Connect with us

Video

Zien: Man ontdekt dat zijn verloofde vreemdgaat en zet haar per direct zijn huis uit.(video)

Wanneer je erachter komt dat je partner vreemdgaat is dat natuurlijk nooit leuk. Er zijn mensen die elkaar nog wel kunnen vergeven, maar er zijn ook mensen voor wie het gewoon per direct helemaal klaar is. Zo ook bij deze man…

Er gaat namelijk op dit moment een filmpje viraal waarin te zien is hoe een man zijn verloofde zijn huis uitzet, hij is er namelijk achtergekomen dat ze vreemdgaat, en daar heeft hij bewijs van.

De man heeft namelijk sms’jes gezien waar hij niet echt blij van is geworden, en hij laat deze dan ook uitvoerig zien. Op de beelden is ook te zien hoe zijn verloofde daadwerkelijk zijn huis wordt uitgezet.
De beelden, die vrij weinig aan de verbeelding overlaten, zijn hier beneden terug te zien.

Wat zou jij doen als jouw partner vreemd zou gaan, was het gelijk exit?

Lees verder

Video

Zien: Vrouw in First Dates scheurt uit haar topje! Ongemakkelijk! (Video)

Mannen die veel trainen imponeren de dames graag door hun spierkracht te showen. Maar blijkbaar doen vrouwelijke bodybuilders dat net zo lief! Zo ook deze blonde vrouw, die meedoet aan First Dates.

Ze is een echte krachtpatser en laat dat maar al te graag zien. Eerst door bij binnenkomst wat gewichten op te tillen, gevolgd door de gastheer. Maar daar blijft het niet bij…

Haar date, die onvoorbereid binnen komt lopen, gaat namelijk ook de lucht in! En dat verloopt niet zo soepel.

Bekijk de ongemakkelijke video hieronder:

 

Lees verder

Video

Zien: Ook in een hotel beter gordijnen dicht als je de vrouw gaat aandrukken! |

We zitten in een tijd waar je bijna niets meer spannends kan gaan doen. Gelukkig zijn de hotels niet gesloten en kan je nog altijd een dame regelen om een avondje mee door te brengen.

Alleen is het dan wel handig dat je je gordijnen gewoon dicht doet. Anders kan je altijd last krijgen van pottenkijkers die nooit iets spannends in hun leven mee maken. Bekijk de beelden hieronder:

Lees verder

Video

Zien: Ken je Esmee Denters nog met ‘Get me outta here’? Hier is ze dus dan, 13 jaar later: |

Denters werkte onder andere samen met producer Billy Mann van A&M Records. Later verscheen er een video waarin Denters samen zong met Natasha Bedingfield. Ze stond in het voorprogramma van Timberlake op 16 juni 2007 in de Amsterdam ArenA, haar eerste officiële optreden. Tijdens het optreden filmde ze het publiek voor een filmpje op YouTube.

Daarna reisde Denters met de tournee van Timberlake mee en trad ze op in Noorwegen, Denemarken en tweemaal in Zweden. Op 6 juni 2007 stond ze op de voorpagina van NRC Handelsblad, een week later in het kunstkatern. Op 6 november 2007 was Denters te gast in The Oprah Winfrey Show. Diezelfde dag bracht zij haar eerste single genaamd Crazy Place uit. Filmpjes van Denters eindigden in 2007 in de top 10 van populairste filmpjes op YouTube. In november 2008 bracht Denters een tweede nummer uit: Follow My Lead, een duet met Timberlake. Ze trad met dit nummer op tijdens het YouTubeLive concert. We zijn vandaag al zo’n 12 jaar later!

Esmee Denters 13 jaar later
Maar toen was het plots muisstil rondom Esmee. Ze was de eerste Nederlandse YouTube-ster en tekende zelfs een contract bij Justin Timberlake. Maar plotseling hoorden we niets meer van Esmée Denters. Dit nummer kennen we vast nog wel van Esmee:

 

Lees verder

Trending