Connect with us

Actueel

Zien: Massale run op jassen Thuisbezorgd door avondklok! En daar zijn ze zeker niet blij mee!

De cijfers qua aantal besmettingen lopen terug en als er geen Britse variant zou zijn geweest, dan kon misschien de horeca en de kapper weer open. Maar helaas verwachten ze dat de mutatie van het virus zo’n 30 procent meer besmettelijker is en we in maart met een derde golf krijgen te maken.

Een van de middelen die vrijwel zeker is die ingezet gaat worden is de avondklok. In het laatste voorstel is het de bedoeling dat je niet meer buiten mag zijn tussen 20.30 en 4.30 uur. Tenzij je natuurlijk voor je werk naar buiten moet of om een dier uit te laten. En wat begon als een geintje is inmiddels de waarheid, want Thuisbezorgd-jassen en PostNL jassen worden op Marktplaats voor veel geld aangeboden.

Zo gaan de jassen tussen de 100 euro en 250 euro naar een nieuwe eigenaar. Ook kleding van PostNL wordt aangeboden. De bedrijven zijn er niet blij mee en met Marktplaats bezig om de advertenties te verwijderen. Op deze manier de avondklok omzeilen gaat niet helemaal op, want je hebt een werkgeversverklaring nodig, maar ook die zal binnenkort wel opduiken.

Lees verder

Actueel

Pijnlijk: Wesley Sneijder loopt blauwtje op bij de ex-vriendin van Lil Kleine!

Wesley Sneijder is een man met veel vrienden, want het wordt werkelijkheid als je sapketens in de gaten houdt. Afgelopen zondag kwam het nieuws dat Wesley in het ziekenhuis lag met pijn op de borst, wat gelukkig goed afliep. De oud-speler is nog steeds getrouwd met Yolanthe, maar ze zijn niet meer samen. Via de roddelbladen kunnen we lezen dat Wesley nog steeds hoopt op een verzoening met Yolanthe. Het lijkt er echter op dat hij die hoop heeft opgegeven. Vorige week meldde Yvonne Coldeweijer het volgende: “Gisteravond werd Wesley gespot met een influencer genaamd Shayna in Izakaya, Ibiza. Proberen! ”

Wesley Sneijder loopt blauwtje op!

Vorige week zagen we Sarah van Soelen gehaat worden door Wesley. Deze keer was het Wesley’s beurt om vernederd te worden. Juicechannel heeft het volgende te melden: “Wesley is weer onderweg naar Ibiza. Vorige week had hij daar een geweldige dag met Shayna. Shayna staat in Amsterdam bekend als een vrouw die graag gezien wordt met “beroemde mannen”.

Pas na een middag in Nassau en een etentje bij Izakaya vond Shayna dat het genoeg was en ging ze naar een club om met een paar andere jongens aan een VIP-tafel te zitten. Wesley lijkt een blauwe plek te hebben gehad. Gelukkig heeft de oud-speler contact gezocht met zijn voormalige geliefde, Jotti Verbruggen. Jotti kwam hem opzoeken in het ziekenhuis. Jotti zal echter niet bij ons op Ibiza blijven, dus misschien probeert Wesley deze week opnieuw met Shayna op Ibiza Shayna’s tokkie-eiland:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shayna Caresse Senior (@shaynasenior)

Lees verder

Actueel

Groot verlies: Zoon Maxim Hartman (58) overleden

Maxim Hartman sprak openhartig over het verlies van zijn zoon Mick op Boerderij van Dorst. Er is niets moeilijker dan je eigen baby te verliezen, en Maxim vertelt hoe hij ermee omging. Hij veranderde zijn verdriet in woede. “Ik ben onbewust erg agressief.”

Gisteren waren Maxim en Hanneke Groenteman te gast op de ranch van Raven van Dorst. In de show was hij openhartig over zijn zoon Mick, die op 33-jarige leeftijd stierf aan leukemie.

“Wanhoop is moeilijk”

Maxim ging door een heel diep dal. “Ik denk dat wanhoop moeilijk is”, zei hij in Boerderij van Dorst. “Ik vind het leuk als je problemen kunt oplossen. Ik denk dat het een beetje een mannelijke eigenschap is. Maar je kunt er niets aan doen, aan zo’n ziekte. Sterker nog, je moet lijden.

Verdriet verandert in woede

De presentatrice gaat anders om met de dood van haar zoon dan de meeste mensen. Hij gelooft in het omzetten van verdriet in woede. “Ik was onbewust erg agressief. Je hebt mensen die veel zullen huilen… Ik niet. Ik heb een paar keer gehuild, maar niet veel.

Maxim toont agressie vooral tegenover vreemden. “Als iemand me bijvoorbeeld niet goed helpt aan de kassa, dan geef ik diegene toch een waarschuwing: ‘Anders verscheur ik je hele kassa.” Maar ja, er is ook een manier om dat te managen”, legt hij uit.

Gekoelde band hersteld

Maxim heeft een goede relatie met Mick, maar naarmate hij verschuift naar afwisselende en steeds wisselende hoeken, wordt de vader-zoonrelatie kouder. Tot Mick ziek werd. Maxim zegt: “Als een kind ziek is, vind je bijna dezelfde gehechtheid als toen ze klein waren.

Lees verder

Actueel

Massa is Kassa kijkers woedend op Nicol: ”Bel de dierenbescherming”

Nicol ligt onder vuur van trouwe fans van de show Massa is Kassa. En het omvat alles wat te maken heeft met het “behandelen” van de hond Coco.

De viervoeter wordt iets in het water geplaatst. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar kijkers zijn verrast om te zien dat de hond een vreemde verzameling kleding heeft terwijl, ja, het een hond is. Shopaholic Nicol kiest constant designer outfits voor Coco en heeft daar een speciale reden voor. Terwijl ze zelf pantoffels draagt ​​vanwege de hitte, denkt ze dat Coco het zonder kleren “verkouden” zal krijgen. Ze huurde zelfs Ruud in, de hoektandontwerper. Hij moest zelfs meer “stukjes cake” kopen voor het arme huisdier. Op Twitter kreeg Nicol veel klappen van veel mensen.

Er werd hen gevraagd wat ze met de hond aan het doen was, terwijl een ander voorstelde de dierenambulance op de hoogte te stellen…

 

Lees verder
Advertisement

Trending