Connect with us

BN'ers

Frits Huffnagel shockeert LIVE op TV: ‘Gewoon kogel door hoofd!’ |

De coronarellen in Nederland houden ook de BN’ers behoorlijk bezig. VVD-prominent Frits Huffnagel liet zich er gisteren in Shownieuws zó politiek incorrect over uit dat zelfs Guido den Aantrekker ervan schrok.

Het halve land stond gisteren op zijn kop: oproerkraaiers hebben in steden als Amsterdam en Eindhoven flink wat onrust veroorzaakt en vernielingen aangebracht. Voor de kersverse Insta-verslaggever Dave Roelvink was het een leuk verzetje, terwijl BN’ers als Wendy van Dijk thuis ontploften bij het zien van de beelden.

Kogel door hoofd

VVD-prominent Frits Huffnagel is vooral verbijsterd over de beelden waarop te zien is hoe een demonstrant de politie met een zwaard aanvalt, liet hij gisteren weten in Shownieuws. Frits vindt dat de politie wel heel erg kalm heeft gereageerd op deze regelrechte aanval. “Hier is natuurlijk geen sprake van demonstraties, dit zijn rellen.”

De goed met minister-president Mark Rutte bevriende Frits: “In Eindhoven zag je op een gegeven moment een beeld dat een man met een zwaard kwam aanlopen en met dat zwaard de politie te lijf ging. Weet je? Als ze daar in het buitenland naar kijken snappen ze echt niet dat die kerel niet een kogel in zijn hoofd heeft gehad.

Nou, nou, nou, nou

Die politiek incorrecte mening ging zelfs Shownieuws-ster en Story-baas Guido den Aantrekker iets te ver. “Nou, nou, nou, nou, nou, nou!”

Frits: “Ik heb een groot respect voor de politie… Ik weet niet wat jij had gedaan als iemand met een zwaard op je af komt.”

Guido: “Ja, maar een kogel door z’n hoofd, Frits… Je kan ook iemand in z’n knie schieten. Dat is wel weer heel erg rigoureus.”

Frits: “Nou, van mijn part in zijn knie. Ook dat is niet gebeurd, Guido, dus het is echt knap van de politie dat ze zich zo hebben ingehouden. Die man staat gewoon met z’n zwaard op de politie in te slaan!”

Oneens over Dave

De heren waren het ook oneens over Dave Roelvink, die als een soort razende reporter verslag deed van de rellen. Daar liet Guido zich juist weer politiek incorrect over uit.

Guido noemde Dave’s Instagram-verslag namelijk ‘journalistiek’. “Ik vind zelf dat je van zoiets serieus geen circusact moet maken. Aan de andere kant bereikt Dave ook wel een groep mensen die misschien niet zozeer het nieuws volgen en op die manier toch iemand hebben die er middenin staat.”

Frits: “Journalistiek, journalistiek?! Dit is gewoon sensatie zoeken. Dat mag van mij, maar dan moet hij zich niet uitgeven als verslaggever of zoiets.”

Lees verder

BN'ers

Martien en Erica Meiland willen, maar mogen niet trouwen

Erica en Martien Meiland

Ook al zijn ze met elkaar getrouwd, Martien en Erica Meiland zijn geen romantisch koppel meer. Maar Martien zou dolgraag nog eens met Erica trouwen. Jammer genoeg moeten ze niet nog eens voor het altaar staan.

In de postcast ‘Wat goéééd’ vraagt Erica aan Martien: “Zou je nog een vierde keer met mij trouwen of zou je dat liever met een nieuwe liefde willen?” De realityster antwoordt: “Oh wat een dilemma. Ja, weetje, dan moet je eerst iemand vinden. Dan vind ik het toch gezelliger voor de hele familie dat we dan samen nog een keer trouwen. En dan ook gewoon helemaal uitpakken.”

Een vierde huwelijksbootje

Erica wijst erop dat je in Nederland geen vier keer kunt trouwen. Ze gaven elkaar al drie keer het ja-woord, maar een vierde maal mag gewoon niet. Erica corrigeert: “Oh zelfs drie keer mag al niet.” Daar moet Martien nogal van schrikken, want ze zijn toch al drie keer getrouwd. “Nou moet je eens luisteren dan hebben ze vast pasgeleden een wetswijziging gehad.”

Groot feest

Dan kaatst Martien de bal terug en vraagt Erica of zij met hem zou willen trouwen. Ook zij vindt het een moeilijke opgave om een nieuwe liefde te vinden. “Dan zou ik inderdaad gewoon weer met jou trouwen en een heel groot feest geven met familie en vrienden.”

Lees verder

BN'ers

André Hazes eist van Monique dat ze ophoudt met Rachel-boycot

Rachel Hazes

André Hazes en Monique Westenberg genoten laatst nog van een romantische vakantie in Amerika. Ondertussen is de relatie toch weer bekoeld. Dat zou te maken hebben met het feit dat Monique hun verblijfplaats zou doorgegeven hebben aan de paparazzi.

Nu zouden ze een soort van knipperlichtrelatie hebben. De laatste tijd worden ze wel steeds vaker samen gezien. De zanger stelt nu wel een nieuwe eis: hij wil dat Monique de Rachel-boycot staakt. Dat weet Yvonne Coldeweijer.

Ruziestoker

Rachel Hazes staat bekend om iemand die twee stenen kan laten vechten. Ze heeft het ook regelmatig aan de stok met haar eigen kinderen. Maar ondanks alle bonje, woont de zanger nog gewoon bij zijn moeder. De twee hebben dus vrede gesloten. Het is geen geheim dat Rachel een grondige hekel heeft aan Monique.

Omgekeerd doet Monique er alles aan om haar zoontje bij Rachel weg te houden. “Beiden gunnen elkaar het licht niet in de ogen”, meldt Coldeweijer.

André Hazes grijpt in

André is er helemaal klaar mee. Hij wil dat zijn zoontje Dré en oma Rachel elkaar zo snel mogelijk kunnen zien. “Anders kan je een eventuele relatie wel op je buik schrijven”, zou hij gezegd hebben. Coldeweijer grapt: “Krijgen nou wat, André met een ruggengraat?”

Monique stemde in met de afspraak en binnen enkele weken staat er een verzoening op het programma. Dan kan Rachel voor het eerst sinds lang haar kleinzoon weer zien. Daarover zegt Monique: “Ze wil immers nog altijd mevrouw Hazes worden en in de luxe villa blijven wonen.”

Coldeweijer

Lees verder

BN'ers

Beelden: Willem-Alexander grijpt in bij vraag over liefdesleven Amalia

Willem-Alexander

De koninklijke familie stond tijdens het halfjaarlijkse fotomoment de pers te woord. Het was tegelijk ook de eerste keer dat de verzamelde media vragen mocht stellen aan prinses Amalia. Onvermijdelijk kwam ook de vraag of ze momenteel gelukkig is in de liefde.

Er gaan al langer geruchten over Amalia die geluk in de liefde vond bij de Duitse miljardairszoon Isebrand. Heeft ze echt een relatie?

Liefdesleven

Amalia onthult aan de pers dat ze heel gelukkig is in de liefde. Ze zegt daar wel meteen bij: “Ik ervaar enorm veel liefde van de mensen om mij heen, maar ik weet dat het niet het antwoord is waar u op doelt. Dat is iets wat ik liever voor mezelf hou, maar ik beloof dat als er iemand serieus is, u de eerste bent die het hoort.”

Willem-Alexander grijpt in

Maar toen de journalisten begonnen door te vragen, moest koning Willem-Alexander ingrijpen. “Ze is net achttien. Mijn dochter gaat studeren en net het leven uitvinden. Ik hoop dat ze nog heel veel leuke mensen tegenkomt.”

Recht op privacy

Amalia vindt het wel vervelend dat er kiekjes van haar en haar prins op het witte paard zijn uitgelekt. Daarover zegt de kroonprinses: “Dat zijn wel momenten dat ik privé ergens was, maar het hoort er ook weer bij. (…) Maar uiteindelijk ben ik zo dankbaar voor de privacy die mij wél gegund is dat als dat wat minder is, dat ook oké is.”

Druk op het pijltje naar rechts voor de beelden.

Lees verder
Advertisement

Trending