Connect with us

BN'ers

Zien: YouTuber zegt keihard bewijs te hebben gevonden op neus Hugo de Jonge met deze foto!

Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn sinds anderhalf jaar meer te zien dan ooit. De beslissingen die ze maken omtrent de pandemie en de bijbehorende maatregelen en versoepelingen hebben een direct gevolg op ieders leven in Nederland. Wanneer je het niets eens bent met bepaalde genomen beslissingen, dan kun je daar op verschillende manieren mee omgaan.

Op social media zien we veel mensen hun frustratie uiten onder artikelen van de twee. Maar ook worden de meest bizarre geruchten verspreid om hen, of één van de twee, zwart te maken. Een van die geruchten is het gebruik van verboden middelen bij onze demissionair minister van Volksgezondheid. Om precies te zijn, een wit poedertje wat volgens geruchten op de Amsterdamse Zuidas veel in omloop is. Weten we nu waar we het over hebben?

YouTuber zegt Hugo de Jonge betrapt te hebben…

Het goedje zou vaak worden gebruikt door mensen met zware banen waarbij weleens lange uren gemaakt moeten worden. Het verscherpt je en je kunt even wat langer door zonder slaap. Maar dat de minister van (nota bene) Volksgezondheid hiermee in zee zou gaan zou toch wel érg absurd zijn. Toch zijn er mensen die het denken én geloven. Waaronder deze YouTuber die zegt hét “bewijs” gevonden te hebben op een foto:

 

Continue Reading

BN'ers

Genieten hoor! Dochter van ex-bondscoach Frank de Boer deelt heerlijke strandfoto’s:

Beau de Boer is de dochter van Frank de Boer en de vriendin van AZ-speler Calvin Stengs. Op Instagram deelt ze graag heerlijke foto’s. In bikini. Die willen we graag met delen met de rest van de wereld.

Echte mannen maken dochters, zal Frank de Boer regelmatig zeggen tegen zijn vrienden. Hij heeft er drie en een van hen is Beau de Boer. Dat ze de dochter is van een van de meest succesvolle voetballers die Nederland ooit heeft gekend, is te zien aan haar gedrevenheid in het handbal.

Ze behoort tot de grootste talenten in de Eredivisie, speelt al mee met het eerste van landskampioen VOC Amsterdam en komt uit voor Jong Oranje. “Mijn vader zegt wel eens het nodige tegen mij. Hij voorziet mij van tips. Daar kan ik wel wat mee, vind ikzelf. Bij ons thuis wordt sowieso veel over sport gesproken. Zo vreemd is het niet natuurlijk als je inmiddels verschillende topsporters in de familie hebt”, zei Beau de Boer onlangs in De Telegraaf, met natuurlijk een knipoog naar Calvin Stengs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beau de Boer (@beaudeboer)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beau de Boer (@beaudeboer)

Continue Reading

BN'ers

ZIEN: Dennis Schouten onthult affaire tijdens Expeditie Robinson!

Dennis Schouten heeft in een nieuw interview een schokkende onthulling gedaan. De presentator zou namelijk tijdens de opnames van Expeditie Robinson niet hebben stilgezeten wat betreft intimiteit en zelfs een affaire hebben gehad.

Affaire
Dennis is altijd heel open geweest over zijn s*ksleven, en ook nu doet hij in een kort vragenrondje van De Telegraaf een boekje open over een affaire die hij had tijdens het programma.

Op de vraag met wie hij de beste band mee heeft opgebouwd op het eiland, antwoordt hij “Sandra Ysbrandy”, een 52-jarige TV-kok. Ook voegt Dennis eraan toe dat de twee een affaire hebben gehad. “Je hebt veel affaires gehad” zegt Jeroen Holtrop, maar volgens Dennis klopt dit niet. “Nee, op dat eiland maar één. Met Sandra.”

Famke Louise
Jeroen had het echter over iets heel anders. Namelijk over zijn bedervaring met Zangeres Famke Louise wat de presentator laatst onthulde.

“Nou…” zegt Dennis ongemakkelijk, en wordt dan ineens gebeld. “Saved by the bell” lachen ze beiden.

Continue Reading

BN'ers

Bram Moszkowicz waarschuwt André Hazes jr.

Bram Moszkowicz denkt dat André Hazes jr. er niet verstandig aan doet om een rechtszaak te beginnen tegen showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde.

André Hazes jr. en zijn vriendin Sarah van Soelen zijn het helemaal zat dat er ook mensen zijn die hen níet bejubelen. Hun woede is met name gericht op Yvonne Coldeweijer, die onder de naam Alberta Verlinde bekende mensen becommentarieert. Zij bracht maandag als eerst naar buiten dat Sarah zich heeft laten opnemen in een kliniek.

André ziet af van stappen
Zelf zinspeelde Yvonne er aanvankelijk op dat Sarah zou zijn teruggevallen in haar cocaïneverslaving, maar volgens André’s manager betreft het slechts psychologische bijstand. Sarah zou de druk van de media niet aankunnen. André en Sarah zijn zó boos dat Yvonne een terugval suggereerde, dat ze overwogen om naar de rechter te stappen.

Daar is André nu op teruggekomen. “Wat Sarah en Andre gisteren gepost hebben is allesomvattend geweest. We focussen op de positieve dingen en de aankomende versoepelingen”, heeft zijn management laten weten aan Shownieuws.

Albert hekelt Alberta
Shownieuws-ster Albert Verlinde hekelt zijn vrouwelijke evenknie Alberta. “Het zijn insinuerende dingen waar je op een gegeven moment van denkt: moet je daar niet gewoon een zaak van maken? Ook Marco Borsato wordt regelmatig genoemd in onfrisse zaken. Tenminste: ze beweert dat er onfrisse zaken zijn, maar ze bewijst niets. Ze insinueert constant.”

“Ik heb gisterenavond dus ook aan André Hazes gevraagd van: ‘Ga je er iets aan doen? Ga je naar de rechter?’ Hij denkt daar wel over na bij tijd en wijlen, maar hij zet niet door. Nou dacht ik: nu zit meester Moszkowicz hier! Heeft het kans van slagen of is het allemaal te vaag?”

Smaad en laster
Bram Moszkowicz daarop: “Nou, zo vaag is het niet, hè? Want er werd toch eigenlijk geïnsinueerd of gesuggereerd dat die vrouw aan de drugs zou zitten. Zo mag ik het toch wel opvatten. Zo zou iedereen het hebben opgevat. Het is gewoon laster en smaad als het niet zo is.”

Hij denkt dat het verstandig is dat André niet doorzet. “Ik begrijp meneer Hazes ook wel weer, want op het moment dat je een kort geding zou aanspannen krijg je alle aandacht. Die afweging maak je als advocaat met je cliënt. Van: ‘Het kan, we winnen waarschijnlijk ook, maar denk er wel aan: alles wat wordt gezegd, wordt nog eens honderdmaal vergroot.’”

Pyrrusoverwinning
André zou best kunnen winnen, maar dat zou dan wel een pyrrusoverwinning zijn, aldus Bram. Dat is een overwinning die zoveel inspanning kost dat ze dezelfde uitwerking heeft als een nederlaag. “Ook alle mensen die nu níet hebben gelezen wat die Yvonne hoe-ze-ook-heet suggereert, gaan het dan wél lezen.”

En daar is André best een beetje bang voor, denkt Privé-baas Evert Santegoeds. “André heeft al een ervaring. Toen hij nog met Bridget was en de Privé aanpakte, kwam er tijdens die rechtszaak nog veel meer naar boven dan er eigenlijk in het verhaal stond.”

Continue Reading
Advertisement

Trending