Connect with us

Lifestyle

Zien: Jennifer stopt met werk zodat ze haar vriend elke 2 uur borstvoeding kan geven: “Vaak vrij*n we daarna”

Borstvoeding is de afgelopen jaren een gevoelig onderwerp geweest, er zijn twee kanten met zeer uitgesproken opvattingen over borstvoeding in het openbaar.

De ene kant vindt het volkomen normaal en natuurlijk om je baby te voeden als ze honger hebben, of je nu in het openbaar bent of niet.

De andere kant vindt dat borstvoeding privé is en het moet plaatsvinden waar andere mensen je niet kunnen zien.

Een koppel uit Atlanta heeft de vlammen van dit onnodig controversiële onderwerp aangewakkerd.

Er is een groot meningsverschil met Jennifer, die regelmatig Brad, haar vriend, borstvoeding geeft, volgens de Britse site Daily Mail.

Jennifer Mulford, 38, en haar vriend Brad Leeson, 38, een echtpaar uit Atlanta, Georgia. Leeft een redelijk normaal leven, als je een heel bijzonder detail negeert: Jennifer geeft Brad de borst.

Wilde een borstvoedingsrelatie
Het begon allemaal met Jennifer die las over de band die borstvoeding tussen twee mensen creëert.

Nadat ze het aan haar jeugdvriend Brad had uitgelegd, nam hij zonder enige twijfel de gelegenheid over.

“We spelen niet het rollenspel waarin ik me verkleed in luiers of slabbetjes of fopspenen … niets van dat alles.

Hoewel het tot op zekere hoogte s*ksueel opgewonden is voor ons beiden, is het meer een persoonlijke band, het is meer een verplichting, meer een intimiteit … twee mensen worden één, ‘zei Brad tegen de Daily Mail.

“Borstvoeding leidt zes van de zeven keer tot seks. Het is een natuurlijke band tussen een man en een vrouw … er is niets ontspannender dan hem aan te laten slaan, helemaal niets, “vertelde Jennifer de Daily Mail.

Stopte met werken om borstvoeding te geven
Omdat Jennifer de laatste keer dat ze baarde meer dan 20 jaar geleden was, moest ze Brad regelmatig borstvoeding geven om haar lichaam voor de gek te houden om melk te produceren.

Ze is ook begonnen met het nemen van kruidenpillen en lijnzaad, in de hoop dat ze zullen helpen met de melkaanvoer.

Brad is blij met de situatie en zegt dat de melk hem zal helpen sterker te worden, omdat hij regelmatig naar de sportschool gaat.

Jennifer geeft Brad gewoonlijk om de twee uur borstvoeding, wat gevolgen heeft voor haar werk.

“Ik heb een pauze genomen van mijn baan omdat ik alles hieraan wil besteden”, vertelde Jennifer de Daily Mail.

Geen borstvoeding geven in het openbaar – voor nu
Brad staat open voor borstvoeding in het openbaar, maar zijn vriendin is onzeker.

“Ze is niet bereid, maar ik ben heel open, ik ben niet van plan om iemand te plezieren. Ik ben aan het eind van de dag mijn eigen persoon … ik maak me gelukkig en ik maak haar blij, “zei Brad tegen de Daily Mail.

Wat vind jij? Is een volwassen persoon borstvoeding geven goed of moeten ze proberen een andere manier te vinden om zich te binden?

Continue Reading

Lifestyle

Hugo de Jonge: vanaf april toegangstesten voor evenementen, niet voor bedrijven! |

Demissionair minister Hugo de Jonge verwacht dat het vanaf april mogelijk is om toegangstesten in te voeren voor evenementen. In de Volkskrant zei hij dat het mogelijk moet zijn om dagelijks enkele honderdduizenden mensen een testbewijs te geven.

Toegangstesten

Met deze negatieve testuitslag kunnen ze dan naar evenementen of sportwedstrijden. De testbewijzen kunnen mogelijk aangevraagd worden via een app.

Komende maand worden er proeven gedraaid met sneltests en toegangsbewijzen. Ook gaat er dan een wet naar de Tweede Kamer waarin het werken met toegangstests wordt vastgelegd.

In De Telegraaf zegt De Jonge dat er bewust voor is gekozen de toegangstests in eerste instantie niet in te zetten voor het heropenen van winkels en de horeca. “Cultuur, evenementen en sport zijn nu eenmaal kleiner en veiliger te organiseren”, zegt de minister.

Continue Reading

Lifestyle

Zien: Volgers gaan los om oude ‘hele foute’ foto van Jim Bakkum en Gaby Blaaser

Ongeveer 100 jaar geleden eindigde Jim Bakkum op een tweede plaats in de allereerste editie van Idols. Jamai Loman won het programma destijds en de twee zijn anno 2020 nog steeds BN’ers. Op Instagram deelt de inmiddels 32-jarige zanger een foto uit de oude doos waar hij samen met zijn ex Gaby Blaaser op staat.

“Je had goud in handen destijds.”Op de foto staat een geblondeerde Jim en hij heeft een t-shirt aan met de tekst: I want some sweet money in my tea! “Gisteren was The Bachelorette te zien. En werd ik getagd in deze foto”, legt Jim uit. “ En er werd me ineens iets heel duidelijk; @Gaby.Blaaser, je had goud in handen destijds. Als je dat maar goed beseft”, schrijft hij er grappend bij.

Vrouw van Jim Bakkum is jaloers op Gaby Blaaser
Zijn vrouw Bettina Holwerda kan de foto iets minder waarderen. “Ja, dit is even heftig voor de ogen hé?” schrijft ze erbij. “Maar wat ik dus wilde zeggen: Jim had dit shirt zelf ontworpen. Meer zeg ik niet.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Continue Reading

Lifestyle

Zien: ’Mijn moeder deed het met mijn vriend, terwijl ik moest bevallen’

Jess Aldridge donderde eind januari met een enorme klap van haar roze wolk na de geboorte van haar zoontje Reuben, toen ze bij thuiskomst tot de ontdekking kwam dat haar vriend ervandoor was… met haar moeder.

De 29-jarige Ryan Shelton en zijn 24-jarige vriendin Jess Aldridge waren tijdens haar zwangerschap van hun tweede kindje ingetrokken in de ruime woning bij haar moeder Georgina en vader Eric, zodat de grootouders hen konden bijstaan in coronatijden. Wat Jess niet kon weten was dat Georgina (44) al binnen enkele weken begon te flirten met Ryan.
Dat resulteerde al snel in een stiekeme relatie. Dat Georgina na twaalf jaar huwelijk een beetje uitgekeken was op Eric was al wel bekend bij Jess, maar toch had ze er niet op gerekend dat haar moeder haar klauwen in haar vriend zou zetten.

„Het is het ultieme verraad”, aldus Jess tegenover The Sun. „Je verwacht dat oma verliefd wordt op de baby en niet op de vader. Het was de bedoeling dat ze ons kon bijstaan bij de verzorging van de kinderen, maar in plaats daarvan is ze er met mijn vent vandoor!”
Kort na de geboorte van Reuben, die met een keizersnee ter wereld kwam, liet Ryan de moeder van zijn twee kinderen per sms’je weten een eind aan de driejarige relatie te maken. Toen Jess thuiskwam waren haar ex-vriend en haar moeder er samen vandoor, haar achterlatend met Reuben en zijn twee jaar oude zusje Georgiana. Ryan en zijn nieuwe vlam zijn vijftig kilometer verderop in een andere woning getrokken.

Geconfronteerd met haar schaamteloze gedrag kon de moeder van Jess niets anders uitbrengen dan: „We hebben niet in de hand op wie we verliefd worden.” Jess is inmiddels terug in het tweekamerappartement waar ze ooit met Ryan woonde.

Continue Reading
Advertisement

Trending