ochtendzon, de ander lijkt zich te ontwikkelen tot therapeut. In de villa’s van Temptation Island missen deelnemers geen kans om verleidingen het hoofd te bieden. Vooral bij Annebel slaat het aan, of ze het nu bewust doet of niet. Ze is misschien best een mooie meid, maar dat ze gekozen heeft voor de zogeheten ‘eendensnavel’, maakt het toch wat minder… Maargoed, ieder zijn of haar ding!

Op de tweede avond is het Hans die Annebel weet te betoveren met zijn woorden. Ze ziet de gelijkenissen tussen de 30-jarige personal trainer en haar vriend, waardoor ze steeds meer naar de vrijgezel toetrekt. “Met de één kun je beter praten dan met de ander. Je voelt gewoon dat het goedzit”, vertelt ze, nadat ze Hans vertelt dat hij ‘in haar hoofd kruipt’.

“Je bent echt gevaarlijk”, vervolgt ze. Als Hans bij haar weg wil lopen, houdt ze hem zelfs tegen. “Kom gewoon gezellig. Je maakt mij kapot, je bent mijn ondergang.”

Lees verder

Viraal

Grootste angst zangeres S10: ‘Bang dat tieten eruit floepen’

Zangeres S10 blikt tevreden terug op haar eerste optredens in Turijn. Toch sloeg haar de schrik om het lijf vanwege haar kleding. Ze was namelijk bang dat haar jasje, waaronder ze verder niets aan heeft, zou opengaan.

Toen ze voor de eerste keer haar liedje De Diepte bracht voor de microfoon, vertelde S10 in de perszaal dat ze best stress had. “Ik had niet door dat iedereen mij hoorde”, lacht ze.

Gewaagd jasje

De zangeres legt uit: “Ik had een beetje stress. Ik heb hier niets onder en ik was niet helemaal gefocust en een beetje nerveus de eerste keer. Toen dacht ik: wat zou er gebeuren als mijn jasje openvliegt of iets dergelijks.” Bij de tweede en derde repetitie verdween de bezorgdheid. “Want als het gebeurt kan ik er toch niets aan doen.”

Zwarte outfit

Tijdens het Eurovisie Songfestival draagt S10 een compleet zwarte outfit van Viktor & Rolf. Aan de voorzijde is het jasje kort, waardoor je haar blote buik kunt zien.

Lees verder

Viraal

Vrouw René van der Gijp doet boekje open over stoppen Vandaag Inside

Vorige week besloten de heren van Vandaag Inside om de stekker uit het programma te trekken. Aanleiding was de heisa rond het kaarsverhaal van Johan Derksen. Volgers vragen zich af hoe het nu is met René van der Gijp nu hij plotseling alleen thuis zit. Zijn vrouw Minouche vertelt hoe het met hem gaat.

In haar Instagram Stories schrijft Minouche: “Afgelopen dagen waren hectisch, kun je wel zeggen. We hebben werkelijk duizenden berichten ontvangen van bekende, maar ook veel onbekende mensen die steun betuigde.” Dat vonden ze geweldig.

Het liefst van al zouden ze iedereen persoonlijk willen bedanken, maar dat is uiteraard moeilijk. Daarom bedankt Minouche de fans langs deze weg. Ook vertelt ze hoe het nu gaat met René. “Met René is echt alles prima. Hij geniet nu even van zijn vrije tijd.”

Kaarsrel

In de uitzending van vorige week dinsdag getuigde Johan Derksen over een verhaal van seksueel grensoverschrijdend gedrag van vijftig jaar terug. Hij zou een bewusteloze vrouw gepenetreerd hebben met een kaars. René van der Gijp zei daarover: “Johan heeft het later verdraaid, en gezegd dat ie tussen haar benen stond. Dat was slecht, maar dat deed hij dus omdat het gewoon niet waar is. En dat was niet handig: dat kun je dan niet meer nog een keer recht praten. Dat moet je ook niet willen. Laat het maar overwaaien. Hij gaat het toch niet toegeven.”

Lees verder
Advertisement

Trending