Connect with us

Actueel

Zien: ’Weekje liefdesvakantie kost André Hazes 12.000 euro!

Net op tijd besloot Monique Westenberg haar ex-verloofde André Hazes niet meer te volgen op sociale media. Anders had zij ook alles meegekregen van de eerste liefdesvakantie naar Ibiza die de zanger beleeft met nieuwe liefde Sarah van Soelen…

Met een stapel overvolle koffers kwam het stel aan op de luchthaven van het Spaanse eiland, waar zich letterlijk donkere wolken samenpakten boven hun geluk. André had niets aan het toeval overgelaten en zelfs 12.000 euro uitgegeven aan een afgelegen, zwaar beveiligd vakantiehuisje voor een week. Maar het weer had hij niet in eigen hand… En dat liet nogal te wensen over!

Het kon André en Sarah weinig schelen. Sinds bekend werd dat de zanger zijn gezinnetje opnieuw had verlaten en zich in een nieuw liefdesavontuur stortte, zijn zij onafscheidelijk. En als zij even niet samen zijn, kan de hele wereld meegenieten van de berichtjes die zij elkaar sturen en die vervolgens onmiddellijk worden geliket. „Jij houdt mij veilig en ik houd je wild”, plaatste Sarah onder een foto waarop André met zijn hand over haar wang streelt. Hij beantwoordt dit met een aantal hartjes. Het is maar goed dat Monique haar ex heeft verwijderd…

Privacy

Het stel verbleef dus in een luxe villa op Vista Alegre, een resort voor de allerrijksten waar een weekje vakantie aardig in de papieren loopt. Een huis zoals André en Sarah tot hun beschikking hadden, kost zo’n twaalf mille. Dan ben je wel verzekerd van privacy. Het landgoed staat te boek als het best beveiligde van het eiland. De naam van de miljoenenvilla, Enjoy, doet ook echt zijn naam eer aan. André en Sarah genoten met volle teugen van hun eerste vakantie. Vanaf hun terras hadden ze uitzicht op zee. En bij het openen van hun slaapkamergordijn genoten ze van datzelfde uitzicht.

Uitgestorven
Pas na verloop van tijd brak de zon door en trok het stel eropuit om vervolgens te ontdekken dat het doorgaans bruisende vakantie-eiland nagenoeg uitgestorven is. Veel horecazaken zijn dicht. Wel open was de hippe strandtent Yamanja Beach, waar normaal gesproken beroemdheden vanuit de hele wereld naar toe komen. Op dag twee genoten ze van een lunch bij restaurant La Paloma.
Weekblad Privé sprak André daar. ,,We hadden echt zin in een paar dagen vakantie. Gewoon even niks doen, alleen de dingen die leuk zijn. Toen een aantal vrienden van mij (waaronder de Rotterdamse horecatycoon Ad Schaap en tattooverwijderaar Andy Han, red.) met dit plan kwam, was ik gelijk verkocht. Het is zo’n geweldige groep mensen, waar we de hele dag mee lachen. Ik was deze maand al eerder op Ibiza voor een televisieprogramma. Maar nu met Sarah is dat natuurlijk helemaal gezellig. We hebben nu echt tijd voor elkaar.’’
Voor Sarah is Ibiza, weinig verrassend, geen onbekend terrein. Ze zegt: ,,Als kind kwam ik hier al met mijn ouders. Maar het is helemaal leuk om hier nu met André te zijn. Dan kan ik hem mijn favoriete plekken op het eiland laten zien. We hebben het erg gezellig met elkaar en onze vrienden.’’

Bron: De Telegraaf Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

Actueel

Slecht nieuws: Nieuwe vriend Bridget Maasland is armoedzaaier!

We weten inmiddels dat Bridget Maasland weer een jongere vent aan de haak heeft geslagen. Het gaat om de 16 jaar jongere Christian Henry een vastgoedmagnaat uit Amsterdam. Tenminste hij deed zich voor als een vastgoedmagnaat, maar dat is hij niet. Volgens een insider werkt hij namelijk bij een vastgoedkantoor als consult. De insider zegt hier het volgende over:

”Hij werkt daar als consultant en beheert gewoon winkelpanden. Winkeliers bellen hem als er iets is met het pand en dat lost hij op. Deze man heeft gewoon een modaal inkomen en verdient gemiddeld 3.500 euro per maand.”

Nu ben je absoluut geen armoedzaaier als je 3500 euro per maand verdient, maar het is natuurlijk wel wat anders dan je voordoen als een vastgoedmagnaat die miljoenen verdient.

Hopelijk blijft het bij deze ene leugen anders zal Bridget vast voor nog meer verrassingen komen te staan.

Lees verder

Actueel

Zien: Monica Geuze te bewonderen met niets om het lijf op pittige foto!

Monica Geuze deelt op zijn tijd hele fijne kiekjes op haar social media. Ook terwijl we met zijn alle thuis moeten zitten weet de beeldschone brunette ons nog te verbazen met de meest prachtige kiekjes. Maar daar heeft deze vlogster natuurlijk ook niet heel veel meer voor nodig dan zichzelf. Met een post op Instagram steekt ze haar fans en volgers een hart onder de riem. Ze schrijft: “Ja het is balen dat we onze vakantie na inchecken en al en negatieve coronatesten etc last-minute hebben moeten cancelen, ook begrijp ik ieders beredenering over waarom wel/niet naar Curacao gaan en wij hebben uiteindelijk besloten om lekker in NL te blijven.”

Monica Geuze deelt kiekje in bad!

Ze vervolgt: “Iedereen gaat door een lastig jaar (de een heeft het moeilijker dan de ander) en in ons geval is een vakantie dan het laatste waar we ons druk om zouden moeten maken! Support your locals, blijf gezond, doe vooral waar jij je weloverwogen prettig bij voelt én vergeet de slingers niet zelf op te hangen!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze)

Lees verder

Actueel

Gordon keihard: ‘Gerard Joling is een rat met een drankprobleem’

Hoewel het de verjaardag van Gerard Joling is hoeft hij niet te rekenen op een felicitatie van zijn voormalige tv- en topper-collega Gordon H. In de nieuwe nieuwe Revu die vandaag in het tijdschriftenschap ligt, geeft Goor Geer een sneer.

In de Revu gaat Gordon flink tekeer over Joling: “Ik heb medelijden met hem, helemaal in deze coronatijd. Er is niks ergers dat je Gerard kunt aandoen dan hem thuis op te sluiten en hem geen aandacht te geven. Dat is zijn grootste straf.” Ook is Goor boos dat Gerard bij RTL zit en hij bij SBS:”Hij wilde net als ik ook bij SBS tekenen, zodat wij door konden gaan met ons programma. Achter ieders rug om is hij met de aanbieding van SBS gaan onderhandelen bij RTL; dan ben je gewoon een rat.”

Gerard trok het afkicken van Gordon in twijfel en dat zit Gordon erg dwars:”als er één iemand een drankprobleem heeft, is híj het wel.” zegt hij over Gerard. Anyways het is erg gezellig tussen de heren.

Bron: Showtoday, De Revu

Lees verder
Advertisement

Trending