Connect with us

BN'ers

Gordon riskeert jarenlange gevangenisstraf van 10 jaar

Het is zo ver: Gordon vertrekt naar Dubai. Morgen haalt hij zijn visum op en gaat dan onderweg naar het grootste avontuur in zijn leven. Toch zet hij hiermee wel een hoop op het spel…

Tien jaar gevangenis
Gordon gaat morgen beginnen aan zijn nieuwe start. Zijn wilde jaren in Blaricum hebben er flink ingehakt. Hij heeft een heftige periode achter de rug en hij is herstellend van een drank- en cocaïneverslaving. Tijd om Nederland achter zich te laten en opnieuw te beginnen.

En dat wil hij in Dubai gaan doen. Een vreemde keuze, want alles wat Gordon leuk vindt in het leven is daar namelijk verboden. Alcohol hoef je daar niet te gaan drinken, want daarmee beland je zo in de gevangenis.

En dat niet alleen: in Dubai zijn homoseksuele handelingen verboden. Bij overtreding kun je zelfs tien jaar in de gevangenis belanden. Dat Gordon op mannen valt, kan dus voor grote problemen gaan zorgen.

Eerder bij een Belg gebeurd
Zo is er jaren geleden een 24-jarige Belg in Dubai veroordeeld. Zijn flatgenoot stierf op mysterieuze wijze. De flatgenoot zou met zijn laatste kracht gezegd hebben dat de Belg hem uit het raam zou hebben geduwd, zo meldde Nieuwsblad.

Opmerkelijk genoeg werd de Belg niet daarvoor vervolgd. Hij is nooit in verdenking gesteld voor het duwen van zijn flatgenoot. Wel hadden de agenten plotseling een andere aanklacht tegen hem: hij zou een homoseksuele relatie hebben gehad met het slachtoffer. Op het hebben van een homoseksuele relatie staat een gevangenisstraf tot wel tien jaar, dus sloten ze hem op. En dat terwijl zijn familie vertelde dat hij nooit een relatie had gehad met het slachtoffer.

Mocht Gordon ooit nog een homoseksuele relatie aan willen gaan, mag hij dus flink gaan oppassen in Dubai. De straffen zijn zeker niet mals en voor je het weet zit je achter de tralies…

Continue Reading

BN'ers

Zien: Dochter Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat spannende foto’s!

Daphne Deckers is een voormalig model en stond in 1997 zelfs nog in de Playboy. Richard Krajicek is de beste Nederlandse tennisser die we ooit gehad hebben en won in 1996 Wimbledon.

Toen het stel in 1999 trouwde was dat echt een grote happening. De twee kregen niet vlot daarna ook twee kinderen.

Dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek

De oudste, Emma, woont intussen in Los Angeles en wil graag de carrière van haar moeder achterna. Of ze daarmee de Playboy bedoelt weten we nou niet zo goed eigenlijk…

ZIEN: De 21-jarige dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat gewaagde foto’s

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

Continue Reading

BN'ers

Foto: Dit is dan plotseling de nieuwe vriend van Jaimie Vaes!

Mocht je denken dat André Hazes en Sarah van Soelen de enige twee bekende Nederlanders zijn die weleens relatieproblemen hebben, dan heb je het mis. Wat te denken van bijvoorbeeld Jaimie Vaes en rapper Lil’ Kleine? Deze twee diva’s kwamen het afgelopen jaar geregeld in het nieuws als het weer eens over hun relatie ging.

Eind mei nog werd de kleine rapper opgepakt op partyeiland Ibiza omdat hij Jaimie mishandeld zou hebben. Hoewel beide niet lang daarna in een video tekst en uitleg gaven over het voorval ligt hun relatie sindsdien behoorlijk onder vuur.

Heeft Jaimie Vaes Lil’ Kleine ingewisseld voor een nieuwe vriend?

Jaimie besloot niet lang daarna om samen met haar zoontje Lio even tot rust te komen op datzelfde eiland. Zonder Jorik welteverstaan want die zou al die tijd lekker in Nederland gebleven zijn. Nu we een paar maanden verder zijn gaan de geruchten dat Jaimie misschien een nieuwe vriend zou hebben. Ene Afshin Momadi. Instagram roddelkoning FawryNotSawry besloot om de vraag maar direct aan Jaimie zelf voor te leggen en die kwam op haar beurt met een duidelijk antwoord:

Zien: Grote verbazing om foto Jaimie Vaes in badkleding

Continue Reading

BN'ers

Roodvonk is terug – 5 waarschuwingssignalen waar je op moet letten

We doen er alles aan om onze kleintjes te beschermen. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Als onze kleintjes ziek worden, moet je er bovenop zitten. De laatste jaren maakt een ziekte een comeback: roodvonk.

Daarom is het belangrijk om te weten wat het is en hoe je het kunt herkennen en hoe je het moet laten behandelen.

Hier is alles wat je moet weten:

Wat is het?

Roodvonk, ook bekend als scarlatina is een ziekte die kinderen kan treffen met een streptokokkenkeel of streptokokkeninfectie. Een opeenhoping van strep-bacteriën creëert een toxine, dit zorgt voor een zere keel en een hobbelige rode tong.

Eerste signalen

Roodvonk begint vaak met uitslag op de borst of maag, daarna kan het naar andere gebieden verspreiden.

Symptomen

Keelpijn
Hoofdpijn
Gezwollen nekklieren
Rode lichaam uitslag
Jeukende huid
rood gezicht
Witte of rode tong
Hoge koorts
Buikpijn
Wat kan je doen?
Kinderen die roodvonk hebben, hebben last met eten. Het beste is om ze zacht voedsel en vloeistoffen serveren. Ook is het belangrijk om veel te drinken. Ook kunnen ze gebruik maken van pijnstillers voor keelpijn en koorts. Neem altijd contact op met een arts. Zeker als je kind last heeft van huiduitslag, keelpijn, koorts of gezwollen klieren.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending