Connect with us

BN'ers

Zien: Maxime Meiland geeft toe: Het is allemaal nep!

De laatste tijd is er veel kritiek op Chateau Meiland. Een deel van de serie zou namelijk gescript zijn. Vooral de relatie van Erica Meiland en haar nieuwe vriend zou compleet nep zijn geweest. Dat vond ook Angela de Jong de televisierecensente van het AD.

Nu zat Maxime Meiland samen met haar zus Montana gisteren bij de talkshow van Beau om hun nieuwe programma Petit Meiland te promoten. Dit programma is vanavond voor het eerst te zien op SBS6. In dit programma gaan Maxime en Montana babykamers verbouwen voor gezinnen die hier zelf geen tijd en geld voor hebben.

Beau was kritisch en geloofde niet dat Maxime en Montana de gehele babykamer zelf in zo een korte tijd konden verbouwen toen hij de voorbeelden zag. Hij vroeg of ze achter de schermen wellicht hulp kregen van professionals. Maxime probeerde hier eerst nog omheen te praten, maar Beau bleef standvastig en stelde dezelfde vraag weer op een iets andere manier.

Uiteindelijk gaf Maxime toe dat ze vaak enkel het voorwerk doen in de babykamer en dat er een team klaarstaat achter de schermen die de babykamer helemaal omtovert. Dit team is overigens helemaal niet te zien in het programma, want de schijn moet gewekt worden dat Maxime en Montana de gehele babykamer hebben omgebouwd.

Jammer dat het weer zo moet gaan. Wat is er erg aan dat Maxime en Montana samen met een team een babykamer omtoveren tot iets moois voor mensen die dat nodig hebben. Waarom moet er weer zo schijnheilig gedaan worden en de schijn gewekt worden of Maxime en Montana alles hebben gedaan? In andere verbouwingsprogramma’s zie je toch ook gewoon dat er een team van professionals aan het werk is.

Het siert Maxime overigens wel dat ze het eerlijk heeft verteld. Waarschijnlijk maakt het hun ook niet uit en komt dit gewoon weer van de producent vandaan. Net zoals de producent waarschijnlijk de gehele verhaallijn van de neprelatie van Erica Meiland heeft verzonnen.

Bron: Utopianieuws, showbizz24

Lees verder

BN'ers

Nieuwe buren zijn Meilandjes nu al beu en zetten huis per direct te koop!

De buren van de Meilandjes hebben niet zo’n hoge pet op van de beroemde familie. Daags nadat ze naar hun villa in Noordwijk verhuisden, zetten buren hun woning al te koop.

De wijk in Noordwijk is geen fan van Martien en Erica. Het is wel bijzonder dat de buren hun huis zo snel te koop zetten.

De familie Meiland liet meteen een hek installeren, maar dat is niet voldoende volgens de buren. Een andere buurvrouw zegt dat dit geen zin heeft. Ze onthult aan weekblad Weekend: “Daar stap je toch zo overheen! Maar het hek mocht niet hoger zijn dan één meter, anders moesten ze eerst toestemming vragen aan de gemeente.”

Bekende buren

De buren verkochten hun huis voor niet minder van 2,9 miljoen euro. De koper is model Wendy Dubbeld. Zij en haar Amerikaanse echtgenoot zijn dus de nieuwe buren van de Meilandjes. Ze gaan er echter niet definitief wonen. Het huis gaan ze gebruiken als hun pied à terre.

Lees verder

BN'ers

Zien: André Hazes vervanger van Jan Smit als coach in TVOH!

Jan Smit gaat weg bij The Voice Of Holland en dat vinden een hoop vaste kijkers erg jammer. De zanger maakte dit weekend bekend dat hij niet langer zijn plek zal innemen op de befaamde rode stoel van het programma. Maar daar moet natuurlijk een vervanger voor gaan komen en er wordt vanuit alle hoeken meegedacht.

Verschillende namen kwamen al voorbij als Snelle, Maan, Marco Borsato en Suzan en Freek. Ook William Rutten heeft een advies voor het programma: “Ik zie overal polls verschijnen over wie Jan Smit moet opvolgen als coach bij The Voice of Holland. Maar deze man zie ik nergens? Zijn we wakker lieve mensen? Wat zou hij dat fantastisch kunnen!“. Hij heeft het over Marcel Veenendaal, de zanger van Di-Rect. Veenendaal kreeg enige bekendheid door zijn deelname aan het televisieprogramma AVRO’s Sterrenjacht in 2004.

Gaat André Hazes de vervanger van Jan Smit worden?

Maar uiteraard zijn er meer geluiden. In de mediapodcast van het AD laat Angela de Jong weten waar ze voor vreest Ze zegt: “Ik vrees heel erg voor André Hazes.” laat ze weten. Mark den Blanken reageert daarop met: “Ik had dat vorig jaar de beste keuze gevonden“. Er klinken wel veel tegengeluiden wanneer het om André gaat, men lijkt een beetje Hazes-moe te worden. Laten we hopen dat William Rutten het bij het juiste einde zal hebben: “Ik zie overal polls verschijnen wie Jan Smit moet opvolgen als coach bij The Voice of Holland, maar deze man zie ik nergens? Zijn we wakker lieve mensen??? Wat zou hij dat fantastisch kunnen! #teammarcel (ik spreek voor mijzelf natuurlijk, geen idee of hij dat überhaupt wel wil…..)” Ook Jan Smit reageert hierop met “Ja!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten)

Lees verder

BN'ers

Chateau Meiland STOPT ermee! Door ruzies geen nieuw seizoen!

De geruchten gaan dat het achter de schermen bij de Meilandjes behoorlijk misgaat. Op dit moment zijn er namelijk onderhandelingen aan de gang over een nieuw seizoen van Chateau Meiland, maar de familie komt er maar niet uit met elkaar.

Uiteraard wil Talpa en John de Mol niks liver dan dat de Meilandjes een nieuw seizoen gaan draaien van Chateau Meiland, maar dat lijkt er niet te komen. Door onder meer het getouwtrek van Sander de nieuwe vriend van Erica en Maxime Meiland die nu opeens allemaal eisen heeft voor het nieuwe seizoen lijkt een overeenstemming heel ver weg.

Eerder was al duidelijk dat Sander het liefst wil samenwonen met Erica en er alles aan doet om haar zoveel mogelijk bij Martin weg te houden. Sander zou het liefst willen dat Erica helemaal stopt met Chateau Meiland en dat ze gewoon hun leven samen kunnen gaan leiden. Erica zelf hoeft niet zo zeer in de serie te zien zijn zei ze laatst. Suggereerde ze hier al op een eventuele exit en een leven apart alleen met Sander uit de schijnwerpers?

Bij Maxime Meiland die toch echt wel divagedrag aan het vertonen is draait het onder meer om de knakken. Zij wil meer geld voor een nieuw seizoen van ome John voor haar deelname aan de serie. Ze verdient nu al 200.000 euro per seizoen aan de serie en daar hoeft ze nou niet echt heel veel voor te doen als we eerlijk zijn.

Ook haar zus Montana wil meer. Niet meer geld, maar een grotere rol in de serie. Montana verdiend nu amper wat aan de serie ze is er vaak ook maar kort in te zien. Zij en haar vriend willen een grotere rol gaan spelen in een nieuw seizoen.

We hopen allemaal maar dat ze eruit komen. Het zou toch zonde zijn als het nu opeens allemaal stopt.

Bron: utopianieuws

Lees verder
Advertisement

Trending