Connect with us

BN'ers

Zien: ‘Zanger Jan Smit nu ook genoemd in The Voice-schandaal’

Enige tijd kwamen er al verhalen naar buiten over zanger Marco Borsato, die zijn vrouw Leontine niet trouw was geweest. Inmiddels is er een beerput opengetrokken en zijn er nog meer verhalen naar buiten getreden, echter alleen een stuk ernstiger. Ook over Ali B gaan er al tijden verhalen door de wandelgangen, ook hij zou zijn vrouw niet trouw zijn geweest.

Marco en Jan worden beiden genoemd in het schandaal bij The Voice en zij spelen hier in een zeer prominente rol. Een persoon die niet genoemd wordt bij dit schandaal, maar wel een beetje stout geweest te zijn, is zanger Jan Smit. Volgens geruchten zou ook hij zijn Lisa niet trouw zijn geweest.

Enige tijd geleden werd de naam Maan aan de zanger gelinkt, hij zou iets hebben gehad met haar. Ze hebben elkaar leren kennen via de Beste Zangers, hij presenteerde het en Maan deed een seizoen mee. Niet veel later kwam Jan met het verhaal dat hij een burn-0ut had en dat hij en zijn gezin rust nodig hadden. Achteraf werd dus duidelijk dat hij tijd nodig had om zijn huwelijk te redden.

Maar er gaat nog een verhaal rond over Jan Smit en een keiharde afwijzing. De zanger heeft namelijk vaker de stoute schoenen aangetrokken. Zo doet het verhaal de ronde dat toen Jan naar Afghanistan ging om daar op te treden voor onze militairen jaren geleden. Hij heeft daar naar verluidt geprobeerd om een vrouwelijke militair het bed in te krijgen, echter zou de vrouw op het laatste moment geweigerd hebben. In die periode had de zal al een relatie met zijn huidige vrouw Lisa. Of dit verhaal klopt weten we uiteraard niet maar ook over Jan komen er steeds meer nieuwe verhalen naar buiten.

Lees verder

BN'ers

Heftig: ‘Catherine Keyl met spoed naar het ziekenhuis’

In weekblad Story verteld Catherine Keyl dat ze thuis een enorme doodsmak heeft gemaakt.

Catherine wilde een zware boodschappentas naar boven tillen, maar dat ging helemaal mis. Catherine struikelde en raakte daardoor behoorlijk gewond. Ze kon niet meer zelf opstaan en moest de hulp van de buurman inroepen.

Catherine had veel pijn maar besloot niet naar de dokter te gaan en pas te wachten tot de volgende dag. Ze zegt er zelf het volgende over:

,,De dag erna ben ik wel gegaan, omdat ik voelde dat er toch een arts naar moest kijken. Daar kreeg ik wel een standje. Want wat blijkt: boven de veertig moet je bij een val op je hoofd binnen 48 uur een scan krijgen. Om te kijken of je bijvoorbeeld niet door een TIA bent getroffen. Dat wist ik niet”

,,En ik had dus een gekneusd borstbeen en een gebroken rib. Dat is best pijnlijk. Dus rust houden was beslist nodig.”

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons niet trots op vaderland: ‘Het Nederlands is niet vrijwillig mijn moedertaal!’

Op Twitter beweerde Sylvana Simons onlangs dat het Nederlands ‘onvrijwillig’ haar moedertaal is. Ze valt daarmee een andere twittergebruiker bij, die stelt: “We’ve been colonised and displaced by the state!“ De Amsterdamse politica Sylvana Simons stelt vandaag op social media dat het Nederlands weliswaar haar moedertaal is, maar niet uit vrije keuze. “Niet vrijwillig, maar ja, inderdaad. Hoezo?” Aldus de tekst van de oprichtster van BIJ1. De opmerking van het gemeenteraadslid volgt op een opmerking van een Twittergebruiker met een Surinaamse vlag in zijn bio, die een onprettige ervaring had op Zoom, een app voor videovergaderingen. Deze “@Bruinmang” beschrijft het incident als volgt:

“Een Nederlandse docent van mijn werkgroep zoom-meeting really just flipped a “is Nederlands jouw moedertaal?” on me. Sir, we’ve been colonised and displaced by the state ✌🏾”

Waarna Sylvana Simons dus haar opmerking maakt over het onvrijwillige karakter van het Nederlandse als moedertaal, waarna ze daar nog aan toevoegt: “Voor de volgende keer,” met een knipoog bestemd voor de volgende keer ‘Bruinmang’. Deze antwoordt: “Exact! We zijn moe. Kolonialisme is zogenaamd voorbij en vermeend een “old-topic”, maar het heeft zoveel impact op het postkoloniale denken.” Die laatste tweet kreeg een hartje van Sylvana.

Lees verder

BN'ers

Zien: ‘Roxeanne Hazes stuurt p!kante filmpjes naar vriend’

Roxeanne Hazes deinst niet terug van pikante foto’s. Zo deelt ze vaker gewaagde kiekjes van zichzelf op Instagram. Maar ook haar vriend krijgt zo nu en dan iets doorgestuurd. En die beelden liegen er niet om…

Roxeanne heeft een pikant filmpje op Instagram gedeeld. Ze laat weten dat ze dit soort filmpjes normaalgesproken naar haar vriend Erik Zwennes stuurt.

‘Heet’
,,De dingen die ik naar mijn vriend verstuur zijn zo heet”, schrijft Roxeanne bij het filmpje. Ze draagt een kort jurkje waar haar figuur goed zichtbaar in is. Daarna draait ze zich om en laat haar billen zien.

Het is geen geheim dat Roxeanne graag haar prachtige lijf laat zien. De zangeres deelt vaker foto’s op Instagram wanneer ze bijvoorbeeld alleen een bikini draagt. Ook poseerde ze halfnaakt in de LINDA.

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze destijds. En Roxeanne mag er zéker zijn: keer op keer wordt ze niet alleen door haar vriend overladen met complimenten, maar ook door haar volgers.

Lees verder
Advertisement

Trending