Connect with us

Actueel

Let op: WhatsApp gaat verdwijnen op deze 49 telefoons!

Tegenwoordig is Whatsapp niet meer weg te denken uit onze manier van communiceren. We appen heel wat af met zijn allen. Maar in 2022 zal deze app niet meer beschikbaar zijn voor sommigen onder ons. Dit jaar zullen 49 toestellen die zowel op Android als op iOS draaien geen gebruik meer kunnen maken van Whatsapp. We delen de desbetreffende toestellen hieronder.

Geen ondersteuning voor Android en iOS

Whatsapp heeft een lijst met apparaten gedeeld die in de loop van 2022 geen ondersteuning meer bieden aan de berichten-app. Het gaat vooral om toestellen die draaien op Android 4.0.3 of lager en Apple iPhones die draaien op iOS 9 of ouder.

Hieronder een lijstje van de toestellen die in 2022 geen Whatsapp meer ondersteunen

● Apple iPhone 6S Plus (128 GB)
● Apple iPhone 6S (64GB)
● Apple iPhone 6S Plus (32GB)
● Apple iPhone 6S Plus (64GB)
● Apple iPhone SE (64GB)
● Apple iPhone SE (32GB)
● Apple iPhone SE (16GB)
● Apple iPhone 6S Plus (16GB)
● iPhone 6s (16GB)
● Apple iPhone 6S (32GB)
● Apple iPhone 6S (128 GB)

Voor Android gaat het om de volgende toestellen:

● Sony Xperia M
● Huawei Ascend D2
● Vico Dark Knight
● Samsung Galaxy Trend II
● Samsung Galaxy Sce 2
● LG Act
● LG Optimus L7 II Dual
● LG Optimus L7 II
● ZTE Grand S Flex
● Samsung Galaxy Core
● ZTE V956 – UMI X2
● HTC Desire 500
● THL W8
● LG Lucid 2
● Samsung galaxy trend lite
● LG Optimus F3Q
● Archos 53 Platinum
● LG Optimus L5 II Dual
● Huawei Ascend Mate
● Samsung Galaxy Xcover 2
● LG Optimus F5
● Faea F1
● ZTE Grand Memo
● LG Optimus L2 II
● LG Optimus L3 II Dual
● Lenovo A820
● ZTE Grand x Quad v987
● LG Optimus L3 II
● Mini Samsung Galaxy S3
● LG Optimus L4 II
● LG Optimus F7
● Vico Sync Five
● LG Optimus F3
● Huawei Ascend G740
● LG Optimus L5 II
● LG Optimus L4 II Dual
● Caterpillar Cat B15
● LG Optimus F6

Lees verder

Actueel

Beelden: “Jeroen Rietbergen vermomd gespot op Schiphol”

“Waarschijnlijk krijgt hij het te heet onder zijn voeten”, schrijft de juiceverspreidster.

‘Vermomd’
Rietbergen deed er alles aan om incognito over de luchthaven te kunnen bewegen maar werd toch gezien: “Vieze Jeroentje was helemaal vermomd met capuchon en zonnebril op maar bij de security-check moet je die natuurlijk allemaal uit- en afdoen” Bekijk de post van Coldeweijer hieronder. Daar weer onder zie je een video van Rietbergen in actie bij The Voice of Holland.

Overstap naar Nashville
Juicekanaal Juice Channel komt op de proppen met een screenshot uit de systemen van KLM, waarop te zien is dat Jeroen na aankomst in Atlanta zal overstappen naar Nashville. Het is onduidelijk wat hij daar gaat doen, maar Jeroen is muzikant en Nashville wordt ook wel de hoofdstad van de countrymuziek genoemd.

Jeroen, die afgelopen weekend is gedumpt door Linda de Mol, is een van de drie ‘roofdieren’ die gisteren centraal stonden in de onthullende documentaire over het misbruik bij The Voice. De andere twee heren, Ali B en Marco Borsato, bevinden zich momenteel in respectievelijk Dubai en – voor zo ver bekend – Alkmaar.

Screenshots:

Bron: Yvonne Coldeweijer,Gids.tv

Lees verder

Actueel

BOOS LIVE: ‘Ali B verkr@chtte meisje met been in gips’

Nadat RTL de uitzendingen van The Voice of Holland stillegde, is het met spanning uitkijken naar de aflevering van BOOS van Tim Hofland. De televisiemaker voerde maanden onderzoek naar de wantoestanden bij de talentenjacht. Daar komen ook talrijke slachtoffers aan het woord. Waar en wanneer is het nu al spraakmakende programma te zien?

Eerder deze week richtte de redactie van BOOS een mail aan RTL over de aantijgingen van seksueel wangedrag achter de schermen van The Voice. RTL geeft aan van niets te weten, maar toch legden ze het programma alvast stil.

Later die dag bekende bandleider Jeroen Rietbergen dat hij inderdaad seksueel getinte contacten heeft gehad met kandidaten. Ondertussen is er ook een aangifte tegen coach Ali B. Er circuleren echter nog meer namen.

Tim Hofman gaf aan dat hij de uitzending van het programma niet vervroegd. “Wij maken onze uitzending inclusief wederhoor en verwerking van nieuwe verhalen die binnen komen zorgvuldig af. Belangrijk, gezien de gevoeligheid van de zaken”, vertelt de presentator.

BOOS is te zien op hun YouTube-kanaal, donderdag 20 januari om 16 uur.

NU LIVE VOLGEN

De BOOS-reportage kan je nu live volgen:

 

Lees verder

Actueel

Beveiliger Tweede Kamer klapt uit de school: ‘Niemand houdt zich aan coronaregels’

Deze ochtend was er een raar momentje op Radio 538 toen er een zekere Koen aan de lijn hing. Hij zou aan de slag zijn als beveiliger in de Tweede Kamer. Volgens hem nemen ze de coronamaatregelen daar niet zo serieus.

Koen onthult dat vrijwel niemand zich aan de coronaregels houdt. Mondkapjes zijn alleen voor persconferenties en voor de schijn. Kamerleden zitten gewoon gezellig te tafelen in het bedrijfsrestaurant, zonder afstand of wat dan ook in acht te nemen, en er zijn regelmatig ook borrels.

De authenticiteit van de man kon echter niet vastgesteld worden. Het kan immers ook gaan om een aandachtstrekker die de politiek in een kwaad daglicht wil stellen. De dj’s van het programma hechtten alvast wel het nodige gewicht aan het verhaal van Koen.

Lees verder
Advertisement

Trending