Connect with us

BN'ers

Zien: John van den Heuvel! ‘Natacha Harlequin niet goed bij haar hoofd’

John van den Heuvel heeft het idee dat Natacha Harlequin niet helemaal goed bij haar hoofd is. Hij vindt haar kritiek op zijn nieuwe misdaadprogramma Crime Desk ronduit bespottelijk.

RTL 5 brengt sinds kort elke maandag een live-misdaadprogramma op de buis, gepresenteerd door Marieke Elsinga. John van den Heuvel heeft een vaste rol als misdaaddeskundige. Advocate Natacha Harlequin bekeek de eerste aflevering van Crime Desk en gaf vorige week een vernietigend oordeel in de talkshow Media Inside.

Televisiemarteling

Natacha stak haar mening over Crime Desk niet onder stoelen of banken. Ze vond het een marteling om ernaar te kijken. “Ik zie de headlines alweer verschijnen, maar het maakt me echt niet uit: ik heb er echt naar moeten kijken door jullie. Ik ben ook drie keer weggelopen. Het kostte me echt moeite. Ik vind dit echt helemaal niks.”

Wat schort eraan? “Het is nooit zo dat als er iets wordt gevonden bij een boomstronk dat al die politieauto’s aan komen rijden. Dat is gewoon niet zo, maar hier staan ze al klaar, dus met andere woorden: het is helemaal voorgesproken met de politie en het OM.”

Crime-entertainment

Het is gewoon entertainment, bitcht Natacha. “Dan denk ik: zég dat dan gewoon, van: ‘We hebben ze gebeld en even nagedacht over de camerastand en dan maken we er mooie tv van.’ Dit is tv maken. Dit is crime-entertainment. Dat is prima en het mag van mij, maar ik kijk daar als strafpleiter toch iets anders naar.”

Het zijn behoorlijk felle woorden, helemaal van iemand die in dit vakgebied werkt. Je zou denken dat Natacha er met iets meer interesse naar zou kijken, maar niets is minder waar. De manier waarop ze haar uitspraken deed zijn bij John heel erg in het verkeerde keelgat geschoten.

‘Niet goed bij haar hoofd’

John van den Heuvel: “Ze is echt niet helemaal goed bij haar hoofd. Dat ze het programma niets vindt, dat mag. Er zullen genoeg mensen zijn die dit soort programma’s niets vinden om allerlei redenen, maar als je dan je oordeel baseert op dit soort veronderstellingen, dan vind ik dat wel heel erg raar moet ik zeggen.”

De woeste John was te horen in Veronica Inside, het radioprogramma van Wilfred Genee. “Hij was er echt uitgesproken over”, aldus de presentator.

Ernaast

Sidekick Niels van Baarlen: “Ja, die Natacha kan natuurlijk wel wat, hè? Laten we wel wezen. Ze zit daar wel om haar beroep en kennis te delen met de kijker.”

Wilfred: “Ja, hier zat ze ernaast, maar ze heeft een staat van dienst.”

Lees verder

BN'ers

Martien en Erica Meiland willen, maar mogen niet trouwen

Erica en Martien Meiland

Ook al zijn ze met elkaar getrouwd, Martien en Erica Meiland zijn geen romantisch koppel meer. Maar Martien zou dolgraag nog eens met Erica trouwen. Jammer genoeg moeten ze niet nog eens voor het altaar staan.

In de postcast ‘Wat goéééd’ vraagt Erica aan Martien: “Zou je nog een vierde keer met mij trouwen of zou je dat liever met een nieuwe liefde willen?” De realityster antwoordt: “Oh wat een dilemma. Ja, weetje, dan moet je eerst iemand vinden. Dan vind ik het toch gezelliger voor de hele familie dat we dan samen nog een keer trouwen. En dan ook gewoon helemaal uitpakken.”

Een vierde huwelijksbootje

Erica wijst erop dat je in Nederland geen vier keer kunt trouwen. Ze gaven elkaar al drie keer het ja-woord, maar een vierde maal mag gewoon niet. Erica corrigeert: “Oh zelfs drie keer mag al niet.” Daar moet Martien nogal van schrikken, want ze zijn toch al drie keer getrouwd. “Nou moet je eens luisteren dan hebben ze vast pasgeleden een wetswijziging gehad.”

Groot feest

Dan kaatst Martien de bal terug en vraagt Erica of zij met hem zou willen trouwen. Ook zij vindt het een moeilijke opgave om een nieuwe liefde te vinden. “Dan zou ik inderdaad gewoon weer met jou trouwen en een heel groot feest geven met familie en vrienden.”

Lees verder

BN'ers

André Hazes eist van Monique dat ze ophoudt met Rachel-boycot

Rachel Hazes

André Hazes en Monique Westenberg genoten laatst nog van een romantische vakantie in Amerika. Ondertussen is de relatie toch weer bekoeld. Dat zou te maken hebben met het feit dat Monique hun verblijfplaats zou doorgegeven hebben aan de paparazzi.

Nu zouden ze een soort van knipperlichtrelatie hebben. De laatste tijd worden ze wel steeds vaker samen gezien. De zanger stelt nu wel een nieuwe eis: hij wil dat Monique de Rachel-boycot staakt. Dat weet Yvonne Coldeweijer.

Ruziestoker

Rachel Hazes staat bekend om iemand die twee stenen kan laten vechten. Ze heeft het ook regelmatig aan de stok met haar eigen kinderen. Maar ondanks alle bonje, woont de zanger nog gewoon bij zijn moeder. De twee hebben dus vrede gesloten. Het is geen geheim dat Rachel een grondige hekel heeft aan Monique.

Omgekeerd doet Monique er alles aan om haar zoontje bij Rachel weg te houden. “Beiden gunnen elkaar het licht niet in de ogen”, meldt Coldeweijer.

André Hazes grijpt in

André is er helemaal klaar mee. Hij wil dat zijn zoontje Dré en oma Rachel elkaar zo snel mogelijk kunnen zien. “Anders kan je een eventuele relatie wel op je buik schrijven”, zou hij gezegd hebben. Coldeweijer grapt: “Krijgen nou wat, André met een ruggengraat?”

Monique stemde in met de afspraak en binnen enkele weken staat er een verzoening op het programma. Dan kan Rachel voor het eerst sinds lang haar kleinzoon weer zien. Daarover zegt Monique: “Ze wil immers nog altijd mevrouw Hazes worden en in de luxe villa blijven wonen.”

Coldeweijer

Lees verder

BN'ers

Beelden: Willem-Alexander grijpt in bij vraag over liefdesleven Amalia

Willem-Alexander

De koninklijke familie stond tijdens het halfjaarlijkse fotomoment de pers te woord. Het was tegelijk ook de eerste keer dat de verzamelde media vragen mocht stellen aan prinses Amalia. Onvermijdelijk kwam ook de vraag of ze momenteel gelukkig is in de liefde.

Er gaan al langer geruchten over Amalia die geluk in de liefde vond bij de Duitse miljardairszoon Isebrand. Heeft ze echt een relatie?

Liefdesleven

Amalia onthult aan de pers dat ze heel gelukkig is in de liefde. Ze zegt daar wel meteen bij: “Ik ervaar enorm veel liefde van de mensen om mij heen, maar ik weet dat het niet het antwoord is waar u op doelt. Dat is iets wat ik liever voor mezelf hou, maar ik beloof dat als er iemand serieus is, u de eerste bent die het hoort.”

Willem-Alexander grijpt in

Maar toen de journalisten begonnen door te vragen, moest koning Willem-Alexander ingrijpen. “Ze is net achttien. Mijn dochter gaat studeren en net het leven uitvinden. Ik hoop dat ze nog heel veel leuke mensen tegenkomt.”

Recht op privacy

Amalia vindt het wel vervelend dat er kiekjes van haar en haar prins op het witte paard zijn uitgelekt. Daarover zegt de kroonprinses: “Dat zijn wel momenten dat ik privé ergens was, maar het hoort er ook weer bij. (…) Maar uiteindelijk ben ik zo dankbaar voor de privacy die mij wél gegund is dat als dat wat minder is, dat ook oké is.”

Druk op het pijltje naar rechts voor de beelden.

Lees verder
Advertisement

Trending