Connect with us

Lifestyle

Psychologisch testje: Hoeveel honden je telt op deze foto onthult je mentale leeftijd! |

Ongetwijfeld dat je wel eens mensen in je leven hebt ontmoet die er veel jonger uitzagen dan ze in werkelijkheid waren. Of misschien zegt men dit over jou?

De komst van ouderdom en kwalen betekent niet altijd dat je je oud hoeft te voelen. ”Jong” zijn is immers een mentale toestand die niets te maken heeft met de kalenderleeftijd.

Alfred Binet was de eerst psycholoog uit Frankrijk die fasen en niveaus van het ”intellectuele tijdperk” van kinderen bestudeerde.

Alfred onderwierp kinderen aan verschillende psychologische testen. Hieruit konden conclusies uit worden getrokken in hoeverre hun mentale vermogens zich hadden ontwikkeld op middelbare leeftijd.

Wil jij weten hoeveel ”mentale jaren” jij oud bent? Kijk dan eens naar de onderstaande afbeelding en tel hoeveel honden jij ziet.

De resultaten hiervan kunnen worden ondergebracht in 4 verschillende antwoorden voor deze visuele test.

4 honden:
Als jij vier honden hebt geteld dan is je mentale leeftijd tussen de 20 en 25 jaar. Je bent jong en fris van geest en staat open voor nieuwe dingen en uitdagingen in het leven.

Jouw voorkeur ligt bij innerlijk rust in plaats van lawaai en drukte. Schoonheid en kunst is iets wat je waardeert.

5 honden:
Als je 5 honden in de afbeelding hebt geteld, dan is je mentale leeftijd tussen de 25 en 30 jaar. Stabiliteit en duidelijke en heldere sociale relaties hecht je veel waarde aan.

In oppervlakkige relaties ben je niet geïnteresseerd omdat je altijd opzoek bent naar diepgang. Hierdoor omring je je het liefst met mensen waar je op kan bouwen en altijd op kunt rekenen.

6 honden:
Als je 6 honden hebt geteld, dan zit je mentale leeftijd tussen de 30 en 40 jaar. Jij bent de spreekwoordelijke rots in de branding.

Goede vrienden kunnen altijd op jouw steun rekenen, opzoek naar woorden en daden die hen troost en steun kunnen bieden.

Je vindt het leuke om nieuwe mensen te ontmoeten en bent open van geest. Echter waarschuwt jouw intuïtie je te snel over negatieve mensen en ben je daardoor misschien te streng omdat je niet gemanipuleerd wilt worden.

Dit betekent overigens niet dat je achterdochtig bent, het tegenovergestelde zelfs, je stapt altijd met een positieve instelling ergens op af.

Lees verder

Lifestyle

Hugo de Jonge: vanaf april toegangstesten voor evenementen, niet voor bedrijven! |

Demissionair minister Hugo de Jonge verwacht dat het vanaf april mogelijk is om toegangstesten in te voeren voor evenementen. In de Volkskrant zei hij dat het mogelijk moet zijn om dagelijks enkele honderdduizenden mensen een testbewijs te geven.

Toegangstesten

Met deze negatieve testuitslag kunnen ze dan naar evenementen of sportwedstrijden. De testbewijzen kunnen mogelijk aangevraagd worden via een app.

Komende maand worden er proeven gedraaid met sneltests en toegangsbewijzen. Ook gaat er dan een wet naar de Tweede Kamer waarin het werken met toegangstests wordt vastgelegd.

In De Telegraaf zegt De Jonge dat er bewust voor is gekozen de toegangstests in eerste instantie niet in te zetten voor het heropenen van winkels en de horeca. “Cultuur, evenementen en sport zijn nu eenmaal kleiner en veiliger te organiseren”, zegt de minister.

Lees verder

Lifestyle

Zien: Volgers gaan los om oude ‘hele foute’ foto van Jim Bakkum en Gaby Blaaser

Ongeveer 100 jaar geleden eindigde Jim Bakkum op een tweede plaats in de allereerste editie van Idols. Jamai Loman won het programma destijds en de twee zijn anno 2020 nog steeds BN’ers. Op Instagram deelt de inmiddels 32-jarige zanger een foto uit de oude doos waar hij samen met zijn ex Gaby Blaaser op staat.

“Je had goud in handen destijds.”Op de foto staat een geblondeerde Jim en hij heeft een t-shirt aan met de tekst: I want some sweet money in my tea! “Gisteren was The Bachelorette te zien. En werd ik getagd in deze foto”, legt Jim uit. “ En er werd me ineens iets heel duidelijk; @Gaby.Blaaser, je had goud in handen destijds. Als je dat maar goed beseft”, schrijft hij er grappend bij.

Vrouw van Jim Bakkum is jaloers op Gaby Blaaser
Zijn vrouw Bettina Holwerda kan de foto iets minder waarderen. “Ja, dit is even heftig voor de ogen hé?” schrijft ze erbij. “Maar wat ik dus wilde zeggen: Jim had dit shirt zelf ontworpen. Meer zeg ik niet.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Lees verder

Lifestyle

Zien: ’Mijn moeder deed het met mijn vriend, terwijl ik moest bevallen’

Jess Aldridge donderde eind januari met een enorme klap van haar roze wolk na de geboorte van haar zoontje Reuben, toen ze bij thuiskomst tot de ontdekking kwam dat haar vriend ervandoor was… met haar moeder.

De 29-jarige Ryan Shelton en zijn 24-jarige vriendin Jess Aldridge waren tijdens haar zwangerschap van hun tweede kindje ingetrokken in de ruime woning bij haar moeder Georgina en vader Eric, zodat de grootouders hen konden bijstaan in coronatijden. Wat Jess niet kon weten was dat Georgina (44) al binnen enkele weken begon te flirten met Ryan.
Dat resulteerde al snel in een stiekeme relatie. Dat Georgina na twaalf jaar huwelijk een beetje uitgekeken was op Eric was al wel bekend bij Jess, maar toch had ze er niet op gerekend dat haar moeder haar klauwen in haar vriend zou zetten.

„Het is het ultieme verraad”, aldus Jess tegenover The Sun. „Je verwacht dat oma verliefd wordt op de baby en niet op de vader. Het was de bedoeling dat ze ons kon bijstaan bij de verzorging van de kinderen, maar in plaats daarvan is ze er met mijn vent vandoor!”
Kort na de geboorte van Reuben, die met een keizersnee ter wereld kwam, liet Ryan de moeder van zijn twee kinderen per sms’je weten een eind aan de driejarige relatie te maken. Toen Jess thuiskwam waren haar ex-vriend en haar moeder er samen vandoor, haar achterlatend met Reuben en zijn twee jaar oude zusje Georgiana. Ryan en zijn nieuwe vlam zijn vijftig kilometer verderop in een andere woning getrokken.

Geconfronteerd met haar schaamteloze gedrag kon de moeder van Jess niets anders uitbrengen dan: „We hebben niet in de hand op wie we verliefd worden.” Jess is inmiddels terug in het tweekamerappartement waar ze ooit met Ryan woonde.

Lees verder
Advertisement

Trending