Connect with us

Actueel

Vreselijk nieuws voor Jaimie Vaes: ‘Hier geen woorden voor’

Jaimie Vaes kreeg verschrikkelijk nieuws te horen. De brunette laat weten dat ze een dierbare vriend verloren is.

In haar Instagram Stories brengt ze hulde aan haar vriend. “Ik heb hier geen woorden voor. Wat zal ik je missen. Ik weet dat je op een betere plek bent. Je blijft voor altijd in mijn hart. Ik hou van je.”

Jaimie Vaes beleeft zo al geen prettige tijden. Na het vermeende huiselijk geweld van verloofde Lil’ Kleine woont ze alleen op Ibiza. Nu blijkt dat ze ook professionele hulp nodig heeft om verder te gaan in het leven.

Lees verder

Actueel

Drama: Leontine Borsato opgenomen in ziekenhuis

Na een rumoerig 2020, was Leontine Borsato wel klaar voor een frisse nieuwe start in het nieuwe jaar. Helaas belandde de presentatrice op zondag 3 januari gelijk in het ziekenhuis met een geperforeerde blindedarm. Dat laat haar management aan RTL Boulevard weten.

Leontine Borsato in het ziekenhuis

Blijkbaar had de voormalig actrice op zondag last van heftige buikklachten waardoor dochter Jada haar met spoed naar het ziekenhuis moest brengen. Gelukkig kon Leontine maandag al terecht op de operatietafel en is de ingreep goed gegaan. “Ze is gelukkig al wat dagen thuis. Het gaat goed met haar!”, aldus het management van Leontine.

Nieuwe vlam

Afgelopen week raakte ook Marco Borsato weer in opspraak. Hij zou het weer gezellig hebben met zijn ex Denise Boekhoff, die eerder al aangaf dat ze weer contact hadden. Maar dat het op romantisch vlak zou zijn, is één groot misverstand. Anouk Smulders reageerde woensdagavond in Shownieuws op de hardnekkige roddel en liet namens Borsato weten dat hij geen nieuwe vlam heeft én daar ook geen behoefte aan zou hebben. Er is namelijk maar één grote liefde in zijn leven en dat is Leontine. Ook zou de zanger aan de presentatrice hebben verteld dat hij alle speculaties behoorlijk vermoeiend vindt.

Reactie Denise

Het moge duidelijk zijn dat niet alleen Marco klaar is met alle geruchten. Oók Denise kan er niet meer tegen en haalt dan ook flink uit op Instagram. “Alles wat er in de media staat of gezegd wordt zijn aannames, veronderstellingen en roddels over één van mijn voormalige liefdes in relatie tot mij”, doelt ze op de beweringen in Privé. “Dus voor eens en voor altijd: Marco Borsato is een ex.”

Sterkte: Marco Borsato heel ernstig ziek! Nog erger dan gedacht!

Niet meer samen

Fans hopen bijna een jaar na de breuk nog steeds op een hereniging tussen beiden, maar het lijkt er steeds meer op dat meer dan een goede vriendschap er niet in zit. Na de breuk ging de zanger bij zijn moeder in Stompetoren wonen, maar zou in de zomer een gigantisch penthouse hebben gekocht in Alkmaar. Leontine bleef achter in de gezinswoning in Het Gooi, maar zou ook plannen maken voor een nieuw start op een andere plek. De gezamenlijke villa zou verkocht zijn. Ook zou Leontine steeds vaker afstand doen van de achternaam ‘Borsato’.

Een nieuw leven alleen

Marco en Leontine trouwden in 1998 en waren maar liefst 23 jaar samen. Begin februari kondigden de twee aan uit elkaar te gaan en kwam boven water dat de zanger meermaals een scheve schaats had gereden. Samen heeft het stel drie kinderen: zoons Luca (22) en Senna (19), en dochter Jada (18). Marco heeft al sinds het nieuws over zijn burn-out nagenoeg niets meer van zich laten horen op sociale media. Zijn laatste post dateert van bijna een jaar geleden, 31 december 2019.

Bron: RTL Boulevard , Flaironline Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Actueel

Gommers eist harde lockdown: binnen tien dagen code zwart

Voorzitter van de Nederlandse vereniging van ic-artsen, Diederik Gommers, verwacht binnen tien dagen code zwart in de zorg. Ziekenhuizen moeten dan op basis van niet-medische gronden beslissen wie ze helpen en wie niet.

Om dit doemscenario te vermijden eist Gommers dat het kabinet een harde lockdown afkondigt. Nu liggen er 488 coronapatiënten op de intensive care afdelingen. Bij de 651e patiënt is er volgens Gommers sprake van code zwart.

In Nederland zijn er momenteel 1.066 ic-bedden. Daar liggen echter ook nog andere patiënten. Het kabinet wil opschalen, maar dat is volgens Gommers niet realistisch. Dat gaat immers heel moeizaam. Code zwart is in zicht vooral vanwege personeelstekort. Er heerst namelijk een hoog ziekteverzuim onder verpleegkundigen en artsen.

Een andere factor is dat er heel wat jonge kinderen besmet zijn. Dat betekent dat ouders die in ziekenhuizen werken verplicht in quarantaine moeten.

Harde lockdown nodig

De enige manier om een ramp af te wenden, is een harde lockdown. “Want het kan niet zo zijn dat we straks in code zwart zitten, terwijl het land nog open is. Dat ik moet zeggen: ‘We geven palliatieve zorg aan je moeder, terwijl mensen nog aan winkelen zijn en in de kroeg zitten’.”

Gommers verwijt het kabinet dat ze nog dezelfde principes hanteren als tijdens de eerste golf. Toen was opschalen nog mogelijk, maar de rek is eruit. De uitstroom van het personeel is sindsdien gewoon te groot geweest.

Lees verder

Actueel

Zien: Yolanthe Cabau verbluft haar volgers met een héél klein badpakje!

Yolanthe Cabau is al een lange tijd bekend in Nederland. Ze werd pas echt bekend door haar rol in de soapserie Onderweg Naar Morgen. Daarna stond ze vooral bekend om haar relaties met Jan Smit en Wesley Sneijder.

Los Angeles

Ook heeft ze drie keer de FHM gewonnen, en dat gebeurd niet zo maar! Dat is een hele prestatie. Yolanthe was tijdens het maken van de foto in Los Angeles. Als we onderstaande foto’s zien moet het geen probleem zijn om een rijke vent aan de haak te slaan.

Laat ons weten wat je van Yolanthe vindt!

Yolanthe Cabau toont haar strakke lijf op nieuwe Insta-foto

Lees verder
Advertisement

Trending