Connect with us

BN'ers

Anouk: ‘Geef mij dat coronavaccin maar zo heel snel mogelijk’ |

Zangeres Anouk kan niet wachten om weer eens voor een publiek op te treden en wil daarom het liefst dat er zo snel mogelijk een coronavaccin is laat ze aan Nederland weten.

Anouk ging naar Instagram om dit met wereld te delen waarbij ze de hashtag “#kommaaropmetdatcoronavaccin” gebruikte.

Maar Anouk is niet alleen want er zijn meer BN’ers die niet kunnen wachten op een vaccin. Jochem Myjer is daar een van en liet het volgende aan Nederland weten: “Zo is het!” Jan Kooijman schrijft: “Gaarne.” Andere reacties luiden: “Als we dan weer een concerten kunnen bezoeken… heel graag!”, “Zo is het! Normaal zou ik het nooit zeggen, maar voor nu: spuit me vol aub!!!” en “Ik sta vooraan!”

Kritisch

Een aantal van haar volgers zijn echter wat kritischer waarbij iemand reageerde:

“Powered by: het ministerie van volksgezondheid”

Veel volgers zijn echter ook wel weer positief met een aantal reacties als:

“Wow pracht foto!!! Ja idd, kom maar op met dat vaccin!”

En:

“Als jij hem openbaar laat zetten zal dat veel mensen de wind uit de zeilen nemen denk ik….”

Er zijn dus mensen die denken dat Anouk geld heeft gekregen om dit soort dingen te zeggen maar ze zegt zelf dat dat allemaal onzin is en reageert met het volgende:

“Ik vind het heel vreemd, dat iemand die mij niet kent, en mij niet volgt op Instagram, dingen suggereert die niet waar zijn. Ik heb nog nooit geld aangenomen om hier op Instagram bepaalde dingen/producten te promoten. (…) Ik promoot hier niks, ik zeg (op mijn eigen kanaal) alleen als het vaccin er is, dat ik het gelijk neem, zodat ik eindelijk terug kan naar mijn man en kinderen. En dat ik niet kan wachten om weer een keer op een podium te staan.”

Lees verder

BN'ers

Heftig: ‘Catherine Keyl met spoed naar het ziekenhuis’

In weekblad Story verteld Catherine Keyl dat ze thuis een enorme doodsmak heeft gemaakt.

Catherine wilde een zware boodschappentas naar boven tillen, maar dat ging helemaal mis. Catherine struikelde en raakte daardoor behoorlijk gewond. Ze kon niet meer zelf opstaan en moest de hulp van de buurman inroepen.

Catherine had veel pijn maar besloot niet naar de dokter te gaan en pas te wachten tot de volgende dag. Ze zegt er zelf het volgende over:

,,De dag erna ben ik wel gegaan, omdat ik voelde dat er toch een arts naar moest kijken. Daar kreeg ik wel een standje. Want wat blijkt: boven de veertig moet je bij een val op je hoofd binnen 48 uur een scan krijgen. Om te kijken of je bijvoorbeeld niet door een TIA bent getroffen. Dat wist ik niet”

,,En ik had dus een gekneusd borstbeen en een gebroken rib. Dat is best pijnlijk. Dus rust houden was beslist nodig.”

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons niet trots op vaderland: ‘Het Nederlands is niet vrijwillig mijn moedertaal!’

Op Twitter beweerde Sylvana Simons onlangs dat het Nederlands ‘onvrijwillig’ haar moedertaal is. Ze valt daarmee een andere twittergebruiker bij, die stelt: “We’ve been colonised and displaced by the state!“ De Amsterdamse politica Sylvana Simons stelt vandaag op social media dat het Nederlands weliswaar haar moedertaal is, maar niet uit vrije keuze. “Niet vrijwillig, maar ja, inderdaad. Hoezo?” Aldus de tekst van de oprichtster van BIJ1. De opmerking van het gemeenteraadslid volgt op een opmerking van een Twittergebruiker met een Surinaamse vlag in zijn bio, die een onprettige ervaring had op Zoom, een app voor videovergaderingen. Deze “@Bruinmang” beschrijft het incident als volgt:

“Een Nederlandse docent van mijn werkgroep zoom-meeting really just flipped a “is Nederlands jouw moedertaal?” on me. Sir, we’ve been colonised and displaced by the state ✌🏾”

Waarna Sylvana Simons dus haar opmerking maakt over het onvrijwillige karakter van het Nederlandse als moedertaal, waarna ze daar nog aan toevoegt: “Voor de volgende keer,” met een knipoog bestemd voor de volgende keer ‘Bruinmang’. Deze antwoordt: “Exact! We zijn moe. Kolonialisme is zogenaamd voorbij en vermeend een “old-topic”, maar het heeft zoveel impact op het postkoloniale denken.” Die laatste tweet kreeg een hartje van Sylvana.

Lees verder

BN'ers

Zien: ‘Roxeanne Hazes stuurt p!kante filmpjes naar vriend’

Roxeanne Hazes deinst niet terug van pikante foto’s. Zo deelt ze vaker gewaagde kiekjes van zichzelf op Instagram. Maar ook haar vriend krijgt zo nu en dan iets doorgestuurd. En die beelden liegen er niet om…

Roxeanne heeft een pikant filmpje op Instagram gedeeld. Ze laat weten dat ze dit soort filmpjes normaalgesproken naar haar vriend Erik Zwennes stuurt.

‘Heet’
,,De dingen die ik naar mijn vriend verstuur zijn zo heet”, schrijft Roxeanne bij het filmpje. Ze draagt een kort jurkje waar haar figuur goed zichtbaar in is. Daarna draait ze zich om en laat haar billen zien.

Het is geen geheim dat Roxeanne graag haar prachtige lijf laat zien. De zangeres deelt vaker foto’s op Instagram wanneer ze bijvoorbeeld alleen een bikini draagt. Ook poseerde ze halfnaakt in de LINDA.

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze destijds. En Roxeanne mag er zéker zijn: keer op keer wordt ze niet alleen door haar vriend overladen met complimenten, maar ook door haar volgers.

Lees verder
Advertisement

Trending