Connect with us

BN'ers

Monique Westenberg aangevallen door haar eigen buurvrouw

In de rel(len) met haar ex André Hazes kan Monique Westenberg steevast rekenen op eindeloze steun van haar omgeving. Toch krijgt de geliefde blondine ook weleens de wind van voren van mensen die minder fan van haar zijn, onder wie een behoorlijk boze buurvrouw afgelopen weekend.

Een grapje dat de ex van de bekende volkszanger maakte op Instagram schoot de buurvrouw namelijk enorm in het verkeerde keelgat.

In een inmiddels verwijderde post legde Monique uit wat er aan de hand was. Een door haar geplaatste foto van een steiger aan de overkant – waarbij ze daar een grapje over maakte – verscheen zaterdag in haar Stories. Monique claimde dat de steiger al jaren niet meer in gebruik was en volledig onder water staat.

Beledigd
De eigenaresse van de steiger wist niet wat ze hoorde over haar eigendom en kon het grapje allesbehalve waarderen. Zondagochtend baande ze zich dan ook meteen een weg naar Monique’s huis om verhaal te halen; waarom had Monique haar steiger zo beledigd?

Monique kon er toen nog wel om lachen en gaf aan dat ze de laatste jaren gewoon nooit meer een eend op de steiger had zien zitten. De buurvrouw bleef echter kwaad en eiste dat Monique de post per direct van Instagram zou verwijderen, wat daarna ook keurig is gebeurd.

Moddergooien
Eind goed, al goed, zou je denken. Maar het steigerincident zat de buurvrouw blijkbaar zo hoog, dat ze na afloop besloot nog wat extra modder te gaan gooien. ‘Ze riep ook nog iets na over dat mijn honden iedereen aanvallen’, aldus Monique op Instagram. ‘Die begreep ik niet zo, gezien er water tussen de tuin en de overkant zit.’

Breuk
Monique woont – samen met zoontje André Jr. (4) – nog altijd in de villa in Berkel en Rodenrijs waar ze samen met André haar gezin stichtte. Na een turbulent jaar waarin André haar verliet voor presentatrice Bridget Maasland, maar ook weer bij haar terugkeerde, leek het stof eind 2020 eindelijk neergedaald. André waagde zich aan het door Monique langgewenste aanzoek en verloofd begonnen ze aan 2021.

Maar wat een nieuw begin had moeten worden, werd onverwachts het definitieve einde. Afgelopen maart barstte de bom: André vertrok voorgoed en biechtte slechts enkele weken later op een nieuwe liefde te hebben: influencer Sarah van Soelen. Ze trokken direct bij elkaar in, maar maken dat binnenkort pas echt officieel in hun eerste gezamenlijke woning. Hun Rotterdamse appartement – vlakbij Monique – wordt momenteel nog grondig verbouwd.

Continue Reading

BN'ers

Zien: Dochter Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat spannende foto’s!

Daphne Deckers is een voormalig model en stond in 1997 zelfs nog in de Playboy. Richard Krajicek is de beste Nederlandse tennisser die we ooit gehad hebben en won in 1996 Wimbledon.

Toen het stel in 1999 trouwde was dat echt een grote happening. De twee kregen niet vlot daarna ook twee kinderen.

Dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek

De oudste, Emma, woont intussen in Los Angeles en wil graag de carrière van haar moeder achterna. Of ze daarmee de Playboy bedoelt weten we nou niet zo goed eigenlijk…

ZIEN: De 21-jarige dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat gewaagde foto’s

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

Continue Reading

BN'ers

Foto: Dit is dan plotseling de nieuwe vriend van Jaimie Vaes!

Mocht je denken dat André Hazes en Sarah van Soelen de enige twee bekende Nederlanders zijn die weleens relatieproblemen hebben, dan heb je het mis. Wat te denken van bijvoorbeeld Jaimie Vaes en rapper Lil’ Kleine? Deze twee diva’s kwamen het afgelopen jaar geregeld in het nieuws als het weer eens over hun relatie ging.

Eind mei nog werd de kleine rapper opgepakt op partyeiland Ibiza omdat hij Jaimie mishandeld zou hebben. Hoewel beide niet lang daarna in een video tekst en uitleg gaven over het voorval ligt hun relatie sindsdien behoorlijk onder vuur.

Heeft Jaimie Vaes Lil’ Kleine ingewisseld voor een nieuwe vriend?

Jaimie besloot niet lang daarna om samen met haar zoontje Lio even tot rust te komen op datzelfde eiland. Zonder Jorik welteverstaan want die zou al die tijd lekker in Nederland gebleven zijn. Nu we een paar maanden verder zijn gaan de geruchten dat Jaimie misschien een nieuwe vriend zou hebben. Ene Afshin Momadi. Instagram roddelkoning FawryNotSawry besloot om de vraag maar direct aan Jaimie zelf voor te leggen en die kwam op haar beurt met een duidelijk antwoord:

Zien: Grote verbazing om foto Jaimie Vaes in badkleding

Continue Reading

BN'ers

Roodvonk is terug – 5 waarschuwingssignalen waar je op moet letten

We doen er alles aan om onze kleintjes te beschermen. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Als onze kleintjes ziek worden, moet je er bovenop zitten. De laatste jaren maakt een ziekte een comeback: roodvonk.

Daarom is het belangrijk om te weten wat het is en hoe je het kunt herkennen en hoe je het moet laten behandelen.

Hier is alles wat je moet weten:

Wat is het?

Roodvonk, ook bekend als scarlatina is een ziekte die kinderen kan treffen met een streptokokkenkeel of streptokokkeninfectie. Een opeenhoping van strep-bacteriën creëert een toxine, dit zorgt voor een zere keel en een hobbelige rode tong.

Eerste signalen

Roodvonk begint vaak met uitslag op de borst of maag, daarna kan het naar andere gebieden verspreiden.

Symptomen

Keelpijn
Hoofdpijn
Gezwollen nekklieren
Rode lichaam uitslag
Jeukende huid
rood gezicht
Witte of rode tong
Hoge koorts
Buikpijn
Wat kan je doen?
Kinderen die roodvonk hebben, hebben last met eten. Het beste is om ze zacht voedsel en vloeistoffen serveren. Ook is het belangrijk om veel te drinken. Ook kunnen ze gebruik maken van pijnstillers voor keelpijn en koorts. Neem altijd contact op met een arts. Zeker als je kind last heeft van huiduitslag, keelpijn, koorts of gezwollen klieren.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending