Connect with us

BN'ers

Emma Heesters op stoute foto met vriend Wesley!

Emma Heesters (25) heeft pikante paasdagen achter de rug. De zangeres is in Rome, waar haar vriend Wesley Hoedt (27) woont. Voor de gelegenheid hulde ze zich in minder gebruikelijke paasoutfit.

Emma’s vriend Wesley speelt voor de Italiaanse club Lazio, waardoor de zangeres regelmatig in Rome is te vinden. Zo ook met de paasdagen. Het weer was daar maandag een stuk zonniger dan in Nederland, en dus trok de blondine haar bikini aan. ‘Fijn Pasen vanuit Rome,’ liet ze weten op Instagram, bij een pikant kiekje met haar vriend.

Wesley
Het liefdesleven van Emma Heesters hield iedereen nogal bezig en de geruchtenmachine draaide overuren. De ster van Beste Zangers was immers vaak gespot met Wesley Sneijder, en zoals iedereen weet is hij niet meer samen met Yolanthe Cabau. Maar in maart 2020 vertelde Emma dat iedereen er naast zat. Wel een Wesley, maar niet Wesley Sneijder dus. ‘Het is fijn om een speciaal iemand in je leven te hebben, een man met wie ik mijn succes deel en kan sparren’, zei ze onlangs in een interview met Party.

Eerste date
De zangeres vertelt openhartig over de eerste dat die ze had met haar vriend. ‘Ik lette in het begin op de kleine dingen,’ vertelt ze in tijdschrift Grazia. ‘Hoe danst hij? Want een man die niet kan dansen, is waarschijnlijk ook niet goed in bed.’ Dat is voor Emma erg belangrijk. ‘Als het niet klikte in bed, kon ik ook niet vol overgave zeggen dat hij de ware is.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Lees verder

BN'ers

‘Marco Borsato en Leontine komen weer bij elkaar’ |

Marco Borsato geeft niet op. De zanger doet er naar verluidt alles aan om het hart van zijn ex-vrouw Leontine weer te veroveren. En dat lijkt te lukken…

Marco en Leontine gingen na een huwelijk van bijna 22 jaar uit elkaar, vanwege aanhoudende relatieproblemen. Het bleek dat de zanger regelmatig een scheve schaats reed, iets wat het huwelijk opbrak. Onlangs schoof Marco aan bij Linda’s Wintermaand en trok hij het boetekleed aan. Nu lijkt het erop dat zijn spijtbetuigingen het gewenste effect hebben…

Liefde
Weekblad Story sprak een goede vriend van het stel, die vertelt dat Marco bezig is met een charmeoffensief. ,,Hij is zorgzaam en lief voor Leontine, hij maakt haar net als vroeger vaak aan het lachen, hij kookt voor haar. En Leontine waardeert dat”, vertelt de goede vriend van het stel. ,,Ze is een vrouw die in alles wil voelen dat ze door haar geliefde gewaardeerd wordt, en op handen gedragen.

Volgens de insider krijgt Leontine nu van Marco wat zij al die jaren heeft gemist. ,,Daar schortte het in de moeilijke jaren van hun huwelijk nogal aan. Marco en Leontine groeiden uit elkaar en gingen daar anders mee om. Waar hij zijn heil zoals bekend buiten de deur zocht, focuste zij zich op haar gezin.”

Hereniging
Volgens de bron zit er een hele dikke kans in dat Leontine Marco weer zal toelaten in haar leven. ,,Nu de kinderen groot zijn mist ze natuurlijk een stuk genegenheid in haar leven. En het is binnen de vriendenkring geen geheim dat ze die het liefst van Marco zou krijgen…”

Het is duidelijk dat de vriendenkring van het voormalige stel niets liever wilt dan dat ze weer bij elkaar komen. ,,We hopen echt dat het Marco en Leontine lukt elkaar definitief terug te vinden. Ze horen gewoon bij elkaar!”

Lees verder

BN'ers

Hele vreemde foto André Hazes zorgt voor verwarring!

André Hazes zorgt met zijn turbulente leven regelmatig voor wat verbazing onder zijn volgers en fans, maar déze foto zorgde daarentegen vooral voor heel veel verwarring.

De zanger plaatste midden in de nacht namelijk een ingezoomde foto van een knoop, zonder enige tekst erbij te zetten. Wat er precies op de foto staat of waarom André dit heeft geplaatst is niet echt duidelijk.

Zijn volgers gokken echter in de ronde over wat de foto precies zou kunnen betekenen. “Visgraat met koffieboon”, gokt iemand. “Lekkere foto pik ik kijk al uren erna, kunst.”, schrijft iemand anders. Hmmm.. wat wil André met deze foto precies duidelijk maken? Guess we will never know…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Lees verder

BN'ers

ZIEN: Abbey Hoes plaatst foto van nieuw kledingstuk maar mannen zien iets anders!

Abbey Hoes is natuurlijk bekend door haar rollen in verschillende series. Maar op social media weet ze ook aardig de aandacht naar zich toe te trekken. De brunette staat er namelijk wel om bekend zich niet te schamen voor de camera. Ze komt regelmatig in de roddelbladen door fijne kiekjes die ze plaatst en dat is dit keer ook weer het geval.

Ze plaatst weliswaar een foto om een nieuw of eigenlijk toch een beetje oud kledingstuk te laten zien, maar oplettende fans valt iets anders op aan de foto.

Abbey Hoes is niet cameraschuw!

Ze schrijft “Als je je kast opruimt dan vind je nog eens wat”. Een van de reacties van haar fans luidt als volgt: “Het is niet veel wat je gevonden hebt” en een ander zegt: “Jammer, ik had liever gezien dat je het niet gevonden had”. Ghehehe!

Lees verder

Trending