Connect with us

Video

Zien: Deze beelden van Joe Biden gaan als een lopend vuurtje rond op het internet en mensen vinden het maar eng:

Joe Biden (77) is gisteren de 46ste president van de Verenigde Staten geworden. Direct na aankomst in het Witte Huis heeft Joe Biden zeventien decreten ondertekend met eerste besluiten van de nieuwe president. Ze lagen op hem te wachten in het Oval Office toen hij aankwam. Maar nu gaan er vrijwel direct beelden rond van Joe Biden die door veel kijkers door eng worden beschouwd.

Zo zou hij namelijk bijzonder rare trekjes hebben. Biden zou in het verleden namelijk een beetje te “touchy” zijn geweest naar vrouwen.

Ook minderjarige vrouwen konden rekenen op te intieme knuffels van de man en zelfs op ongevraagde kusjes. Klinkt allemaal heftig, maar zodra je de beelden hieronder ziet dan begrijp je dat dit toch wel een beetje vreemd is. Wat is jullie mening over de onderstaande beelden?

 

Lees verder

Video

Zien: Vrouw in First Dates scheurt uit haar topje! Ongemakkelijk! (Video)

Mannen die veel trainen imponeren de dames graag door hun spierkracht te showen. Maar blijkbaar doen vrouwelijke bodybuilders dat net zo lief! Zo ook deze blonde vrouw, die meedoet aan First Dates.

Ze is een echte krachtpatser en laat dat maar al te graag zien. Eerst door bij binnenkomst wat gewichten op te tillen, gevolgd door de gastheer. Maar daar blijft het niet bij…

Haar date, die onvoorbereid binnen komt lopen, gaat namelijk ook de lucht in! En dat verloopt niet zo soepel.

Bekijk de ongemakkelijke video hieronder:

 

Lees verder

Video

Zien: Ook in een hotel beter gordijnen dicht als je de vrouw gaat aandrukken! |

We zitten in een tijd waar je bijna niets meer spannends kan gaan doen. Gelukkig zijn de hotels niet gesloten en kan je nog altijd een dame regelen om een avondje mee door te brengen.

Alleen is het dan wel handig dat je je gordijnen gewoon dicht doet. Anders kan je altijd last krijgen van pottenkijkers die nooit iets spannends in hun leven mee maken. Bekijk de beelden hieronder:

Lees verder

Video

Zien: Ken je Esmee Denters nog met ‘Get me outta here’? Hier is ze dus dan, 13 jaar later: |

Denters werkte onder andere samen met producer Billy Mann van A&M Records. Later verscheen er een video waarin Denters samen zong met Natasha Bedingfield. Ze stond in het voorprogramma van Timberlake op 16 juni 2007 in de Amsterdam ArenA, haar eerste officiële optreden. Tijdens het optreden filmde ze het publiek voor een filmpje op YouTube.

Daarna reisde Denters met de tournee van Timberlake mee en trad ze op in Noorwegen, Denemarken en tweemaal in Zweden. Op 6 juni 2007 stond ze op de voorpagina van NRC Handelsblad, een week later in het kunstkatern. Op 6 november 2007 was Denters te gast in The Oprah Winfrey Show. Diezelfde dag bracht zij haar eerste single genaamd Crazy Place uit. Filmpjes van Denters eindigden in 2007 in de top 10 van populairste filmpjes op YouTube. In november 2008 bracht Denters een tweede nummer uit: Follow My Lead, een duet met Timberlake. Ze trad met dit nummer op tijdens het YouTubeLive concert. We zijn vandaag al zo’n 12 jaar later!

Esmee Denters 13 jaar later
Maar toen was het plots muisstil rondom Esmee. Ze was de eerste Nederlandse YouTube-ster en tekende zelfs een contract bij Justin Timberlake. Maar plotseling hoorden we niets meer van Esmée Denters. Dit nummer kennen we vast nog wel van Esmee:

 

Lees verder

Trending