Connect with us

Actueel

Andre Hazes trekt zich helemaal niks aan en blijft gebruiken

De afgelopen dagen werd duidelijk dat Andre wel erg veel drinkt. Verschillende filmpjes doken op waar hij compleet dronken helemaal van de wereld was.

Gisteren namen Andre Hazes en Sarah officieel de sleutel aan van hun nieuwe appartement waar de schoonvader van Andre voor 50% eigenaar van is. Een heugelijk moment voor de twee en wellicht goed voor Andre dat hij nu weer een eigen plek heeft.

Op de foto’s die het stel gisteren deelde tijdens het tekenen van de contracten voor het huis zien we weer het middel Snus bij Andre op tafel liggen. Andre is al eerder op dit verslavende middel betrapt. Sterker nog hij is er al aan verslaafd sinds hij met Bridget Maasland ging.

Dit in combinatie met de hoeveelheid drank die hij wegwerkt en de anabolen die hij gebruikt kan niet goed zijn voor hem. Daarom vinden wij het ook vreemd dat zijn liefje Sarah niet ingrijpt. Zij als ex drank en drugs verslaafde zou toch als geen ander moeten weten dat dit Andre geen goed doet.

Hieronder de foto’s van gisteren. Als je veegt naar rechts of op het pijltje rechts in het midden klikt op de foto dan kun je de volgende foto bekijken waar het doosje Snus naast zijn telefoon bij Andre op tafel staat als hij het contract aan het tekenen is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Continue Reading

Actueel

Marc-Marie Huijbregts flink in elkaar geslagen in Amsterdam

Marc-Marie Huijbregts is vanmiddag uitgescholden, aangevallen en geslagen toen hij aan het fietsen was in Amsterdam.

Marc-Marie zegt hier zelf het volgende over:

,,Ik ben heel erg in de war. Ik ben net aangevallen op de Herengracht”, vertelt Marc-Marie in een filmpje op Instagram. ,,Ze kwamen ineens mijn kant op, dus ik rinkelde met mijn bel, zo van ‘ik rijd hier’. Stapt die vrouw uit en slaat mij keihard midden in mijn gezicht.”

Volgens Marc-Marie was het een oude vrouw, die hij dan ook niet terug wilde slaan. Haar man stapte even later ook uit en zei ‘ik duw je in het water’. Marc-Marie schrok van de reactie en vroeg of ze dronken waren, waarop de man zei: ‘homo dit en homo dat’. ,,Ik ben super geschrokken. Ik heb wel aangifte gedaan, je kan niet zomaar mensen aanvallen!”

Hij heeft spijt dat hij niet meteen zijn telefoon erbij pakte om het te filmen. Wel was er een getuige bij. ,,Er was een heel lief meisje die het allemaal heeft gezien, die zei ook: ‘Dat is toch niet normaal!’ Maar ik ben vergeten haar nummer te noteren. Dus als zij kijkt, dan graag melden als getuige.”

In het onderstaande filmpje legt Marc-Marie uit wat er gebeurd is.

Continue Reading

Actueel

Vreselijk nieuws voor Jaimie Vaes: ‘Hier geen woorden voor’

Jaimie Vaes kreeg verschrikkelijk nieuws te horen. De brunette laat weten dat ze een dierbare vriend verloren is.

In haar Instagram Stories brengt ze hulde aan haar vriend. “Ik heb hier geen woorden voor. Wat zal ik je missen. Ik weet dat je op een betere plek bent. Je blijft voor altijd in mijn hart. Ik hou van je.”

Jaimie Vaes beleeft zo al geen prettige tijden. Na het vermeende huiselijk geweld van verloofde Lil’ Kleine woont ze alleen op Ibiza. Nu blijkt dat ze ook professionele hulp nodig heeft om verder te gaan in het leven.

Continue Reading

Actueel

Ex Emile Ratelband over ernstige mishandeling: Zo zag het even met een tiran eruit

Moon van Buren, ex-vrouw van Emile Ratelband, zegt slachtoffer te zijn van huiselijk geweld. Acht jaar geleden gingen de twee uit elkaar en haar leven staat sindsdien alleen nog maar meer op z’n kop. Moon vindt het tijd om haar verhaal bekend te maken en dat doet ze bij De Telegraaf. ,,Ik denk niet meer dat ik mijn kinderen bescherm door mijn mond te houden…”

,,Mijn ex is een man met meerdere gezichten.” vertelt Moon in het interview waarop. ,,De leuke en gezellige kant die hij, toen ik hem net kende, voornamelijk liet zien. De gevaarlijke, destructieve kant zag ik pas later.” Terwijl Moon al een keer aangifte tegen Emile Ratelband had gedaan wegens mishandeling, was het stel twee kinderen later nog samen. ,,Ik was bang van hem en bleef toen, hoe onbegrijpelijk voor sommigen nu achteraf, toch bij hem.”

Onder het juk van een tiran leven
De mishandelingen gingen van kwaad tot erger en het huwelijk veranderde in een helse nachtmerrie. ,,Hij probeerde me omver te rijden, dreigde de kinderen van me weg te nemen, probeerde me te wurgen en schold me uit voor van alles en nog wat.” bekend de ex van Ratelband. Ook in het bijzijn van hun kinderen schaamde Emile zich niet om zijn vrouw te mishandelen. ,,Ik raakte mezelf totaal kwijt. Van een vrouw die alles had, veranderde ik in iemand die onder het juk van een tiran leefde.”

Vluchten
In 2013 vluchtte Moon met haar kinderen naar haar ouders in Rotterdam. Vooral haar zoon was er slecht aan toe en was zo bang dat hij niet naar zijn vader durfde. Toen Ratelband in 2016 werd veroordeeld voor een van de mishandelingen, deed de Raad voor de Kinderbescherming het af met ,,de kinderen hebben toch geen blauwe plekken, dus laat ze gewoon naar hun vader gaan”, onthult van Vuren.

Rollen omgedraaid
,,Ondertussen kwam mijn ex met steeds gekkere verhalen” vertelt Moon en werden de rollen omgedraaid. Ratelband zei dat ze aan de drugs was, haar kinderen mishandelde en bipolair was. Ook zorgde hij dat hun zoon bij Moon werd weggehaald ,,en ik was ineens de moeder die niet meewerkte”.

Missie
,,Door nu voor het eerst naar buiten te treden wil ik zichtbaar maken dat het hele systeem niet werkt”, aldus Moon. Haar missie is dat haar verhaal het leed van de ouders in de toekomst kan voorkomen. Ze vindt dat verschillende jeugdzorg-instanties elkaar ten kosten van de ouders en kinderen het hand boven het hoofd houden. ,,Ik vind dat de wijze waarop de staat met huiselijk geweld omgaat in de context van scheiding omgaat, moet stoppen”, aldus van Buren.

Reactie Ratelband
Emile Ratelband geeft een korte reactie aan De Telegraaf: ,,Het boek ‘Moon’ is dicht. Alle rechtszaken van de laatste jaren heeft zij verloren. Zij zoekt nu met ‘aar verhaal’, dat ik ten stelligste weerspreek, de publiciteit, terwijl de rechter, in het belang van de kinderen, toegezegd is niet meer te doen. Ik probeer mijn, hoe moeilijk ook want veel van wat Moon zegt is niet waar, wel aan deze toezegging te houden en daarom laat ik het hierbij”, aldus Ratelband.

Continue Reading
Advertisement

Trending