Connect with us

BN'ers

Kijkers geëmotioneerd door heel droevig verhaal Steenrijk, Straatarm

Woensdagavond was er weer een bijzondere aflevering te zien van het SBS-programma ‘Steenrijk, Straatarm’. Hierin maakten de kijkers kennis met de familie Soemai, die het niet breed heeft. Ze waren jarenlang een van de duizenden slachtoffers van de toeslagenaffaire.

“Ik werd jankend wakker met een rotgevoel”

Vader Radjesh en moeder Natasja dachten jarenlang dat zij zelf verantwoordelijk waren voor de fouten die de Belastingdienst hen voorschotelde. “Het is een schaamte waar je in zit, het is de overheid. De overheid kan zogenaamd geen fout maken, wie gaat ons geloven?” Tegelijkertijd moesten ze toch zorgen voor hun drie dochters en zichzelf in een flat, vierhoog in Maassluis.

Alsof de twee nog niet genoeg te verduren hadden, verloren ze ook hun baan en werd Natasja getroffen door een beroerte, waardoor ze in een rolstoel belandde. “Mijn lichaam gaf al signalen dat het niet goed ging. (…) Daardoor ben ik half verlamd geraakt.”

Veel kijkers reageren geëmotioneerd op de heftige aflevering van Steenrijk, Straatarm: ‘Tranen over mijn wangen, zojuist gedoneerd aan de familie Soemai. Gemeente Maassluis en Mark Rutte: schaam jullie! Ongelofelijk dat dit kan gebeuren in zo’n ‘rijk en welvarend’ land als Nederland. Help deze en andere mensen in dezelfde situatie!’ en ‘SBS6-programma maakt veel emotie los bij de kijkers. In het programma is namelijk een gezin te zien dat gedupeerd is door de toeslagenaffaire. Daarnaast is de moeder half verlamd, terwijl het gezin op vierhoog woont zonder lift’, wordt er zoal geschreven. Hieronder nog meer reacties.

Steenrijk, Straatarm zie je elke woensdag bij SBS6 om 20.30 uur.

 

Continue Reading

BN'ers

Zien: Dochter Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat spannende foto’s!

Daphne Deckers is een voormalig model en stond in 1997 zelfs nog in de Playboy. Richard Krajicek is de beste Nederlandse tennisser die we ooit gehad hebben en won in 1996 Wimbledon.

Toen het stel in 1999 trouwde was dat echt een grote happening. De twee kregen niet vlot daarna ook twee kinderen.

Dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek

De oudste, Emma, woont intussen in Los Angeles en wil graag de carrière van haar moeder achterna. Of ze daarmee de Playboy bedoelt weten we nou niet zo goed eigenlijk…

ZIEN: De 21-jarige dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat gewaagde foto’s

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

Continue Reading

BN'ers

Foto: Dit is dan plotseling de nieuwe vriend van Jaimie Vaes!

Mocht je denken dat André Hazes en Sarah van Soelen de enige twee bekende Nederlanders zijn die weleens relatieproblemen hebben, dan heb je het mis. Wat te denken van bijvoorbeeld Jaimie Vaes en rapper Lil’ Kleine? Deze twee diva’s kwamen het afgelopen jaar geregeld in het nieuws als het weer eens over hun relatie ging.

Eind mei nog werd de kleine rapper opgepakt op partyeiland Ibiza omdat hij Jaimie mishandeld zou hebben. Hoewel beide niet lang daarna in een video tekst en uitleg gaven over het voorval ligt hun relatie sindsdien behoorlijk onder vuur.

Heeft Jaimie Vaes Lil’ Kleine ingewisseld voor een nieuwe vriend?

Jaimie besloot niet lang daarna om samen met haar zoontje Lio even tot rust te komen op datzelfde eiland. Zonder Jorik welteverstaan want die zou al die tijd lekker in Nederland gebleven zijn. Nu we een paar maanden verder zijn gaan de geruchten dat Jaimie misschien een nieuwe vriend zou hebben. Ene Afshin Momadi. Instagram roddelkoning FawryNotSawry besloot om de vraag maar direct aan Jaimie zelf voor te leggen en die kwam op haar beurt met een duidelijk antwoord:

Zien: Grote verbazing om foto Jaimie Vaes in badkleding

Continue Reading

BN'ers

Roodvonk is terug – 5 waarschuwingssignalen waar je op moet letten

We doen er alles aan om onze kleintjes te beschermen. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Als onze kleintjes ziek worden, moet je er bovenop zitten. De laatste jaren maakt een ziekte een comeback: roodvonk.

Daarom is het belangrijk om te weten wat het is en hoe je het kunt herkennen en hoe je het moet laten behandelen.

Hier is alles wat je moet weten:

Wat is het?

Roodvonk, ook bekend als scarlatina is een ziekte die kinderen kan treffen met een streptokokkenkeel of streptokokkeninfectie. Een opeenhoping van strep-bacteriën creëert een toxine, dit zorgt voor een zere keel en een hobbelige rode tong.

Eerste signalen

Roodvonk begint vaak met uitslag op de borst of maag, daarna kan het naar andere gebieden verspreiden.

Symptomen

Keelpijn
Hoofdpijn
Gezwollen nekklieren
Rode lichaam uitslag
Jeukende huid
rood gezicht
Witte of rode tong
Hoge koorts
Buikpijn
Wat kan je doen?
Kinderen die roodvonk hebben, hebben last met eten. Het beste is om ze zacht voedsel en vloeistoffen serveren. Ook is het belangrijk om veel te drinken. Ook kunnen ze gebruik maken van pijnstillers voor keelpijn en koorts. Neem altijd contact op met een arts. Zeker als je kind last heeft van huiduitslag, keelpijn, koorts of gezwollen klieren.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending