Connect with us

Actueel

ZIEN: Dit zijn de mensen die tijdens de avondklok WEL naar buiten mogen! |

Vanmiddag tijdens de persconferentie heeft Rutte aangekondigd dat er een avondklok komt. Zijn idee moet nog wel eerst goedgekeurd worden door de Tweede Kamer voordat we ook daadwerkelijk een avondklok gaan zien. De avondklok houdt in dat iedereen in principe binnen moeten blijven maar er worden wel uitzonderingen gemaakt.

Mocht de Tweede Kamer het ermee eens zijn, dan gaat de avondklok waarschijnlijk zaterdag of zondag in. Tussen 20:30 en 04:30 zou je dan niet zomaar naar buiten mogen. Met deze avondklok wil de overheid er uiteindelijk voor zorgen dat de coronabesmettingen dalen.

Toch naar buiten

Mocht je toch naar buiten willen dan moet je een eigen verklaring hebben opgeschreven waarin je uitlegt welke uitzondering je hebt waardoor je naar buiten mag. Als je een brief hebt die uitgeprint is moet daar een handtekening op staan: “Dit maakt het beter mogelijk om bij overtreding hier eventueel rechtsvervolg aan te geven.”

Uitzonderingen

Dit zijn de mensen die een uitzondering krijgen om naar buiten te gaan:

1. Werk
Als je voor werk de deur uit moet moet dat gewoon mogelijk zijn. Als je bijvoorbeeld in de zorg werkt kun je altijd naar je werk gaan.

Mensen moeten wel een verklaring van hun werkgever krijgen.

2. Als je ziek bent of dier
Als je naar het ziekenhuis moet of je huisdier moet dat ook gewoon kunnen.

3. Hulpverlening
Als je bijvoorbeeld mantelzorg nodig hebt mag dit wel gewoon.

4. Noodzakelijk naar het buitenland
Als je bijvoorbeeld van vanwege familie naar het buitenland moet mag dit wel. Ook naar het Caribisch gebied.

5. Uitvaart
Uitvaarten mogen nog wel maar vanaf 25 januari mogen er nog maar 50 mensen bijeen komen.

6. Een rechtszaak
Heb je een rechtszaak? Daar mag je wel heen.

7. Afleggen van een examen
Als je een schoolexamen hebt mag je die ook doen.

8. Gasten van een live avondprogramma
Als je bijvoorbeeld bij Jinek wordt uitgenodigd mag je wel naar buiten.

9. Opsporingsambtenaren, brandweer -en ambulancemedewerkers
10. Aangelijnd uitlaten van een huisdier
De hond uitlaten mag gewoon, maar dan wel in je eentje.

11. Reizigers die vanuit het buitenland naar Nederland reizen
Als je nu naar Nederland wil komen mag dat natuurlijk wel. “Zij mogen vormvrij aantonen dat zij uit het buitenland komen en dat het noodzakelijk is om op die tijd onderweg te zijn.”

12. Dak- en thuislozen
Mensen die bewust dakloos zijn krijgen geen boete als ze op straat zijn.

13. Als de nood echt hoog is
Stel je moet bevallen of er is agressie binnen het huishouden ook dan krijg je uiteraard geen boete.

Lees verder

Actueel

Zien: Ken je dit jochie uit van ‘Danoontje POWERRR’ nog? Dit is ‘m 19 jaar later!

Danoontje heeft in het verleden veel mooie tv-commercials gehad. Als je aan eerdere commercials denkt, zijn er waarschijnlijk een paar dingen die in je opkomen. Neem bijvoorbeeld advertenties van merken als Rolo met dit verwende kind en deze olifant. Maar ook de advertentie van Calvé, waarin een aantal bekende Nederlanders te zien waren, bleef hangen.

Het doel van de advertenties van Calvé is om te laten zien hoe goed het product is voor de groei en kracht van kinderen. Van de zoete desserts van Danone word je ook nog eens heel gezond. De beroemdste van alle Danone-commercials is de scène met het meisje dat met vier biertjes in de auto van haar vader rijdt. Advertenties eindigen altijd met ‘R’, ‘Powerrrrrr’. In de loop der jaren zijn er echter meer advertenties verschenen.

Donny Roelvink, de man achter Danoontje POWERRRRRR!

Meestal zijn het de kinderen van mensen die al beroemd zijn in de theaterindustrie of mensen met connecties met deze wereld. We vermoeden dat de vader van de jongen in onderstaande commercial, die wereldberoemd is in Nederland, ook zijn zoon heeft getekend voor deelname aan deze commercial. In 2003 speelde Donny Roelvink de hoofdrol in een reclamespot van Danone. Donny zegt dat hij de jongen is die een motorrat in een kroeg sloeg door op zijn arm te drukken. Je ziet Donny met de biggetje-tatoeage op zijn arm een ​​grote kerel knock-out slaan, dan gebruikt hij zijn Amsterdamse accent voor de beroemde Danone-uitdrukking. Dit zou dan ook het ultieme bewijs moeten zijn dat je met Danone extreem krachtig kunt worden. De acteur is erg jong en heeft meer dan 90 kg spieren gekregen. Donny heeft onlangs een ongeluk gehad toen een Hummer over hem heen reed. Hummer zou een totaal verlies zijn. Ik lach. Afbeeldingen:

Lees verder

Actueel

Prinses Amalia gesloopt na ‘rare uitspraak’

Amalia heeft tijdens haar studie een “kamer” in Amsterdam kunnen vinden. Uit eerdere geruchten was al bekend wat deze munt precies zou zijn. Logisch dat Princess niet ergens achterin Amsterdam Nieuw West op 5 eindigt. Het belangrijkste is dat de toekomstige koningin ongedeerd blijft. Eerder werd de volgende informatie over de verblijfplaats van de prinses geplaatst: “Een gehuurd appartement dat de prinses gaat delen met andere studenten”.

Natuurlijk zijn er ook geen feesten in het ziekenhuis en moet er voldoende ruimte zijn voor beveiliging. Koningshuis-verslaggever Sander Paulus weet het bijvoorbeeld: “Kijk naar Willem-Alexander. Hij woont samen met drie huisgenoten, een kip, een haan en een bewaker. Ook voor hen moet er een plekje in huis zijn, de prinses moet de klok rond bewaken. “Er moeten bijvoorbeeld verschillende uitgangen in huis zijn. Aangrenzende woningen zijn ook te huur.

Amalia is zo dankbaar dat ze de kamer heeft gevonden!

Gisteren was de jaarlijkse zomerfotosessie van het Britse koningshuis. De prinses gaf commentaar op het onderzoek van volgend jaar en het huis dat ze had “gevonden”. Er waren echter veel mensen die verliefd werden op haar woorden. Amalia zei: “Ik ben zo dankbaar dat ik een kamer heb kunnen vinden. Een zin waar mensen veel moeite mee hebben. De Thaise prinses vervolgde: “Ik heb ook vrienden die vorig jaar echt moeite hadden om een ​​kamer te vinden. Ik kan niet wachten om daar met andere studenten te gaan wonen. De reactie hierop op sociale media was niet onvriendelijk”. Koonie5505: “Laat me niet lachen! Het is een grap? Anders had Prins Bril voor een thuis gezorgd! Caspar.hm sarcastisch: “Ze heeft echt geluk gehad!” Joerydewild, net als vele anderen: “Volgens mij is het een artikel van De Speld!” Zijn verklaring:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl)

Lees verder

Actueel

Zien: Bridget Maasland laat strak figuur zien na ingreep

Bridget Maasland mag de selfiekoningin van het land genoemd worden. Wie door haar Instagram scrolt, ziet dat zo’n 85% van alle gemaakte foto’s van het hoofd van de blonde presentatrice zijn. Geen portretten, dus zelfportretten.

Helemaal tevreden was de presentator echter niet met zichzelf. Daarom wendde Bridget zich tot een kliniek die gespecialiseerd is in het bevriezen van vet. We kunnen niet precies zeggen hoe het zal werken.

Je hoeft in ieder geval niet meer zoveel kilometers te rennen of hard te werken in de sportschool om een ​​strak lichaam te krijgen. U kunt bij Bridget’s kliniek terecht om naar wens in vorm te komen: “Next Fatfreeze Clinics is de plek om uw ideale lichaamsvorm te creëren; verwijder overtollig vet of verjong uw huid. We vermoeden dat het veiliger is dan illegale dieetpillen omdat het legaal is.

Bridget Maasland wil op Kim Kardashian lijken!

Bridget is vaak te zien op de sociale media van de kliniek. Op een van de foto’s staat: ‘Er is een goede selfie voor nodig en het is heerlijk om tussen de behandelingen door van alles te kunnen doen. Zo blijf je productief en kun je de behandeling integreren in je dagelijkse bezigheden.

“Zo leer je Bridget weer kennen. In een ander artikel zullen we zien waarom Bridget hiervoor heeft gekozen. Bridget wil op Kim Kardashian lijken: “Bridget zag deze verstevigende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Het was meteen verkocht!

Nu een paar maanden later en de resultaten zijn verbluffend. De kliniek leek in ieder geval tevreden met de met Bridget behaalde resultaten. Bridget deelde op haar eigen Instagram dat Bridget zelf dol is op het invriezen van vet. Maasland: “Zo blij met het resultaat van Next Fatfreeze Clinics op mijn buik!” Resultaat afbeelding hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Next Fatfreeze Clinics (@nextfatfreezeclinics)

Lees verder
Advertisement

Trending