Connect with us

BN'ers

Dít is de verklaring voor het blauwe oog van Merel in GTST

Kijkers van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ hoeven niet gek op te kijken als actrice Sophie Bouquet de komende weken met een blauw oog te zien is in de serie. De 19-jarige heeft namelijk een klein ongelukje gehad. “Nu gaat het wel weer de goede kant op”, vertelt haar soapzusje Noa Zwan (16) in de officiële podcast van ‘GTST’.

“Op een gegeven moment moesten ze het met make-up nog erger maken om het net zo blauw te maken als aan het begin”

Het komt geregeld voor dat de schrijvers van Goede Tijden flink op de proef worden gesteld omdat er bijvoorbeeld iemand zwanger is, maar haar karakter net een baby heeft gekregen in de serie. Neem actrice Marly van der Velden. Haar personage loopt al een tijdje niet meer rond in Meerdijk omdat de actrice onlangs bevallen is van haar derde kindje.

De schrijvers moesten wel een reden bedenken om haar op tijd met zwangerschapsverlof te kunnen sturen en daarom vertrok Nina samen met Bing en hun kinderen naar Indonesië. In het geval van Sophie ligt het net even anders. De schrijvers besloten haar blauwe oog te omarmen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

In de serie wordt duidelijk dat Merel tijdens het voetballen een elleboog in haar gezicht heeft gekregen, iets wat niet ver van de waarheid ligt. In GTST de Podcast vertellen haar soapmoeder en -zus Tamara Brinkman en Noa Zwan dat Sophie inderdaad een elleboog in haar gezicht heeft gekregen, maar tijdens het korfballen. En dat was vooral voor de visagisten een flinke klus, aldus Tamara.

“Het was een hele uitdaging om het in de serie een beetje continu te houden. Je draait namelijk scènes door elkaar heen, en zo’n blauw oog verandert natuurlijk elke dag van kleur”, aldus de actrice. “Op een gegeven moment moesten ze het met make-up nog erger maken om het net zo blauw te maken als aan het begin.”

Continue Reading

BN'ers

Zien: Dochter Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat spannende foto’s!

Daphne Deckers is een voormalig model en stond in 1997 zelfs nog in de Playboy. Richard Krajicek is de beste Nederlandse tennisser die we ooit gehad hebben en won in 1996 Wimbledon.

Toen het stel in 1999 trouwde was dat echt een grote happening. De twee kregen niet vlot daarna ook twee kinderen.

Dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek

De oudste, Emma, woont intussen in Los Angeles en wil graag de carrière van haar moeder achterna. Of ze daarmee de Playboy bedoelt weten we nou niet zo goed eigenlijk…

ZIEN: De 21-jarige dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat gewaagde foto’s

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers)

Continue Reading

BN'ers

Foto: Dit is dan plotseling de nieuwe vriend van Jaimie Vaes!

Mocht je denken dat André Hazes en Sarah van Soelen de enige twee bekende Nederlanders zijn die weleens relatieproblemen hebben, dan heb je het mis. Wat te denken van bijvoorbeeld Jaimie Vaes en rapper Lil’ Kleine? Deze twee diva’s kwamen het afgelopen jaar geregeld in het nieuws als het weer eens over hun relatie ging.

Eind mei nog werd de kleine rapper opgepakt op partyeiland Ibiza omdat hij Jaimie mishandeld zou hebben. Hoewel beide niet lang daarna in een video tekst en uitleg gaven over het voorval ligt hun relatie sindsdien behoorlijk onder vuur.

Heeft Jaimie Vaes Lil’ Kleine ingewisseld voor een nieuwe vriend?

Jaimie besloot niet lang daarna om samen met haar zoontje Lio even tot rust te komen op datzelfde eiland. Zonder Jorik welteverstaan want die zou al die tijd lekker in Nederland gebleven zijn. Nu we een paar maanden verder zijn gaan de geruchten dat Jaimie misschien een nieuwe vriend zou hebben. Ene Afshin Momadi. Instagram roddelkoning FawryNotSawry besloot om de vraag maar direct aan Jaimie zelf voor te leggen en die kwam op haar beurt met een duidelijk antwoord:

Zien: Grote verbazing om foto Jaimie Vaes in badkleding

Continue Reading

BN'ers

Roodvonk is terug – 5 waarschuwingssignalen waar je op moet letten

We doen er alles aan om onze kleintjes te beschermen. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Als onze kleintjes ziek worden, moet je er bovenop zitten. De laatste jaren maakt een ziekte een comeback: roodvonk.

Daarom is het belangrijk om te weten wat het is en hoe je het kunt herkennen en hoe je het moet laten behandelen.

Hier is alles wat je moet weten:

Wat is het?

Roodvonk, ook bekend als scarlatina is een ziekte die kinderen kan treffen met een streptokokkenkeel of streptokokkeninfectie. Een opeenhoping van strep-bacteriën creëert een toxine, dit zorgt voor een zere keel en een hobbelige rode tong.

Eerste signalen

Roodvonk begint vaak met uitslag op de borst of maag, daarna kan het naar andere gebieden verspreiden.

Symptomen

Keelpijn
Hoofdpijn
Gezwollen nekklieren
Rode lichaam uitslag
Jeukende huid
rood gezicht
Witte of rode tong
Hoge koorts
Buikpijn
Wat kan je doen?
Kinderen die roodvonk hebben, hebben last met eten. Het beste is om ze zacht voedsel en vloeistoffen serveren. Ook is het belangrijk om veel te drinken. Ook kunnen ze gebruik maken van pijnstillers voor keelpijn en koorts. Neem altijd contact op met een arts. Zeker als je kind last heeft van huiduitslag, keelpijn, koorts of gezwollen klieren.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending