Connect with us

BN'ers

Zien: Dries Roelvink laat zich uit over acties van Dave Roelvink bij Amsterdamse rellen: ‘Ik hou mijn hart vast’

De afgelopen weken was Dave Roelvink op Instagram te zien als ‘razende reporter’. Daar deed hij verslag van de rellen in Amsterdam. Aan Radio Veronica vertelt vader Dries Roelvink hoe hij over de situatie denkt.

In de gaten houden

In het afgelopen weekend keken tienduizenden mensen naar de livestreams van Dave. Op Radio Veronica laat vader Dries zich uit over de acties van zijn zoon. Naar eigen zeggen moet hij Dave altijd een beetje in de gaten houden.

“Hoewel ik de laatste maanden eigenlijk nog redelijk tevreden over hem was”, legt de zanger echter uit. “Hij woont samen, draait niet meer, er wordt geen alcohol meer gedronken, hij was goed aan het sporten en kwam dichtbij mij wonen. Dat vond ik ook wel prettig”, legt Dries uit.

De lucht is nog niet geklaard tussen Dave en Donny.

Bezig met volgers

Hoewel het volgens Dries goed gaat met zijn zoon, schrok hij enorm van Dave zijn acties in het afgelopen weekend. Volgens zijn vader is Dave veel bezig met zijn volgers op Instagram – waarvan het aantal inmiddels al op ruim 600.000 volgers staat.

Een groot deel van Dave zijn volgers kijkt naar de ‘getuigenverslagen’ van het model en sporen hem dan ook aan om steeds verder te gaan. “Er keken opeens al 25.000 mensen mee en die zeggen dan allemaal tegen hem: ‘Dave, ga dichterbij en laat zien wat er gebeurt'”, legt Dries uit. De zanger keek zelf ook mee en begon zich op den duur zorgen te maken. “Toen begon ik natuurlijk ook berichtjes te sturen van: ‘Kijk je wel uit?’.”

Ondanks de goedbedoelde adviezen van zijn vader, lijkt Dave niet te willen stoppen. “Volgens hem was het zo succesvol op Instagram, dat hij zei: ‘Als dat zondag weer gebeurt, dan ga ik weer’.”

Valse perskaarten

Toen de zelfbenoemde reporter een foto met vervalste perskaarten op Instagram plaatste, kwam journalistenvakbond NVJ in actie. De vakbond wilde zelfs juridische stappen ondernemen, maar toen Dave de foto verwijderde zagen ze daarvan af. “Dat heeft hij gelukkig terug kunnen draaien. Maar, ik houd altijd m’n hart vast met hem”, zegt Dries over deze actie. Hij werd dan ook niet boos op zijn zoon. “Hij is 26 en ik houd hem in de gaten, maar ik kan hem niet meer helemaal sturen naar mijn wensen.”

Ook wil Dries benadrukken dat er niks is ‘misgegaan’ met zijn zoon. “Ik heb twee zoons. Eén leeft als een monnik, daar heb ik totaal geen zorgen over. En Dave, ja, die moet je altijd een beetje in de gaten houden.” En toch heeft Dave ook hele mooie kanten volgens zijn vader. “Het is een lieve jongen. Hij is goed met oudjes, kinderen, dieren. Je kan op hem bouwen, hij heeft alleen een randje.”

Lees verder

BN'ers

Sterkte: Ernstige ziekte geconstateerd bij Martien Meiland

In het programma Beroemdheden in Behandeling in Nederland behandelt dr. Jozias Zwam bekende Nederlanders om van hun ziekte af te komen. Problemen bedreigen beroemdheden zelf en degenen om hen heen. Deze week is het de beurt aan spits Martien Meiland.

Volgens dokter Jozias Zwam heeft de kasteelheer een ernstige aandoening. Hij lijdt aan vrij ernstige mompelende verbale incontinentie. Om deze reden blijft hij nooit stil en zegt hij wat hij denkt. Gelukkig wordt hij behandeld door Dr. Jozias Zwam!

De familie Meiland maakt zich grote zorgen om Martien. Hij had tegenwoordig vaak pijn en de kasteelheer ademde ’s nachts soms zwaar.

De fragiele gezondheid ging niet goed met Meilandjes.

Borst

De aflevering van maandag laat zien dat dat niet geheel ongegrond is. Martien heeft ’s nachts soms pijn op de borst. De familie is bang voor de halo. Ik heb het niet meer benauwd, Maxime. Maar ik vind het niet leuk. ‘Ik weet gewoon dat het niet klopt. Ik voel het. Je voelt dit. Morgen ga ik naar de dokter.

Ziek?

Martien en Maxime speuren het internet af om erachter te komen wat er precies is gebeurd met de kasteelheer. Maar ja, dat is niet per se een goed idee want op internet vind je veel over enge ziektes. Martien: ‘O, Maxime is verschrikkelijk. Ik had dit helemaal niet moeten lezen. Ik denk dat ik ‘Heaven and Earth’ van Edsilia Rombley op mijn begrafenis zou willen hebben. Het kan ook gebeuren.

Martien Meiland is in behandeling

En raad eens, de dokter vond een oplossing voor zijn probleem. Helaas heeft Martien wat problemen en dit lijkt hem nog meer problemen te bezorgen!

Sterkte

Lees verder

BN'ers

Gordon onthult hoeveel kilogram hij is afgevallen

Gordon

De afgelopen tijd gooide Gordon het roer helemaal om. Enkele maanden terug bond hij de strijd aan tegen de overtollige kilootjes. Ondertussen is hij wel 20 kilo afgevallen. Maar toch snoept hij af en toe nog weleens iets. “Gisteren heb ik een hele zak M&M’s gegeten.”

Eerder, eind april, verklapte de presentator al dat hij vijf kilo was kwijtgespeeld. Daar komen nu nog eens vijftien kilo bij. Dat betekent dat hij zijn doel om 20 kilo af te vallen, ruimschoots heeft bereikt.

In een video op Instagram vertelt hij: “Dit is dus hoe 20 kilo eruitziet.” Gordon staat voor een spiegel in een kleedkamer en toont trots zijn slanke lichaam. “Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben.”

Alleen dierlijke producten

De presentator houdt zich aan een dieet met alleen maar dierlijke voedingswaren. “Het is wel even een dingetje, want ik ben dol op vegetarisch en ik ben de afgelopen jaren ook stukken minder vlees gaan eten. Dit is dus volledig de andere kant op.”

Toch speelt hij nog weleens vals. “,Ik moet zeggen dat ik gisteren naar de bioscoop ben geweest en een zak M&M’s heb leeggegeten. Dus ja, ik cheat af en toe wel. Maar ik ben zo ontzettend trots en blij dat het er allemaal af is. Dat mijn kleertjes weer lekker zitten en dat ik eindelijk een soort levensstijl heb gevonden die helemaal bij mij past.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

BN'ers

Yolanthe openhartig over grote droom van haar en Wesley

Yolanthe

Tijdens hun relatie hadden Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder talrijke dromen. Zo wilden ze absoluut een restaurant openen op Ibiza. Yolanthe laat nu weten dat die droom nooit verwezenlijkt zal worden.

Het restaurant XaXa moest de trekpleister van het feesteiland worden. Mensen melden dat het restaurant de laatste tijd heel verlaten is.

Yolanthe geeft aan dat dit klopt. De presentatrice en actrice onthult: “’Ons eigen restaurant XaXa op Ibiza is al twee jaar gesloten. We doen even de deuren dicht en kijken hoe het loopt.’ Als je uit elkaar gaat terwijl je het samen runt, is het gewoon lastig.”

Is er nog toekomst voor het restaurant? “Daarna kwam corona en eigenlijk hebben we de knoop nog steeds niet doorgehakt. De ene keer willen we het verkopen, dan weer houden en heropenen.” Het heeft er alle schijn van dat het restaurant voorlopig gewoon dicht blijft.

Lees verder
Advertisement

Trending