Connect with us

Viraal

Zien: Biertjes flink duurder na heropening terrassen

Wie vanaf woensdag een biertje bestelt op een terrasje, zal wellicht meer moeten betalen. De prijs van biertjes is gemiddeld 25 cent hoger. Voor een biertje betaal je nu dus gemakkelijk drie euro.

De brouwerijen zitten achter deze prijsverhoging. Swinkels en AB InBev verhoogden de prijzen van het bier deze maand met 3,5 procent. Ook Heineken en Grolsch kondigen prijsverhogingen aan. Heineken laat de prijzen stijgen met 3 procent en Grolsch met 4 procent.

Ton Duivenvoorden van Koninklijke Horeca Nederland Drenthe geeft aan dat deze prijsverhoging niet uit de lucht gegrepen is. De prijzen stijgen immers door de marktwerking. “De prijzen stijgen elk jaar en dat is nu natuurlijk niet anders”, zegt hij.

Bierbrouwers hadden moeilijke tijden tijdens de lockdown. Er was geen verkoop aan de horeca en dat heeft zijn weerslag op de omzet. De bierverkoop in de supermarkten compenseerde dat verlies niet. Daarom moeten de brouwerijen de prijzen laten stijgen.

Lees verder

Actueel

BEELDEN: Ali B gaat vreemd met 19-jarig meisje, betaald €500 en bestelt drugs

Ali B zit in nauwe schoentjes na beschuldigingen van seksueel wangedrag bij The Voice. Maar Ali B zit al langer in slecht vaarwater. Hij zou immers zijn vreemdgegaan met een meisje van 19. “Het is te smerig voor woorden als een 40-jarige man ingaat op een meisje van 19…”, zegt showbizzkenner Farja Farvardin, ook bekend als FawryNotSawry.

Ali B (40) is in RoddelPraat beschuldigd van overspel met een 19-jarig meisje. Volgens presentator Dennis Schouten betaalde de rapper het meisje 500 euro zwijggeld. Op het eind van hun date bestelde hij ook nog eens drugs.

Het meisje nam de feiten op en Dennis deelde het fragment online. Ook zijn er appgesprekken van het overspel. Ali B krijgt momenteel zoveel bagger over zich heen dat hij de comments op Instagram uitschakelde.

(Video onderaan artikel)

De rapper is sinds 2006 getrouwd met Brechje en samen hebben ze drie kinderen. Volgens FawryNotSawry zou zijn vrouw op de hoogte zijn van het overspel.

 

Lees verder

BN'ers

Breaking eerste beelden: ‘Verdachte schietpartij Peter R. de Vries opgepakt’

Vanavond op de Lange Leidsewarsstraat in Amsterdam is misdaadjournalist Peter R. de Vries neergeschoten. Meerdere bronnen bevestigen dat een verdachte is opgepakt op de A2 bij Breukelen.

Veel mensen zagen de schietpartij vermoedelijk gebeuren rond halfacht ’s avonds. “We hebben meerdere meldingen van ooggetuigen binnengekregen”, laat een woordvoerder weten.

De schietpartij vond plaats vlakbij de RTL studio waar hij die avond te gast was bij RTL Boulevard. Op een filmpje op de sociale media ligt een man bloedend aan het hoofd op de grond. Het gaat overduidelijk om de misdaadjournalist. Volgens getuigen zijn er ook meerdere schoten gelost.

Peter R. de Vries is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Wat zijn huidige toestand is, is niet gekend.

Lees verder

Viraal

Heftig: ‘Huidskleur baby Archie onderwerp van gesprek in paleis’ |

Tijdens de zwangerschap van Meghan, de vrouw van de Britse prins Harry, waren er in het paleis “zorgen om en gesprekken over” de huidskleur van de baby. Dat verklaarde Meghan in een interview dat zondagavond op de Amerikaanse televisie werd uitgezonden.

Gesprekken

De gesprekken vonden plaats tussen haar man en iemand van wie ze de identiteit niet bekend wilde maken. Prins Harry, die later aanschoof bij het interview, bevestigde dat de conversatie had plaatsgevonden, maar verklaarde nooit openbaar te zullen maken wat daarin precies is gezegd.

Geen titels

Tijdens het interview, dat werd afgenomen door Oprah Winfrey, besprak Meghan dat zij tijdens haar zwangerschap te horen kregen dat haar kind geen koninklijke titels zou krijgen. Op de vraag van Winfrey of dat was omdat de kleine een gemengde afkomst zou hebben antwoordde Meghan: “In die maanden hadden we verschillende gesprekken, over dat hij geen beveiliging zou krijgen, geen titel, en ook over hoe donker zijn huid zou zijn als hij geboren zou worden.”

Meghan is dochter van een witte vader en een Afro-Amerikaanse moeder. Ze beviel in mei van 2019 van Archie en is op het moment zwanger van een tweede kind. In het interview maakte prins Harry bekend wat het geslacht is van de nieuwe baby; Archie krijgt aankomende zomer een zusje.

Lees verder
Advertisement

Trending