Connect with us

Actueel

Video: Ken je het meisje van ‘Help, ik krijg t**ten’ nog? 20 jaar later is ze een bloedhete dame!

Elise, beter bekend als EliZe, en was een meisje van acht jaar oud toen ze begon bij Kinderen voor Kinderen. Vooral met het nummer ‘Help, help, HELLEEEPP, ik krijg…’ werd ze erg bekend. “Alleen de oudste meisjes van het koor konden dit zingen. Met zijn vijven moesten wij het voorzingen en ik werd uiteindelijk gekozen.

Ik vond het wel heftig om dat te zingen, want ik zat in die periode net op de middelbare school en was een jaar of dertien”, vertelt ze in een interview met Lindanieuws.

Elise, 20 jaar later
Maar Elise is vandaag de dag natuurlijk een stuk ouder geworden. Maar daarmee ook héééél goed opgedroogd. Ze zat dit jaar in de jury van het Eurosongfestival. Eerst even kijken naar haar optreden bij kinderen voor kinderen:

 

Lees verder

Actueel

Prins mag Sneeuwwitje niet ongevraagd kussen: slecht voorbeeld voor kinderen!

Een vernieuwde versie van de Sneeuwwitje-attractie in Disneyland ligt zwaar onder vuur vanwege de beroemde zoenscène. Critici vinden dat het tafereel de lessen aan kinderen ondermijnd over toestemming voor een zoen. De prins kust Sneeuwwitje immers wanneer ze ligt te slapen.

Het pretpark in Anaheim in California opende onlangs na een jaar gedwongen sluiting. De Sneeuwwitje-attractie is in een nieuw kleedje gestopt met nieuwe animaties, maar schoot bij sommige mensen in het verkeerde keelgat.

De rit eindigt met de beroemde zoenscène waarbij de prins Sneeuwwitje zoent, denkende dat ze dood is. Op die manier wordt dan de vloek van de koningin verbroken.

“Een zoen geven zonder haar toestemming, terwijl ze aan het slapen is, kan onmogelijk een blijk zijn van ware liefde, want slechts een persoon besefte het ten volle”, klinkt de kritiek.

Critici vinden het niet oké dat de prins Sneeuwwitje een zoen geeft zonder toestemming omdat we onze kinderen het tegendeel proberen te leren. “Het is onbegrijpelijk dat Disneyland in 2021 kiest voor een ouderwets idee dat een man mag doen wat hij wil met een vrouw”, leest een review.

Het is niet de eerste keer dat Sneeuwwitje onder vuur ligt vanwege de zoen. In 2018 argumenteerde professor Kazue Muta van de Universiteit van Osaka in Japan dat het kussen van een slapende vrouw gezien kan worden als het goedkeuren van aanranding van een bewusteloze vrouw.

 

Lees verder

Actueel

Sterkte: Zware dag voor Monique Westenberg de ex van Andre Hazes

Alsof Monique, de ex van André Hazes het al niet zwaar genoeg heeft met alle beelden die Andre Hazes dagelijks blijft delen over hoe gelukkig hij en zijn nieuwe liefje Sarah wel niet zijn. Vandaag is het een extra zware dag voor Monique, want ze herdenkt vandaag haar stiefmoeder Maria Westenberg die zo’n twee jaar geleden is overleden.

Andre Hazes kende overigens de stiefmoeder van Monique ook heel goed, maar hij lijkt meer bezig te zijn met Sarah dan met het herdenken van zijn ex stief schoonmoeder die jaren een rol heeft gespeeld in zijn leven, erg jammer van Andre.

Wij wensen Monique vandaag extra veel sterkte en liefde toe en hopelijk vind zij ook snel weer geluk in de liefde.

Bron: utopia

Lees verder

Actueel

Dionne Stax deelt de méést stoute foto’s uit haar Peaky Blinders-shoot! |

Een poosje geleden heeft Dionne Stax model gestaan voor Jan Magazine, een Glossy die zich richt op vrouwen van 30 jaar en ouder. Maar wanneer een vrouw als deze presentatrice voor de camera gaat staan heeft half mannelijk Nederland natuurlijk ook ineens interesse in zo’n blad.

Gelukkig hoeven we er niet voor naar de winkel, er zijn genoeg foto’s online verschenen. De eerste foto’s verschenen al op 10 november op haar Instagram-account. Ze schreef daarbij: “‘Wat was 2020 voor een jaar voor jou?’ vroeg Nathalie Huigsloot mij op een maandagmorgen in een café in Amsterdam. Tsja, stamelde ik, bewogen… Het werd een gesprek over de liefde, die soms zo mooi kan zijn en soms veel pijn doet. Over vriendschappen en steun uit onverwachte hoek. En over mijn lieve, dappere moeder van wie ik zielsveel houd.”

Dionne Stax plaatst de meest spannendste kiekjes online!
Ze vervolgt met: “Deze maand te lezen in het decembernummer van Jan Magazine. En dan mocht ik ook nog eens een gave shoot doen in peaky blinders stijl.” Maar gelukkig bestaan er altijd nog ‘Throwback Thursdays‘ en dus vond de blondine het tijd worden om nog een paar kiekjes op het web te slingeren. Dankbaarheid is het juiste woord. Onder de nieuwe foto’s staan eerder geplaatste foto’s die je vast ook nog wel even wil bekijken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Lees verder
Advertisement

Trending