Connect with us

BN'ers

Fajah Lourens is woedend op RTL Boulevard: ‘Alles uit verband getrokken’

Fajah Lourens is behoorlijk teleurgesteld in RTL Boulevard. De showrubriek heeft haar geïnterviewd over de testsamenleving, maar de fitgirl stelt dat er van alles uit zijn verband is getrokken.

Het is een van de weinige BN’ers die zich al langer dan een jaar zeer kritisch uitlaat over de coronamaatregelen: Fajah Lourens. Ze vindt het belangrijk dat haar geluid gehoord wordt en daarom stond ze gisteren RTL Boulevard te woord. “Ik vind dat de zorg moet worden opgeschaald”, zei de fitnessgoeroe onder meer.

Fajah tegen testbeleid
Fajah is faliekant tegen het testbeleid. “Om nou voor een uitje me te laten testen… Ik denk dat we daar met z’n allen niet aan mee moeten doen. We zijn een samenleving en wat er nu gebeurt is gewoon een tweedeling van de samenleving en ik heb het gevoel dat dat gewoon wel wordt aangezet door de overheid en de media. Dat vind ik jammer.”

Het testbeleid is geen oplossing, stelt Fajah. “Want het is een schijnveiligheid. Nu is gebleken dat vaccins er niet voor zorgen dat je corona niet krijgt. Je krijgt nog wel corona, je krijgt mildere klachten en je bent net zo besmettelijk als de rest.”

Luuk eens met Fajah
Het is volgens Fajah belachelijk dat ze continu wordt weggezet als wappie. “Dat moet dan een dom iets zijn, terwijl ik kritische vragen stel en nadenk. Ik kijk naar de statistieken. Ik ben misschien wel een wappie omdat ik geen vaccin neem, maar dan ben ik er trots op.”

Er was achter de RTL Boulevard-desk best wel begrip voor Fajah. Zo zei presentator Luuk Ikink: “Ik ben het wel een beetje met Fajah eens. Als je uit eten gaat en je moet je weer laten testen enzo, als je niet gevaccineerd bent… Ik vind het niet slim als je je niet laat vaccineren, maar als je dat niet hebt gedaan, wat je goed recht is, dan is dat wel lastig.”

Uit context gehaald
Nu, na de uitzending, baalt Fajah over hoe haar interview is gebruikt in de uitzending van RTL Boulevard. “Ik heb net RTL Boulevard gezien. Er is heel veel in geknipt, wat logisch is omdat het een item is geworden van een paar seconde. Wat ik jammer vind is dat ik weer geciteerd werd op iets dat ik helemaal niet heb gezegd”, aldus de actrice.

Ze geeft niet aan waar ze op doelt. “Ik had gevraagd aan RTL Boulevard of ze dat niet wilden doen en dat hebben ze toch gedaan. (…) Nu vind ik persoonlijk dat het nog steeds uit zijn context is gehaald. Dat was juist niet de bedoeling, maar dat is de media.”

Meegefilmd
Wat gaat Fajah hieraan doen? “Ik heb het voor de zekerheid wel meegefilmd, want ik ben nu ook wel op mijn hoede. Ik heb het hele interview meegefilmd.”

“Ik ga in elk geval de hele versie online zetten. Het is natuurlijk niet professioneel gefilmd, maar dan zien jullie wat ik wel allemaal heb gezegd en niet in beeld is gebracht, maar ik wel heel belangrijk vind.”

Continue Reading

BN'ers

Zien: Dochter Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat spannende foto’s!

Daphne Deckers is een voormalig model en stond in 1997 zelfs nog in de Playboy. Richard Krajicek is de beste Nederlandse tennisser die we ooit gehad hebben en won in 1996 Wimbledon.

Toen het stel in 1999 trouwde was dat echt een grote happening. De twee kregen niet vlot daarna ook twee kinderen.

Dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek

De oudste, Emma, woont intussen in Los Angeles en wil graag de carrière van haar moeder achterna. Of ze daarmee de Playboy bedoelt weten we nou niet zo goed eigenlijk…

ZIEN: De 21-jarige dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat gewaagde foto’s

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

Continue Reading

BN'ers

Foto: Dit is dan plotseling de nieuwe vriend van Jaimie Vaes!

Mocht je denken dat André Hazes en Sarah van Soelen de enige twee bekende Nederlanders zijn die weleens relatieproblemen hebben, dan heb je het mis. Wat te denken van bijvoorbeeld Jaimie Vaes en rapper Lil’ Kleine? Deze twee diva’s kwamen het afgelopen jaar geregeld in het nieuws als het weer eens over hun relatie ging.

Eind mei nog werd de kleine rapper opgepakt op partyeiland Ibiza omdat hij Jaimie mishandeld zou hebben. Hoewel beide niet lang daarna in een video tekst en uitleg gaven over het voorval ligt hun relatie sindsdien behoorlijk onder vuur.

Heeft Jaimie Vaes Lil’ Kleine ingewisseld voor een nieuwe vriend?

Jaimie besloot niet lang daarna om samen met haar zoontje Lio even tot rust te komen op datzelfde eiland. Zonder Jorik welteverstaan want die zou al die tijd lekker in Nederland gebleven zijn. Nu we een paar maanden verder zijn gaan de geruchten dat Jaimie misschien een nieuwe vriend zou hebben. Ene Afshin Momadi. Instagram roddelkoning FawryNotSawry besloot om de vraag maar direct aan Jaimie zelf voor te leggen en die kwam op haar beurt met een duidelijk antwoord:

Zien: Grote verbazing om foto Jaimie Vaes in badkleding

Continue Reading

BN'ers

Roodvonk is terug – 5 waarschuwingssignalen waar je op moet letten

We doen er alles aan om onze kleintjes te beschermen. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Als onze kleintjes ziek worden, moet je er bovenop zitten. De laatste jaren maakt een ziekte een comeback: roodvonk.

Daarom is het belangrijk om te weten wat het is en hoe je het kunt herkennen en hoe je het moet laten behandelen.

Hier is alles wat je moet weten:

Wat is het?

Roodvonk, ook bekend als scarlatina is een ziekte die kinderen kan treffen met een streptokokkenkeel of streptokokkeninfectie. Een opeenhoping van strep-bacteriën creëert een toxine, dit zorgt voor een zere keel en een hobbelige rode tong.

Eerste signalen

Roodvonk begint vaak met uitslag op de borst of maag, daarna kan het naar andere gebieden verspreiden.

Symptomen

Keelpijn
Hoofdpijn
Gezwollen nekklieren
Rode lichaam uitslag
Jeukende huid
rood gezicht
Witte of rode tong
Hoge koorts
Buikpijn
Wat kan je doen?
Kinderen die roodvonk hebben, hebben last met eten. Het beste is om ze zacht voedsel en vloeistoffen serveren. Ook is het belangrijk om veel te drinken. Ook kunnen ze gebruik maken van pijnstillers voor keelpijn en koorts. Neem altijd contact op met een arts. Zeker als je kind last heeft van huiduitslag, keelpijn, koorts of gezwollen klieren.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending