Connect with us

BN'ers

Sarah van Soelen keihard met de grond gelijk gemaakt: ‘Ziekelijk gedrag, dat doe je gewoon niet’

Volgens criticaster Yvonne Coldeweijer vertoont Sarah van Soelen, het nieuwste liefje van Hazes, ‘ziekelijk gedrag’. Yvonne is het gedrag van Sarah al een tijdje aan het observeren en haar conclusie is dan ook dat Sarah zich wel héél halsstarrig aan haar vriend André Hazes jr. vastklampt. Met dit gedrag, dat volgens Yvonne nu toch echt op ‘ziekelijk gedrag’ begint te lijken, kan zij maar een conclusie trekken, Sarah is als de dood dat André weer naar een volgende meisje hopt.

Het gedrag dat Saartje laat zien heeft wel wat weg van het gedrag van Bridget Maasland. Afgelopen weekend is zij namelijk het podium van Hazes opgelopen, iets dat Bridget ook deed. “Dat doe je dus gewoon niet, vind ik persoonlijk. Laat iemand lekker z’n ding hebben, weet je wel”, aldus Yvonne. “Ik zou gewoon niet zomaar een podium op komen lopen. Ik zou het niet kunnen verdragen dat ik zelf filmend het podium op ga lopen. The f*ck! Het is ook niet dat hij je roept ofzo.”

Yvonne weet dat Sarah zich achter de schermen bij André’s optredens heel erg op opdringt. “Ze kan het niet loslaten en ze móet het claimen. Het moment dat André op het trapje staat voor hij op gaat is altijd een spannend momentje en daar hoort niet je partner naast te staan, dat is gewoon heel raar. ”Nee, ik vind het gewoon echt ziekelijk. Ziekelijk claimend en ook niet chic. Get your own life girl.”

“Moet je ook elke dag samen sporten?! Pffff! Lekker je eigen leven leiden, niet zo obsessed doen met de ander. Laat het gewoon zijn wat het is.” Het is volgens Yvonne evident wat hier achter zit. “Waarom doe je dit nou? Is het omdat je bang bent dat als je je klauwen loslaat, hij dan weggaat? Dat is je angst, hè, die erachter zit?”

Continue Reading

BN'ers

Zien: Dochter Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat spannende foto’s!

Daphne Deckers is een voormalig model en stond in 1997 zelfs nog in de Playboy. Richard Krajicek is de beste Nederlandse tennisser die we ooit gehad hebben en won in 1996 Wimbledon.

Toen het stel in 1999 trouwde was dat echt een grote happening. De twee kregen niet vlot daarna ook twee kinderen.

Dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek

De oudste, Emma, woont intussen in Los Angeles en wil graag de carrière van haar moeder achterna. Of ze daarmee de Playboy bedoelt weten we nou niet zo goed eigenlijk…

ZIEN: De 21-jarige dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat gewaagde foto’s

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

Continue Reading

BN'ers

Foto: Dit is dan plotseling de nieuwe vriend van Jaimie Vaes!

Mocht je denken dat André Hazes en Sarah van Soelen de enige twee bekende Nederlanders zijn die weleens relatieproblemen hebben, dan heb je het mis. Wat te denken van bijvoorbeeld Jaimie Vaes en rapper Lil’ Kleine? Deze twee diva’s kwamen het afgelopen jaar geregeld in het nieuws als het weer eens over hun relatie ging.

Eind mei nog werd de kleine rapper opgepakt op partyeiland Ibiza omdat hij Jaimie mishandeld zou hebben. Hoewel beide niet lang daarna in een video tekst en uitleg gaven over het voorval ligt hun relatie sindsdien behoorlijk onder vuur.

Heeft Jaimie Vaes Lil’ Kleine ingewisseld voor een nieuwe vriend?

Jaimie besloot niet lang daarna om samen met haar zoontje Lio even tot rust te komen op datzelfde eiland. Zonder Jorik welteverstaan want die zou al die tijd lekker in Nederland gebleven zijn. Nu we een paar maanden verder zijn gaan de geruchten dat Jaimie misschien een nieuwe vriend zou hebben. Ene Afshin Momadi. Instagram roddelkoning FawryNotSawry besloot om de vraag maar direct aan Jaimie zelf voor te leggen en die kwam op haar beurt met een duidelijk antwoord:

Zien: Grote verbazing om foto Jaimie Vaes in badkleding

Continue Reading

BN'ers

Roodvonk is terug – 5 waarschuwingssignalen waar je op moet letten

We doen er alles aan om onze kleintjes te beschermen. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Als onze kleintjes ziek worden, moet je er bovenop zitten. De laatste jaren maakt een ziekte een comeback: roodvonk.

Daarom is het belangrijk om te weten wat het is en hoe je het kunt herkennen en hoe je het moet laten behandelen.

Hier is alles wat je moet weten:

Wat is het?

Roodvonk, ook bekend als scarlatina is een ziekte die kinderen kan treffen met een streptokokkenkeel of streptokokkeninfectie. Een opeenhoping van strep-bacteriën creëert een toxine, dit zorgt voor een zere keel en een hobbelige rode tong.

Eerste signalen

Roodvonk begint vaak met uitslag op de borst of maag, daarna kan het naar andere gebieden verspreiden.

Symptomen

Keelpijn
Hoofdpijn
Gezwollen nekklieren
Rode lichaam uitslag
Jeukende huid
rood gezicht
Witte of rode tong
Hoge koorts
Buikpijn
Wat kan je doen?
Kinderen die roodvonk hebben, hebben last met eten. Het beste is om ze zacht voedsel en vloeistoffen serveren. Ook is het belangrijk om veel te drinken. Ook kunnen ze gebruik maken van pijnstillers voor keelpijn en koorts. Neem altijd contact op met een arts. Zeker als je kind last heeft van huiduitslag, keelpijn, koorts of gezwollen klieren.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending