Connect with us

Actueel

Ernstige zieke Rob de Nijs krijgt ‘groots’ afscheid

Rob de Nijs is van plan flink uit te pakken voor zijn afscheid van het podium. In België staat voor november al een show gepland, maar de 78-jarige zanger is ook in gesprek over ‘iets groots’ in Nederland.

Rob de Nijs, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, kan nog weinig zeggen over de precieze plannen. ‘Er zijn al plannen voor een concert in het Sportpaleis Antwerpen, dat proberen we nu op 21 november door te laten gaan. En er zijn gesprekken gaande voor iets groots in Nederland, maar daarover kan ik nu nog niets concreets vertellen’, zegt hij in De Telegraaf.

De zanger hoopt dat het gaat lukken om afscheid te kunnen nemen van zijn fans. ‘Eén keer vlammen zou ik graag nog willen, we gaan kijken wat er tegen die tijd nog allemaal kan.’

Zijn zang is door zijn ziekte niet aangetast, zoals ook te horen is op zijn vorig jaar verschenen album ’t Is mooi geweest. ‘Zingen gaat gewoon goed, gek is dat je stem niet door mijn toestand wordt aangetast. Als er geen corona was geweest, had ik nu denk ik gewoon hier en daar opgetreden, alleen tv-optredens… dat doe ik niet meer. Dat geeft zoveel stress. Licht, geluid, hoe kom je in beeld? Dat heb ik altijd al gevonden, hoe vaak ik ook al op tv was geweest. Dat doe ik niet meer.’

Continue Reading

Actueel

Wow: Kim-Lian van der Meij laat bikinilijf zien!

Kim-Lian van der Meij laat haar bikinibody zien op social media. De 40-jarige presentatrice deelt daarbij haar ervaringen van een stranddag in haar leven, die voor velen erg herkenbaar is…
“Ik zie soms prachtige plaatjes van mensen op luxe jachten, speedboten of in hippe strandtenten genieten van een dagje”, schrijft ze bij de onderstaande foto. “Ik moet zeggen dat als wij een dagje strand doen ik altijd tussen de chaos lig op een klapstoeltje”, vervolgt Kim-Lian. “Hoe goed ik van te voren alles ook inpak en vervolgens op het strand het een keurig en slim plekje probeer te geven…”

Ze zegt dat ze de handdoeken netjes uitlegt op het zand, de coolbox in de schaduw zet, het speelgoed op één plek legt en nog veel meer doet. Maar… “Het is tevergeefs. Uiteindelijk lig je toch tussen je eigen zooi met overal zand in of op en kun je niks meer terug vinden. Nou ja, en wat dan nog? Je kan het maar beter accepteren.”

Haar volgers laten weten dat ze zich erg in haar situatie herkennen. “Herkenbaar, alleen dan zonder stoeltje en een soort van panisch doen als er zand op mijn handdoek komt”, valt er bijvoorbeeld te lezen. “Vooral in de schaduw en/of achter de kids aanrennend”, omschrijft een ander haar stranddag.

Continue Reading

Actueel

Dave Roelvink trekt zich terug om pijnlijke reden

Dave Roelvink moet even rustig aan doen. De dj heeft een oogontsteking opgelopen, zo laat hij weten op social media.

“Trek me terug vandaag, ben weer door iets te pakken genomen”, schrijft hij bij de onderstaande beelden. Door wat hij te grazen is genomen, zegt hij er niet bij.

Hij laat weten dat niemand zich veel zorgen hoeft te maken. “Gewoon een ontstoken oog”, aldus de dj.

Continue Reading

Actueel

Sarah van Soelen maakt opnieuw indruk met bikinibody

Een foto van Sarah van Soelen wordt door haar volgers erg gewaardeerd. Op vakantie met haar vriend André Hazes poseert ze in haar bikini…
Er is geen bijschrift bij de foto te lezen op social media, maar de reacties zijn overduidelijk. “Babe” en “beeldig” valt er bijvoorbeeld te lezen. Ook de bekende Instagrammer FawryNotSawry reageert: “We zien waar Andre op gevallen is.”
Hieronder zie je de zonnige foto:

Continue Reading
Advertisement

Trending